• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Eldorin Eldorin hanım maşallah 🧿 burnu düğme gibi gözüküyo minnacık nedense kız gibi geldi bana yine😍
Kızlar bu arada natera ve serenityden fetal dna için fiyat aldım. Natera 500 dolar serenity 450 dolar fiyat verdi. Nateranın tek farkı dünyada bebek dnasına ulaşıp onun üzerinden çalışan tek yermiş🤷🏻‍♀️ akşam eşimle karar verip haftaya randevu oluşturacağım. Ama öncesinde yine bi kalp atışı duymak istiyorum ucuz testler değil nede olsa🤷🏻‍♀️ daha önce hiç gitmedim ama aile hekimlerinde ultrason cihazı oluyor mu🙈 kendi doktorum bana artık kızıyor canın sıkıldıkça gelme diye o yüzden bi pıt pıt kalbi duysam yeter😊

İkili testimizi yaptırdık çok şükür kızlar 11+5 görünüyor ❤️ ense kalınlığı gayet iyi burun kemiği de var hatta burnu çok hoşuma gitti 😂 sonuçlar biraz geç çıkıyormuş o da devlet hastanesi cilvesi yapacak bir şey yok yaltirabildiğime şükrediyorum 🙈

Cinsiyete dair bir şey demedi hatta daha küçük dedi artık bir ay daha beklicem cinsiyet öğrenmek için. 🥰

Haberlerini paylaşayım istedim sizlerle deeeee 🥳
Yaa ne güzel maşallah o burun o dudak 😍😍😍

Eldorin Eldorin hanım maşallah 🧿 burnu düğme gibi gözüküyo minnacık nedense kız gibi geldi bana yine😍
Kızlar bu arada natera ve serenityden fetal dna için fiyat aldım. Natera 500 dolar serenity 450 dolar fiyat verdi. Nateranın tek farkı dünyada bebek dnasına ulaşıp onun üzerinden çalışan tek yermiş🤷🏻‍♀️ akşam eşimle karar verip haftaya randevu oluşturacağım. Ama öncesinde yine bi kalp atışı duymak istiyorum ucuz testler değil nede olsa🤷🏻‍♀️ daha önce hiç gitmedim ama aile hekimlerinde ultrason cihazı oluyor mu🙈 kendi doktorum bana artık kızıyor canın sıkıldıkça gelme diye o yüzden bi pıt pıt kalbi duysam yeter😊
Aile hekimine ultrason olmuyor ama el doppleri olur canim ebe dinletir kalp atışını ❤️

Çok teşekkür ederiz teyzesi 🥰
Yaa ne güzel maşallah o burun o dudak 😍😍😍
Ayy çok teşekkür ederiz teyzesiiii 🥰

İkili testimizi yaptırdık çok şükür kızlar 11+5 görünüyor ❤️ ense kalınlığı gayet iyi burun kemiği de var hatta burnu çok hoşuma gitti 😂 sonuçlar biraz geç çıkıyormuş o da devlet hastanesi cilvesi yapacak bir şey yok yaltirabildiğime şükrediyorum 🙈

Cinsiyete dair bir şey demedi hatta daha küçük dedi artık bir ay daha beklicem cinsiyet öğrenmek için. 🥰

Yaaâ canım gözüm aydın rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin🤲🤲🤲 nasilda büyümüş benimde Perşembe günü kontrolüm var.ben test yaptırmaya karar verdim.sonucunu değiştiremeyecegim birşeyi öğrenmek istemiyorum.doktorumla da görüştük tabi bu kararı alırken.sadece 20 hafta da organ taraması yapılacak onuda doğum anında müdahalelik bir durum olursa diye. Rabbime emanet inşallah.hepimiz sağlıkla kavusaljm evlatlarımıza🤲🤲🤲

Hanımlar bende kontrolden geldim. Yavrucum maşallah barekallah haftasıyla uyumlu şekilde büyümüş. Kalbini dinledim. 😍

Doktora düşük beta artışını sordum bebeği gördükten sonra onunla ilgilenmiyoruz dedi. Tshım yüksek çıkmıştı, tekrar doz düzenlendi. İnşallah sıkıntı olmaz.

