- 20 Ağustos 2024
- 416
- 266
- 18
- 28
- Konu Sahibi topraktonlari
yazcam hemenn burayaaKendim gidecekmişim gibi bekliyorum
inşallahhBiz 3.500 çıktığı gün keseyi gördük bence görünür canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazcam hemenn burayaaKendim gidecekmişim gibi bekliyorum
inşallahhBiz 3.500 çıktığı gün keseyi gördük bence görünür canım
Evet doğum takipli o haldeEvet canım bu gebelik takibi oluyor mesela örnek veriyorum doğuma kadar 10 kere ultrason hakkın var diyor yada kan tahlilleri hepsi bu fiyatın içinde dahil oluyor tarama testleri dahil
Yaş 37 yaptırmalı mıyım?Siz yaptırmıyormusunuz yaptırmıyorsanız nedeni ne zararlımı öğrenebilir miyim
İlk gebeliğimde yaptırmadım fetal yaptırdım çünkü yaşım ileri olduğu için kesin tarama testi riskli çıkıcakdı..bu gebeliğimde fetal çok pahalı yaptırmak istemiyorum kesin konuşmadım doktorla zararlı olduğu için diğil zaten detaylı var ve doktorlar diyor bu testler her şeyi göstermiyorSiz yaptırmıyormusunuz yaptırmıyorsanız nedeni ne zararlımı öğrenebilir miyim
Evet eğer zaten nipt yani fetal yaptırdıysanız sonuçlara göre tarama testleri isteniyor yada istenmiyor diye biliyorumİlk gebeliğimde yaptırmadım fetal yaptırdım çünkü yaşım ileri olduğu için kesin tarama testi riskli çıkıcakdı..bu gebeliğimde fetal çok pahalı yaptırmak istemiyorum kesin konuşmadım doktorla zararlı olduğu için diğil zaten detaylı var ve doktorlar diyor bu testler her şeyi göstermiyor
Amerikan hastanesi 30 yaş üzeri için nipt yani fetal yapılmasını öneriyor, benim yaşım 27 ama yinede düşünüyorum fetal dna. Doktorunuzla görüşüp karar verebilirsinizYaş 37 yaptırmalı mıyım?
Fetal yaptırınca tarama yapılmıyor bende fetal yaptırdım ilkte ama şöyle bir durum var detaylıda suyum fazla çıkınca korkmuştum doktora dedim böyle dedim ola bilir bebeğin yarım dudak doğula bilir yutmasında sorun ola bilir dedim ama ben fetal yaptırdım temiz çıktı o dedi her şeyi göstermiyor..ondan bu defa fetal yaptırmayı düşünmüyorum zaten bu bebekten vazgecmicem ve zaten detaylı yapılıyor riskli çıkıncada boşuna gebeliğin sonuna kadar stres oluyorsunEvet eğer zaten nipt yani fetal yaptırdıysanız sonuçlara göre tarama testleri isteniyor yada istenmiyor diye biliyorum
benim için erken ama sabahları bulantı oluyor benimdeBugün çok bulantım var, hiçbir şey yiyemedim çok halsizim. Siz de böyle şeyler var mı?
Dün öyleydim hatta bir kaç gün bu gün şükür iyiyimBugün çok bulantım var, hiçbir şey yiyemedim çok halsizim. Siz de böyle şeyler var mı?
Yani düne bakarak iyiyim çok ufaktan var mesela sanki hep acım ağzımın tadı farklı ama dün çok çok kötüydümDün öyleydim hatta bir kaç gün bu gün şükür iyiyim
Allah bağışlasın evladınızı miniğide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin AllahFetal yaptırınca tarama yapılmıyor bende fetal yaptırdım ilkte ama şöyle bir durum var detaylıda suyum fazla çıkınca korkmuştum doktora dedim böyle dedim ola bilir bebeğin yarım dudak doğula bilir yutmasında sorun ola bilir dedim ama ben fetal yaptırdım temiz çıktı o dedi her şeyi göstermiyor..ondan bu defa fetal yaptırmayı düşünmüyorum zaten bu bebekten vazgecmicem ve zaten detaylı yapılıyor riskli çıkıncada boşuna gebeliğin sonuna kadar stres oluyorsun
Amin kuzum.Sende sağlıkla kucağına al bebeğiniAllah bağışlasın evladınızı miniğide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Amin canım benim hepimiz İnşAllahAmin kuzum.Sende sağlıkla kucağına al bebeğini
Harika her şey yolundamı, ekstra bir şey verdiler mi vitamin yada kan tahlili falan istediler miAyyy kızlar gördük kesemiziiEki Görüntüle 3536360
oy oy oy çen minnacık bebiş mi olacaksınnnnAyyy kızlar gördük kesemiziiEki Görüntüle 3536360
Gözün aydın canımAyyy kızlar gördük kesemiziiEki Görüntüle 3536360
Normal demekki bende sabredeyim inşallah yarın iyi olurum zorlanıyorum bebek bakarkenYani düne bakarak iyiyim çok ufaktan var mesela sanki hep acım ağzımın tadı farklı ama dün çok çok kötüydüm