• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Ay çok teşekkür ederiz teyzesi ❤️

Yaaa 🎀 ben de bu sefer oğlan sanki dedim içimden bir yandan da oğlan olsa cinsiyet ile ilgili bir tüyo verirdi belki doktor diye düşünüyorum 🤣 kısmet canım ya bakalım sağlıkla gelsin ❤️
Hahaha yüzüme bakan kız ama buradaki ultrason yorumları erkek olunca benimde kafam çok karışıyor valla.ne hissettigimide bilmiyorum.hani gönülden geçen kız ama rabbim neyi nasip ettiyse sağlıkli olsunlarda gerisi boş.persembe günü atarım görüntüleri yine bir tahmin serisi yaparız😂😂😂 bu arada zaman bana cabukk geçmiyor yaaa kağnı gibi ilerliyor sanki 😂😂😂

Ay sizinle aynıyım aynıyımmm 🫣 benim doktorum kızmaz ama kasık ağrısı mide bulantısı olmayınca endişelenme en doğal hakkımız bence 🫣
Sizin de mi öyle bulantınız yok acaba olmsı
Tabii ki süreci zorlaştırıyor Olmaması da insanı tedirgin ediyor bilmiyorum ben de çok merak ediyorum

Kızlar iş yerimdeki geçen haftadan beri süren problemlerden dolayı sinir stres doluyum akşamları ağlıyorum hormonlar da hiç yardımcı olmuyor tabi. Sürekli kramp hissetmeye başladım hiç olmuyordu ve çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye. Bir şey olur mu ya 😢

Merhaba kızlar , bugün dr da ikili testimde biyokimyasal risk değerine riskli dedi dr ve amniyosentez veya fetal dna testi önerdi . Çok üzüldüm çok moralim bozuldu ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Bir yandan amniyosentez yaptırıp kesin sonucu mu öğrensem diyorum beklemeye de kalbim dayanır mı bilmem diğer yandan ne gelirse Allahtan kabulümüz zaten aldırma gibi seçeneğim yok diyorum. İyi bir perinatoloğa mı gitsem diye düşünüyorum. Çok fenayım yanii
Canım bu testler kesinlik değil ihtimal söylüyor. İçini ferah tut. ❤️ Rahat hissedeceksen fetal DNA testi yaptırabilirsin bence. Ama madem sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorsun amniyosentez biraz riskli bir uygulama o yüzden yaptırma bence ❤️ inşallah guEl sonuclar alacaksın sağlıkla gelecek bebeğin kucağına 💐
Hahaha yüzüme bakan kız ama buradaki ultrason yorumları erkek olunca benimde kafam çok karışıyor valla.ne hissettigimide bilmiyorum.hani gönülden geçen kız ama rabbim neyi nasip ettiyse sağlıkli olsunlarda gerisi boş.persembe günü atarım görüntüleri yine bir tahmin serisi yaparız😂😂😂 bu arada zaman bana cabukk geçmiyor yaaa kağnı gibi ilerliyor sanki 😂😂😂
🤣 Bana da bir o kadar hızlı geçiyor ya valla 🤦 hiç hamileligin tadını cikaramiyormus gibi hissediyorum ❤️ bundan sonrası artık keyifli geçer büyük ihtimalle 🥰 ay at tabi hemen bakar yorumlarız. Senin kaçıncı haftaydo gebelik gunluğün yazmıyor imza kısmında 🥰
Kızlar iş yerimdeki geçen haftadan beri süren problemlerden dolayı sinir stres doluyum akşamları ağlıyorum hormonlar da hiç yardımcı olmuyor tabi. Sürekli kramp hissetmeye başladım hiç olmuyordu ve çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye. Bir şey olur mu ya 😢
Canım inan öyle stresli bir kaç hafta geçirdim ki insan ister istemez bu stres bebeğime yansır mı bir şey olur mu diye tedirgin oluyor. Biraz stresten de ağrılar artıyor. Şöyle kendine bir 5 dakika zaman ayir. Sadece nefesine odaklandığın. Kontrol etmeye çalışmadan. Gelen düşünceleri fark ettiğinde yine nefesine odaklanarak stresini yatıştırmaya çalış her gün ❤️ hiçbir şey olmaz bebeğine. Sağlıklı bebek geliyor sağlıklı değilse de seninle alakalı bir şey olmadan gidiyor. İçini ferah tut kuzum ❤️

Canım bu testler kesinlik değil ihtimal söylüyor. İçini ferah tut. ❤️ Rahat hissedeceksen fetal DNA testi yaptırabilirsin bence. Ama madem sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyorsun amniyosentez biraz riskli bir uygulama o yüzden yaptırma bence ❤️ inşallah guEl sonuclar alacaksın sağlıkla gelecek bebeğin kucağına 💐

🤣 Bana da bir o kadar hızlı geçiyor ya valla 🤦 hiç hamileligin tadını cikaramiyormus gibi hissediyorum ❤️ bundan sonrası artık keyifli geçer büyük ihtimalle 🥰 ay at tabi hemen bakar yorumlarız. Senin kaçıncı haftaydo gebelik gunluğün yazmıyor imza kısmında 🥰

Canım inan öyle stresli bir kaç hafta geçirdim ki insan ister istemez bu stres bebeğime yansır mı bir şey olur mu diye tedirgin oluyor. Biraz stresten de ağrılar artıyor. Şöyle kendine bir 5 dakika zaman ayir. Sadece nefesine odaklandığın. Kontrol etmeye çalışmadan. Gelen düşünceleri fark ettiğinde yine nefesine odaklanarak stresini yatıştırmaya çalış her gün ❤️ hiçbir şey olmaz bebeğine. Sağlıklı bebek geliyor sağlıklı değilse de seninle alakalı bir şey olmadan gidiyor. İçini ferah tut kuzum ❤️
Aa ben kendi gebelik günlüğünü görüyorum 🤔 10+2 bugün canim.