Rabbim sağlıkla afiyetle kolaylıkla kavuştursun hepimizi :)

Çok sevindim canim🥰Darısı dger tüm annelerin başına 🧡

Yaaâ canım gözüm aydın rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin🤲🤲🤲 nasilda büyümüş benimde Perşembe günü kontrolüm var.ben test yaptırmaya karar verdim.sonucunu değiştiremeyecegim birşeyi öğrenmek istemiyorum.doktorumla da görüştük tabi bu kararı alırken.sadece 20 hafta da organ taraması yapılacak onuda doğum anında müdahalelik bir durum olursa diye. Rabbime emanet inşallah.hepimiz sağlıkla kavusaljm evlatlarımıza🤲🤲🤲
Tabiki canım herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle ilerlemeli bu süreçte. Sağlıkla gelecek inşallah bebişin ❤️

Kizlar hapsurunca kasiklarindan sanki bicak geciriliyor gibi olan var mi? İnledim acidan ozellikle sol taraf ama sagda da yogun acili saplanma tarzi agri oldu bir kac kere daha oldu bu. Ayaga kalkarken vs de oluyor ama en fenasi hapsurunca sanki cocuk orada da yerinden dusecek gbi bir his
Selamlar bende de aynı durum oluyor yorulunca kasıklarım ağrıyor hemen ama dediğiniz gibi özellikle hapşırınca/öksürünce sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi

Selamlar bende de aynı durum oluyor yorulunca kasıklarım ağrıyor hemen ama dediğiniz gibi özellikle hapşırınca/öksürünce sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi
Benim bazen kesiliyor bazen tekrar ortaya cikiyor bu hafta epey azaldi cok sukur belki belli haftaya kadar bir donemdir kac haftalikti sizin bebis?

Maşallah gerçekten burnu çok güzel olacak sağlıkla gelsin 🤍

10+3 oldum, ne bir kasık ağrısı ne bir mide bulantısı, başından beri hep öyleyim. Hatta bu yüzden hep aynı endişeyle gitmişimdir doktora, hiçbir şey hissetmiyorum hocam bi sıkıntı mı var diyerek. En son kızdı artık git şu hamileliğinin tadını çıkar, her şey yolunda diye 😂
Merhaba sizin hala aynı şekilde mi devam ediyor acaba ekstra bir belirtiniz oldu mu acaba benim hala aynı bir belirti yok sadece çok sık acıkıyorum geçen cuma gittiğimde her şey yolunda ama asıl önemli 15 Ocak kontrolü dedi doktorum ve ben sürekli tedirgin oluyorum

10+3 oldum, ne bir kasık ağrısı ne bir mide bulantısı, başından beri hep öyleyim. Hatta bu yüzden hep aynı endişeyle gitmişimdir doktora, hiçbir şey hissetmiyorum hocam bi sıkıntı mı var diyerek. En son kızdı artık git şu hamileliğinin tadını çıkar, her şey yolunda diye 😂
Merhaba sizin hala aynı şekilde mi devam ediyor acaba ekstra bir belirtiniz oldu mu acaba benim hala aynı bir belirti yok sadece çok sık acıkıyorum geçen cuma gittiğimde her şey yolunda ama asıl önemli 25 Ocak kontrolü dedi doktorum ve ben sürekli tedirgin oluyorum

Benim bazen kesiliyor bazen tekrar ortaya cikiyor bu hafta epey azaldi cok sukur belki belli haftaya kadar bir donemdir kac haftalikti sizin bebis?
10+0 şuan, günü gününü tutmuyor haftasonuz temizlik yaptım pazar sabahı kasıklarım çok ağrıdı, bazen de hiç hamile gibi değilim şüpheye düşüyorum 😊

Ay maşallah 🧿🧿 ne güzel durmuş 🤍🤍

Back