• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
ya sikinti su benim esim cok uyumsuz her gun et turu ya da hamburger yiyor😀 yanina da pilav, patates puresi sebzede yemez. ona zaten ayri yapiyorum ben cok et sevmedigim icin o zaman oglumla kendime artik ayni yaparim bana da kolaylik olur. sadece salca koymuyosunuz di mi daha?
Ben koyuyorum ya kendime nasılsa ona da öyle 😂 doğru mu bilmiyorum ama ben ilk başlangıçta 1 ay dikkat ettim sonra saldım yani sadece tuzsuz veriyorum ve meyve hariç tatlı vermiyorum. Öyle kek felan. Ona da keçi boynuzu unu felan diyorlar ondan almam lazım ama dediğim gibi çorbaysa tuzu önümüze atıyoruz ya da ayırıyorum felan öyle ilerliyorum

Ben koyuyorum ya kendime nasılsa ona da öyle 😂 doğru mu bilmiyorum ama ben ilk başlangıçta 1 ay dikkat ettim sonra saldım yani sadece tuzsuz veriyorum ve meyve hariç tatlı vermiyorum. Öyle kek felan. Ona da keçi boynuzu unu felan diyorlar ondan almam lazım ama dediğim gibi çorbaysa tuzu önümüze atıyoruz ya da ayırıyorum felan öyle ilerliyorum
bende tatli meyve kullaniyorum sadece hurma, elma suyu ozu, bal, pekmez bana cok acelesi yok gibi geliyor 2 yasa kadar en azindan uzak tutmak istiyorum. ama salca yani versem olur benceede salcasiz cok tatsiz cogu yemek😀

bende tatli meyve kullaniyorum sadece hurma, elma suyu ozu, bal, pekmez bana cok acelesi yok gibi geliyor 2 yasa kadar en azindan uzak tutmak istiyorum. ama salca yani versem olur benceede salcasiz cok tatsiz cogu yemek😀
Bal zaten yasak 1 yaşa kadar alerjik olduğu için pekmez de ben daha hiç vermedim ya ağır bir tatlı gibi geliyor bana
Salçasız bence de hiç bi tadı yok gibi. Tuzsuz bile çok tatsızda işte.

Back