Canım inan mesajını okurken bir dosta sarılmışım gibi hissettim ♥️ Takip ediyorum yazdıklarını sen de çok zor günler geçirdin biliyorum 💔 Çok teşekkür ederim elimden geldiğince uygulamaya çalışıcam dediklerini… Umarım hepimizin minik bebekleri sağlıklı birer savaşçıdır diyelim 🙏🏼♥️

Evet bir test yaptıracağım ya nipt ya amniyo çünkü kalan 5 ay içim içimi yer çok stres yaparım biliyorum 😔 Amiin inşallahh çok dua ediyorum 🤲🏼

Sizin de mi öyle bulantınız yok acaba olmsı
Tabii ki süreci zorlaştırıyor Olmaması da insanı tedirgin ediyor bilmiyorum ben de çok merak ediyorum
Evet canım. Maşallah 🧿 10+3 deyim sanırım bi kez bile yaşamadım bi kaç defa kasık sızısı bi kaç da lekelenme oldu o kadar. En son 3gün önce konrtle gitmiştim herşey yolundaydı 🤗 tedirgin olmakla çok haklısın ben de hala tedirginim ama çok düşününce de bi şey yapamıyorsun elden bi şey gelmiyor o yüzden ben teslim oldum Rabbime bu rahat hamileliğimin rahatını sürmek istiyorum 🥰

Hanımlar iyi akşamlar 🌸 Listenizde ekli değilim ama sürekli takip ediyorum yazışmalarınızı 🥰 Bugün (11+3) kontrolümüz vardı bugüne kadar hiç net ultrason fotoğrafı alamadık maalesef 🫢
Bugünkü fotoğrafımızda net değil ama aranızda belki cinsiyet tahmini yapabilecek olanlar vardır diye görüntüyü paylaşmak istedim ☺️
(Sol taraf poposu,sağ taraf baş kısmı dedi doktor ultrasonda gösterirken)

Eklentiler

• IMG_20250113_180903.jpg
    IMG_20250113_180903.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 25
Evet canım. Maşallah 🧿 10+3 deyim sanırım bi kez bile yaşamadım bi kaç defa kasık sızısı bi kaç da lekelenme oldu o kadar. En son 3gün önce konrtle gitmiştim herşey yolundaydı 🤗 tedirgin olmakla çok haklısın ben de hala tedirginim ama çok düşününce de bi şey yapamıyorsun elden bi şey gelmiyor o yüzden ben teslim oldum Rabbime bu rahat hamileliğimin rahatını sürmek istiyorum 🥰
Ayyy umarım kontrolden sonra ben de aynı şeyleri düşünebilirim çok teşekkür ederim 🥰

Aa ben kendi gebelik günlüğünü görüyorum 🤔 10+2 bugün canim.
Şimdi ben de görüyorum ❤️ yanlış mı baktım acaba dedim hayırlısı olsun haftaya baya net fotolar gelir 🥰
Canım inan mesajını okurken bir dosta sarılmışım gibi hissettim ♥️ Takip ediyorum yazdıklarını sen de çok zor günler geçirdin biliyorum 💔 Çok teşekkür ederim elimden geldiğince uygulamaya çalışıcam dediklerini… Umarım hepimizin minik bebekleri sağlıklı birer savaşçıdır diyelim 🙏🏼♥️
Ah canım ne mutlu bana ❤️ oyleler ben inanıyorum 🥰

Merhaba hanımlar göbek deliğim çok acıyor ama dokunamıyorum o şekil bi ağrı başına gelen var mı bi anda oldu geçmedi de çok ilginç

Eldorin Eldorin hanım maşallah 🧿 burnu düğme gibi gözüküyo minnacık nedense kız gibi geldi bana yine😍
Kızlar bu arada natera ve serenityden fetal dna için fiyat aldım. Natera 500 dolar serenity 450 dolar fiyat verdi. Nateranın tek farkı dünyada bebek dnasına ulaşıp onun üzerinden çalışan tek yermiş🤷🏻‍♀️ akşam eşimle karar verip haftaya randevu oluşturacağım. Ama öncesinde yine bi kalp atışı duymak istiyorum ucuz testler değil nede olsa🤷🏻‍♀️ daha önce hiç gitmedim ama aile hekimlerinde ultrason cihazı oluyor mu🙈 kendi doktorum bana artık kızıyor canın sıkıldıkça gelme diye o yüzden bi pıt pıt kalbi duysam yeter😊
Biz Ankara intergen de yaptırdık. Doktorum orayı önerdi. 380 dolardı 🌺 fikir olması açısından yazıyorum

Kızlar göğüs pedi, pompası, süt saklama kabı falan için lansinoh nasıl bir markadır?
Canim lansinoh iyi bir marka bende de lansinoh var bir kere kullandım sadece 😂 doğumu başlatmak için. İnşallah ihtiyaç duymazsin pompaya ❤️

Merhaba hanımlar göbek deliğim çok acıyor ama dokunamıyorum o şekil bi ağrı başına gelen var mı bi anda oldu geçmedi de çok ilginç
Canım benim hiç yaşamadigim bir şey. Doktoruna ya da aile hekimine danış bence eğer çok hassasiyet varsa ❤️ eminim ki ciddi bir şey değildir ama yine de danismakta fayda var ❤️

Back