• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malı siz almayı dusunuyomusunuz

Çok normal bende korkmuştum doktorum huyumu bildiği için bir sonraki gün çağırdı 😁 güzelce açıkladı normal olduğunu. Ama çok sık olursa doktorunuza bildirin tabi.
Banada açıklasada ikna olmuyorum bazen🙈herhangi bir önlem aldımı ilaç vs verdimii yada ne bilim vajinal muayene fln yaptımı? Benim doktorum direk normal diyor bukadar🙈

Banada açıklasada ikna olmuyorum bazen🙈herhangi bir önlem aldımı ilaç vs verdimii yada ne bilim vajinal muayene fln yaptımı? Benim doktorum direk normal diyor bukadar🙈
Evet vajinal muayene yaptı. Bir sonraki randevu ne zaman? Siz isteyin yapmazsa. İlaç vermedi magnezyum kullanıyorum 20.haftadan beri günde 1 defa.

Evet vajinal muayene yaptı. Bir sonraki randevu ne zaman? Siz isteyin yapmazsa. İlaç vermedi magnezyum kullanıyorum 20.haftadan beri günde 1 defa.
Vajinal ısrarla yapmıyor bir sıkıntı görsem yaparım burdan görüyorum diyor önce yapmak istemiyormu diye düşünüyordum ama diğer hastalarına hep vajinal bakıyormuş,4 gün önce perinatoloji doktoruda öle dedi vajinal yapmaya gerek duymuyorum uzun bir rahim boynu var dedi.ama bu şekildede aklım hep orda takılı oluyor bir sonrakine ısrarla yaptıracağım 24 ocakta randevum.

Vajinal ısrarla yapmıyor bir sıkıntı görsem yaparım burdan görüyorum diyor önce yapmak istemiyormu diye düşünüyordum ama diğer hastalarına hep vajinal bakıyormuş,4 gün önce perinatoloji doktoruda öle dedi vajinal yapmaya gerek duymuyorum uzun bir rahim boynu var dedi.ama bu şekildede aklım hep orda takılı oluyor bir sonrakine ısrarla yaptıracağım 24 ocakta randevum.
Benim tekrarlayan mantarım var o nedenle sık sık bakıyor o gün de baktı. Aklınızda kalacağına bence de ısrar edin en azından kafanız rahat olur.

Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malı siz almayı dusunuyomusunuz
Ben almam sanırım hastanenin hemen altında eczane var ihtiyaç olursa ordan alırız gibi. İnşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmaz sütümüz hemen gelir 🤱🏻

Bendede dönem dönem tekrarlayan mantar ve kaşıntım var bunun için ne kullanıyorsunuz
Tekrarladıkça fitil kullanıyorum. Onun dışında organik pamuklu iç çamaşırı, bol su tüketiyorum. Çamaşırımı hiç ıslak bırakmıyorum. Ev yoğurdu ve kefir tüketiyorum. Bütün bunlara rağmen yine de tekrarlıyor😔 şekerli ürün mantarı besliyormuş yemiyorum, yememeye çalışıyorum ama arada kek falan yapıyorum dayanamayıp yiyorum. 🥲

Tekrarladıkça fitil kullanıyorum. Onun dışında organik pamuklu iç çamaşırı, bol su tüketiyorum. Çamaşırımı hiç ıslak bırakmıyorum. Ev yoğurdu ve kefir tüketiyorum. Bütün bunlara rağmen yine de tekrarlıyor😔 şekerli ürün mantarı besliyormuş yemiyorum, yememeye çalışıyorum ama arada kek falan yapıyorum dayanamayıp yiyorum. 🥲
Çok teşekkür ederimmm cevaplarınız için🙏🏻Allah sağlıkla sıhhatle vaktinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin☺️

Benim sürekli uyuşuyor canım elim kolum bacağım bacağım uyuşursa hareket edemiyorum zaten magnezyum kullanmam lazım kime dediysem bir türlü yazdıramadım
Siz bence doktorun yazmasını beklemeden kendiniz gidip alın ilaçlarınızı artık. İlla yazmasına gerek yok zaten, takviye kullanmanız lazımdı çoktan. Yolun yarısını geçtik malum.

Kızlar merhaba günde 2 3 kez kasılmanız oluyormu hafif kasıklarda kasılma hissediyorum karnım sert oluyor sonra 5 10 sn sonra geçiyor normalmi?25 . Haftanın içindeyim
Bende de oluyor. Sertleşiyor karnımın belirli bir kısmı sonradan normale dönüyor. Sürekli devam etmediği için sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum. Günde 1-2 kez oluyor kısa sürede geçiyor.

Bende de oluyor. Sertleşiyor karnımın belirli bir kısmı sonradan normale dönüyor. Sürekli devam etmediği için sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum. Günde 1-2 kez oluyor kısa sürede geçiyor.
Evet aynı bu şekildee sizlede aynı hafta ve aynı gün tahmini doğum tarihi bu yüzden içim kısmen rahatladı çok teşekkürler cevabınız için

Ben mama almayı düşünmüyorum, inşallah sütüm hemen gelir ve yeter
Aksi bir durumda anlık hemen alınır zaten
Evet bende de bazen bi yerde sertlik oluyor ,o zaman ayaklarimi kaldirip uzaniyorum
Bazen de karnımın her yeri aşırı derecede gergin kasılmış oluyor ,özellikle çok yediğim zaman ,gergin ve aşırı rahatsızlık veriyor
Evde yürüyüş yapıyorum o zamanlarda

Hanımlar hamilelikte hiç durduk yere mutsuz, sıkıntılı ,enerjisiz bir gün geçirdiginiz oldu mu ?😪
Bende bir kez oldu ama acaba 22.haftada böyle şeyler normal mi psikolojik olarak 😪
Sizler böyle zamanlar yaşadınız mı?

Hanımlar hamilelikte hiç durduk yere mutsuz, sıkıntılı ,enerjisiz bir gün geçirdiginiz oldu mu ?😪
Bende bir kez oldu ama acaba 22.haftada böyle şeyler normal mi psikolojik olarak 😪
Sizler böyle zamanlar yaşadınız mı?
Ben bugün böyle anlattığın gibi keyifsizdim canım. Hem mental hem fiziksel anlamda yorgun hissettim kendimi. Biraz ağladım, eşimde üzüldü çünkü spesifik bir sorunumuz da yok çok şükür. Hem hava kapalı hem de hormonlardan sanırım ruh halim değişken bu ara. Doğal bir süreç, hem yeni bedenimize, hem yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. Başaracağız inşallah 🙏🥹

Back