Sen nereye vericeksin? İnşallah güzel haberler alırsınAy Allah'ım maşallah ben de perşembe günü fetal vereceğim hayırlısıyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nereye vericeksin? İnşallah güzel haberler alırsınAy Allah'ım maşallah ben de perşembe günü fetal vereceğim hayırlısıyla.
Yaa ne güzel maşallah o burun o dudakİkili testimizi yaptırdık çok şükür kızlar 11+5 görünüyor ense kalınlığı gayet iyi burun kemiği de var hatta burnu çok hoşuma gitti sonuçlar biraz geç çıkıyormuş o da devlet hastanesi cilvesi yapacak bir şey yok yaltirabildiğime şükrediyorum
Cinsiyete dair bir şey demedi hatta daha küçük dedi artık bir ay daha beklicem cinsiyet öğrenmek için.
Haberlerini paylaşayım istedim sizlerle deeeee
Aile hekimine ultrason olmuyor ama el doppleri olur canim ebe dinletir kalp atışınıEldorin hanım maşallah burnu düğme gibi gözüküyo minnacık nedense kız gibi geldi bana yine
Kızlar bu arada natera ve serenityden fetal dna için fiyat aldım. Natera 500 dolar serenity 450 dolar fiyat verdi. Nateranın tek farkı dünyada bebek dnasına ulaşıp onun üzerinden çalışan tek yermiş akşam eşimle karar verip haftaya randevu oluşturacağım. Ama öncesinde yine bi kalp atışı duymak istiyorum ucuz testler değil nede olsa daha önce hiç gitmedim ama aile hekimlerinde ultrason cihazı oluyor mu kendi doktorum bana artık kızıyor canın sıkıldıkça gelme diye o yüzden bi pıt pıt kalbi duysam yeter
Ayy çok teşekkür ederiz teyzesiiiiYaa ne güzel maşallah o burun o dudak
Aminn canım inşallah viagenlab canım Türkiyede labaratuvarı olan şirket.Sen nereye vericeksin? İnşallah güzel haberler alırsın
Canım benimde yok hatta renkleri soldu önceden daha koyuydu ama göğüsler fena büyüdüKızlar göğüste ağrı var ama böyle meme ucunda renk değişikliği vs yok normal mi? Hep ilk haftalarda renk koyulaşır vs yazmışlar. Bende tık yok
Yaaâ canım gözüm aydın rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin nasilda büyümüş benimde Perşembe günü kontrolüm var.ben test yaptırmaya karar verdim.sonucunu değiştiremeyecegim birşeyi öğrenmek istemiyorum.doktorumla da görüştük tabi bu kararı alırken.sadece 20 hafta da organ taraması yapılacak onuda doğum anında müdahalelik bir durum olursa diye. Rabbime emanet inşallah.hepimiz sağlıkla kavusaljm evlatlarımızaİkili testimizi yaptırdık çok şükür kızlar 11+5 görünüyor ense kalınlığı gayet iyi burun kemiği de var hatta burnu çok hoşuma gitti sonuçlar biraz geç çıkıyormuş o da devlet hastanesi cilvesi yapacak bir şey yok yaltirabildiğime şükrediyorum
Cinsiyete dair bir şey demedi hatta daha küçük dedi artık bir ay daha beklicem cinsiyet öğrenmek için.
