• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar bugün 5+1 oldum. En son 8 ocakta beta baktırdım, 836 çıkmıştı. Cuma günü Vajinal ultrason ile kese göründü. Doktorum bugün kontrole çağırdı ve tekrar beta istedi. Karindan kesemizi gördük bugün. Haftasıyla uyumlu dedi. Ama beta hcg 9054 geldi. Normal mi bu iki kattan fazla artmış olması kötüye işaret değildir dimi ?

Kızlar bugün 5+1 oldum. En son 8 ocakta beta baktırdım, 836 çıkmıştı. Cuma günü Vajinal ultrason ile kese göründü. Doktorum bugün kontrole çağırdı ve tekrar beta istedi. Karindan kesemizi gördük bugün. Haftasıyla uyumlu dedi. Ama beta hcg 9054 geldi. Normal mi bu iki kattan fazla artmış olması kötüye işaret değildir dimi ?
Sanırım belirli binli sayılarda belli bir sayıdan sonra %30 artış da normal diye okudum.

nolmuş birden öyle şahlanmış maşallah
ben kötüye yorulacağını sanmıyorum. düşmesi kötü allah korusun
ikiz olabilir mi acaba dedim ama doktor bakmış zaten
bence içini rahat tut sıkıntılı bi durum yok

Doktorum beta sonucunu görmedi daha. Mesaj attım cevabını bekliyorum. Umarım dediğiniz gibi olur. 8 Ocak’a kadar hep iki kat artışla yükseldi. Şimdi niye böyle birden fırladı anlamadım.
nolmuş birden öyle şahlanmış maşallah
ben kötüye yorulacağını sanmıyorum. düşmesi kötü allah korusun
ikiz olabilir mi acaba dedim ama doktor bakmış zaten
bence içini rahat tut sıkıntılı bi durum yok

Doktorum beta sonucunu görmedi daha. Mesaj attım cevabını bekliyorum. Umarım dediğiniz gibi olur. 8 Ocak’a kadar hep iki kat artışla yükseldi. Şimdi niye böyle birden fırladı anlamadım.
hiçç sorun olacağını sanmıyorum. hiç duymadım öyle
allah korusun düşmesin

Kızlar herkese selam, ben de tüp bebek ile hamileyim, bu 2. Gebeliğim 8 yaşında oğlum var ama çok zaman geçti unutmuşum her şeyi ☺️ bugün 5+0 günümdeyim 5+4 de doktora kontrole gideceğim, sizce kalp atışı duyulur mu?

Kızlar herkese selam, ben de tüp bebek ile hamileyim, bu 2. Gebeliğim 8 yaşında oğlum var ama çok zaman geçti unutmuşum her şeyi ☺️ bugün 5+0 günümdeyim 5+4 de doktora kontrole gideceğim, sizce kalp atışı duyulur mu?
Hayırlı olsun canımm ben bugün 5+4 te kese gördüm ama kalp atışı için 30 ocakta gel dedi

Back