- 27 Ağustos 2024
- 177
- 103
- 18
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
Süperrr sağlıkla büyüsünAyyy kızlar gördük kesemiziiEki Görüntüle 3536360
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süperrr sağlıkla büyüsünAyyy kızlar gördük kesemiziiEki Görüntüle 3536360
Teşekkür ederim..7 yıllik evliyim henüz çoçuğum yok inşallah mucizemi sağlikla kucağımıza alırız.size de geçmiş olsun. Peki o günden bu güne bir gelişme oldu mu? İlk çocuğunuz muydu?
Sanırım belirli binli sayılarda belli bir sayıdan sonra %30 artış da normal diye okudum.Kızlar bugün 5+1 oldum. En son 8 ocakta beta baktırdım, 836 çıkmıştı. Cuma günü Vajinal ultrason ile kese göründü. Doktorum bugün kontrole çağırdı ve tekrar beta istedi. Karindan kesemizi gördük bugün. Haftasıyla uyumlu dedi. Ama beta hcg 9054 geldi. Normal mi bu iki kattan fazla artmış olması kötüye işaret değildir dimi ?
Az değil çok artmış, iki kat artış olsaydı 5200 civari olacaktı. 9 bin olması kafamı karıştırdıSanırım belirli binli sayılarda belli bir sayıdan sonra %30 artış da normal diye okudum.
nolmuş birden öyle şahlanmış maşallahKızlar bugün 5+1 oldum. En son 8 ocakta beta baktırdım, 836 çıkmıştı. Cuma günü Vajinal ultrason ile kese göründü. Doktorum bugün kontrole çağırdı ve tekrar beta istedi. Karindan kesemizi gördük bugün. Haftasıyla uyumlu dedi. Ama beta hcg 9054 geldi. Normal mi bu iki kattan fazla artmış olması kötüye işaret değildir dimi ?
nolmuş birden öyle şahlanmış maşallah
ben kötüye yorulacağını sanmıyorum. düşmesi kötü allah korusun
ikiz olabilir mi acaba dedim ama doktor bakmış zaten
bence içini rahat tut sıkıntılı bi durum yok
İn şa Allah.Bende çok zorlanıyorum dediğim gibi aslında bu günde süper diğilim ama yine buna şükürNormal demekki bende sabredeyim inşallah yarın iyi olurum zorlanıyorum bebek bakarken
hiçç sorun olacağını sanmıyorum. hiç duymadım öyleDoktorum beta sonucunu görmedi daha. Mesaj attım cevabını bekliyorum. Umarım dediğiniz gibi olur. 8 Ocak’a kadar hep iki kat artışla yükseldi. Şimdi niye böyle birden fırladı anlamadım.
Hayırlı olsun canımm ben bugün 5+4 te kese gördüm ama kalp atışı için 30 ocakta gel dediKızlar herkese selam, ben de tüp bebek ile hamileyim, bu 2. Gebeliğim 8 yaşında oğlum var ama çok zaman geçti unutmuşum her şeyi bugün 5+0 günümdeyim 5+4 de doktora kontrole gideceğim, sizce kalp atışı duyulur mu?
Merhaba doktorunuzdan cevap geldi miDoktorum beta sonucunu görmedi daha. Mesaj attım cevabını bekliyorum. Umarım dediğiniz gibi olur. 8 Ocak’a kadar hep iki kat artışla yükseldi. Şimdi niye böyle birden fırladı anlamadım.
Teşekkür ederim, seninki de hayırlı olsun Tüp bebek miydi seninki de yoksa normal yollarla mı olmuştu?Hayırlı olsun canımm ben bugün 5+4 te kese gördüm ama kalp atışı için 30 ocakta gel dedi
Hayır henüz dönüş yapmadıMerhaba doktorunuzdan cevap geldi mi