• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Benimkine de çok yorum geliyor hiçbirini dinlemiyorum 😅 Kayınbabam Kayrayı istemiyor normalde saygısız biri değilim ama Annesi babası biziz sonuçta dedim değişmiycem dedim eşimin halası muhammet ekleyin diyor onuda eklemiycem kararlı gidiyorum😅
Bizim de herkes bişey diyor bide kızım var ablası olarak onun hakkıymıs isim koymak zaten benim adımı siz koymussunuz yeter diyor🤣 ama bulduğu isimleri beğenmiyorum babası ve kızım da benim bulduklarımı beğenmiyor öyle öyle derken ortak paydada buluşamıyoruz🤣 Muhammed benim yegenime koydular çok yaramaz ya ismini taşıyamıyor ağır geliyor yorumları yapıldı hep ama siz bilirsiniz tabi🤗

Bizim bebek isimsiz doğcak galiba bir türlü netlestiremiyoruz🤣
Ya biz de bi seyler dusunuyoruz esimle, soruyo ailelerimiz ne dusunuyosunuz diye, soylediklerimizi hic begenmiyolar. Onerileri adnan, ibrahim, ethem, atilla, alpaslan, tuğra, alptekin, metehan, turan, hamza vs vs bu sekilde hep. Biz doruk, ata, atakan, efe, berk vs boyle isimler dusunuyoruz mesela herkes bi kulp buluyo en sonunda neyse karari biz vericez esimle dusunur buluruz diyorum herkes bi suspus oluyo sanki kufrediyomusum gibi 🤷🏻‍♀️ netlesesi varsa da netlestiremiyoruz insanlar yuzunden.

Kızlar merhaba. 19. Haftamın içerisindeyim. İstanbul’da devlet hastanesinde detaylı ultrasona nasıl randevu alınıyor çok mu yoğun oluyor bulamama ihtimalimiz var mı? 21. Haftama kadın doğuma randevu aldım. Kadın doğumcu bana perinatoloji alanı açacak anladığım kadarıyla. Perinatolojiden ne kadar süre sonraya bulunur? Ayrıntılı ultrason haftam geçmeden bulabilir miyim?
21. Hafta gec olabilir randevu zor bulunuyor cunku. Ben gecen aldim 2 hafta sonrasina buladabilirsin ama bisey diyemiyorum
Ben gaziosmanpasa fizik tedavi hastanesine perinatoloji bolumune aldim, aciklamada detayli yapilir yazmiyordu ama yapilmazda yazmiyordu veya sadece riskli gebe bakilirda yazmiyordu bu sebeple aldim bakalim. Sabah 10 gibi aciliyor randevuler, 9:58 ekrani hazirlayip tam 10 da tiklayin o sekilde alin. Her hastane yapmayabiliyor aciklamalara dikkatli bakarak alin

Ya biz de bi seyler dusunuyoruz esimle, soruyo ailelerimiz ne dusunuyosunuz diye, soylediklerimizi hic begenmiyolar. Onerileri adnan, ibrahim, ethem, atilla, alpaslan, tuğra, alptekin, metehan, turan, hamza vs vs bu sekilde hep. Biz doruk, ata, atakan, efe, berk vs boyle isimler dusunuyoruz mesela herkes bi kulp buluyo en sonunda neyse karari biz vericez esimle dusunur buluruz diyorum herkes bi suspus oluyo sanki kufrediyomusum gibi 🤷🏻‍♀️ netlesesi varsa da netlestiremiyoruz insanlar yuzunden.
Eskiden büyükler koyarmıs isimleri abimin ismini babannem koymus mesela hem de annemlerin koyduğunu degistirip bu olsun demiş öyle olmuş ondan şimdi de büyükler koymak istiyor da devir öyle değil anne babanın özencine heveslenmesine müsade etmiyorlar bizce haksız olsalar da işte onların penceresinden de onlar haklılar.İlk kızımda kimseye sormadıgımız için şimdi de koymayacağımızı biliyorlar çok müdahale yok ama zaten biz çekirdek aile olarak bile karar veremedik isme🤣

Back