Çok sevindim canimDarısı dger tüm annelerin başınaİkili testimizi yaptırdık çok şükür kızlar 11+5 görünüyor ense kalınlığı gayet iyi burun kemiği de var hatta burnu çok hoşuma gitti sonuçlar biraz geç çıkıyormuş o da devlet hastanesi cilvesi yapacak bir şey yok yaltirabildiğime şükrediyorum
Tabiki canım herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle ilerlemeli bu süreçte. Sağlıkla gelecek inşallah bebişinYaaâ canım gözüm aydın rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin nasilda büyümüş benimde Perşembe günü kontrolüm var.ben test yaptırmaya karar verdim.sonucunu değiştiremeyecegim birşeyi öğrenmek istemiyorum.doktorumla da görüştük tabi bu kararı alırken.sadece 20 hafta da organ taraması yapılacak onuda doğum anında müdahalelik bir durum olursa diye. Rabbime emanet inşallah.hepimiz sağlıkla kavusaljm evlatlarımıza
Selamlar bende de aynı durum oluyor yorulunca kasıklarım ağrıyor hemen ama dediğiniz gibi özellikle hapşırınca/öksürünce sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibiKizlar hapsurunca kasiklarindan sanki bicak geciriliyor gibi olan var mi? İnledim acidan ozellikle sol taraf ama sagda da yogun acili saplanma tarzi agri oldu bir kac kere daha oldu bu. Ayaga kalkarken vs de oluyor ama en fenasi hapsurunca sanki cocuk orada da yerinden dusecek gbi bir his
Benim bazen kesiliyor bazen tekrar ortaya cikiyor bu hafta epey azaldi cok sukur belki belli haftaya kadar bir donemdir kac haftalikti sizin bebis?Selamlar bende de aynı durum oluyor yorulunca kasıklarım ağrıyor hemen ama dediğiniz gibi özellikle hapşırınca/öksürünce sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi
Maşallah gerçekten burnu çok güzel olacak sağlıkla gelsinİkili testimizi yaptırdık çok şükür kızlar 11+5 görünüyor ense kalınlığı gayet iyi burun kemiği de var hatta burnu çok hoşuma gitti sonuçlar biraz geç çıkıyormuş o da devlet hastanesi cilvesi yapacak bir şey yok yaltirabildiğime şükrediyorum
Merhaba hayırlı olsun aynı hastaneye gidiyoruz hangi doktora görünüyorsunuz acaba3 gün önce hafif kanama ve ağrı ile bende gittim şükürler olsun iyiyiz ama dinlenme gerekli evdeki çocukla nasıl olacaksa benimkide baya sekillendi artık Eldorin girenler banada tahmin yapsın bakalim
Merhaba sizin hala aynı şekilde mi devam ediyor acaba ekstra bir belirtiniz oldu mu acaba benim hala aynı bir belirti yok sadece çok sık acıkıyorum geçen cuma gittiğimde her şey yolunda ama asıl önemli 15 Ocak kontrolü dedi doktorum ve ben sürekli tedirgin oluyorum10+3 oldum, ne bir kasık ağrısı ne bir mide bulantısı, başından beri hep öyleyim. Hatta bu yüzden hep aynı endişeyle gitmişimdir doktora, hiçbir şey hissetmiyorum hocam bi sıkıntı mı var diyerek. En son kızdı artık git şu hamileliğinin tadını çıkar, her şey yolunda diye
Merhaba sizin hala aynı şekilde mi devam ediyor acaba ekstra bir belirtiniz oldu mu acaba benim hala aynı bir belirti yok sadece çok sık acıkıyorum geçen cuma gittiğimde her şey yolunda ama asıl önemli 25 Ocak kontrolü dedi doktorum ve ben sürekli tedirgin oluyorum10+3 oldum, ne bir kasık ağrısı ne bir mide bulantısı, başından beri hep öyleyim. Hatta bu yüzden hep aynı endişeyle gitmişimdir doktora, hiçbir şey hissetmiyorum hocam bi sıkıntı mı var diyerek. En son kızdı artık git şu hamileliğinin tadını çıkar, her şey yolunda diye
10+0 şuan, günü gününü tutmuyor haftasonuz temizlik yaptım pazar sabahı kasıklarım çok ağrıdı, bazen de hiç hamile gibi değilim şüpheye düşüyorumBenim bazen kesiliyor bazen tekrar ortaya cikiyor bu hafta epey azaldi cok sukur belki belli haftaya kadar bir donemdir kac haftalikti sizin bebis?
Ay maşallah ne güzel durmuşİkili testimizi yaptırdık çok şükür kızlar 11+5 görünüyor ense kalınlığı gayet iyi burun kemiği de var hatta burnu çok hoşuma gitti sonuçlar biraz geç çıkıyormuş o da devlet hastanesi cilvesi yapacak bir şey yok yaltirabildiğime şükrediyorum