• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Yaa öyle mi ben kendim yıkayamıyorum eşim de geç geliyor akşam 10-11 de yıkayınca da hasta olur gibi geliyor ne bileyim kendim de hiç gece duş almam saçım kurumaz hasta olurum diye, hava 35 derece de olsa 😂😂 en iyisi gece uykusu öncesi rutin oluşturalım dediğin gibi
Canım bende tek yıkayamıyorum, babası işten gelince duşa giriyor hemen bebeği soyup babasının kucağına veriyorum uzun uzun yıkayamasakta bir iki su tutuyorum bebeğe anca böyle rutin yapıyorum yoksa tek başıma küvet falan çok zor

Ben dün sipariş verecektim fakat bir arkadaşımla konuştum o da boyunluk almamı söyledi çünkü tüm vücudu suyun içinde olduğu için daha çok sevebilir dedi kafam karıştı sipariş vermedim kalitesini nasıldır bilmiyorum o yüzden
Benim de kafamı karıştıran bunlar 3-12 aylık temmuz agustos hadi biraz da Eylül'de kullanacak sonra kullanamicak. Boyunluk ben de düşünüyorum ama rahat ediyorlardir dimi ya boynunu rahatsız eden bir şey gibi geliyor

Aay kızlar ailem şehir dışındaydi dün ugradilar. Once abim geldi ben kahve demleyesiye ana kucağında pış pışlamis bebem uyumuş. Sonra o ise gitti annem babam geldi. Emzirdim annem ben gazını alırım dedi kucağında uyudu resmen. Banyo yaptıralım sen de yap bı rahatlayin dedi. Bebem gazını alırken uyudu daha 😅 neyse dedik bezini cikartirken falan uyanır aşıdan sonra banyo yapmadı bildiginiz ekşi kokuyordu yavrum artık 😂 banyosunu yaptırdık sonra ben duşa girdim. Annem anakucagina koyup mutfak toplamaya geçmiş babam anakucagini sallamış ve bebem yine uyumuş 😅 çocuğum sürekli beni yalanci çıkartıyor ben de telefonda insanlara diyorum ki asi oldu huzursuz 🤦🏼‍♀️

Aay kızlar ailem şehir dışındaydi dün ugradilar. Once abim geldi ben kahve demleyesiye ana kucağında pış pışlamis bebem uyumuş. Sonra o ise gitti annem babam geldi. Emzirdim annem ben gazını alırım dedi kucağında uyudu resmen. Banyo yaptıralım sen de yap bı rahatlayin dedi. Bebem gazını alırken uyudu daha 😅 neyse dedik bezini cikartirken falan uyanır aşıdan sonra banyo yapmadı bildiginiz ekşi kokuyordu yavrum artık 😂 banyosunu yaptırdık sonra ben duşa girdim. Annem anakucagina koyup mutfak toplamaya geçmiş babam anakucagini sallamış ve bebem yine uyumuş 😅 çocuğum sürekli beni yalanci çıkartıyor ben de telefonda insanlara diyorum ki asi oldu huzursuz 🤦🏼‍♀️
🤣🤣 hep öyle olur 🤣🤣
Bende dün kvdeme gittim fulll uyudu sıpa 😂 dedim gündüz hiç uyumadı ondan uyuyo keşke evdede böyle uyusa 😂

Canım bende tek yıkayamıyorum, babası işten gelince duşa giriyor hemen bebeği soyup babasının kucağına veriyorum uzun uzun yıkayamasakta bir iki su tutuyorum bebeğe anca böyle rutin yapıyorum yoksa tek başıma küvet falan çok zor
Ben şu soyledigim reflü yatagi gibi aparatı aldim. Yıkama işini eşimle kuvette yaptırıyoruz tek yikiyacagim zaman da (sadece rahatlasın diye vücuduna su dökecek şekilde, muhtemelen kafasını yıkamam) o aparatı kullancam en azından bebeği birisi tutacak derdi yok, direkt üzerine yatıyor. Ben gaz sancısı olunca kovaya sokuyordum şimdi oraya yatırıp yikicam

🤣🤣 hep öyle olur 🤣🤣
Bende dün kvdeme gittim fulll uyudu sıpa 😂 dedim gündüz hiç uyumadı ondan uyuyo keşke evdede böyle uyusa 😂
Aay daha 20 günlükken yarı kırkı dedik bize de değişiklik olsun diye misafirliğe gitmiştik herkes gözünün içine baktı uyansa da sevsem diye 😂😂 biraz mizirdanmisti emzirip gazını aldım yatırınca uyudu. Tüm misafirlik boyunca uyudu yavrum daha o zamandan yalancı çıkartmaya başlamıştı 😂 insanları inandiramiyoruz ee duruyor ya bu çocuk diyorlar 😂 eşimin evden çalıştığı gün de güzel uyuyor. Biraz ağlasin heh işte bak tüm gün böyle ağlıyor diye savunuyorum kendimi🤣🤣

Ee ne güzel hep gelsinler o zaman 😅

Benim de kafamı karıştıran bunlar 3-12 aylık temmuz agustos hadi biraz da Eylül'de kullanacak sonra kullanamicak. Boyunluk ben de düşünüyorum ama rahat ediyorlardir dimi ya boynunu rahatsız eden bir şey gibi geliyor
Aslında spa ya gidip görmek lazım memnun olacak mı yoksaa huzursuzlanacak mıı diye

Ben şu soyledigim reflü yatagi gibi aparatı aldim. Yıkama işini eşimle kuvette yaptırıyoruz tek yikiyacagim zaman da (sadece rahatlasın diye vücuduna su dökecek şekilde, muhtemelen kafasını yıkamam) o aparatı kullancam en azından bebeği birisi tutacak derdi yok, direkt üzerine yatıyor. Ben gaz sancısı olunca kovaya sokuyordum şimdi oraya yatırıp yikicam
Ben de yıkayabilir miyim ki onunla golden ya eşim yıkıyor tek ama ben korkuyorum o aparat çok pratik aslında ama ya kulağına su kaçırırsam ya bir şey olursa diye tedirgin oluyorum. Kovaya daldırma fikri de güzelmiş bari onu yapayım 😀

Aslında spa ya gidip görmek lazım memnun olacak mı yoksaa huzursuzlanacak mıı diye
Evet o da mantıklı ama yorumlara falan baktığımda insanlar çok memnun. Bu markanın boyun sinirlerini spa sahipleri almış hep. Boyun kısmı yumuşak görünüyor. N11de 880 lira gibi biseydi yine yurtdışı gönderim. M ve L beden varmış sanırım boynunu ölçmek gerekecek

Ben de yıkayabilir miyim ki onunla golden ya eşim yıkıyor tek ama ben korkuyorum o aparat çok pratik aslında ama ya kulağına su kaçırırsam ya bir şey olursa diye tedirgin oluyorum. Kovaya daldırma fikri de güzelmiş bari onu yapayım 😀
Yıkarsın ya😁 aparat ilk geldiğinde eşim sen dene bakalım ben hazır buradayken dedi. Biz normalde küvet düzenini yatak odasına kuruyoruz. Her yer su oluyor😂Ben o aparatı banyonun içine koydum yine kovayla yıkadım ama bizim duş sıcaklığı dengesiz biraz 🤣 eşim gelip sadece bir ters çevirdi poposunu öyle yıkadım. Etraf su oldu derdi de olmadı. Bence sen kafasını yikama. Ben de yıkamayı düşünmüyorum zor çünkü birisi tutması cevirmesi lazım. Kovaya da ben boynuna kadar sokuyorum. Bu aparatta da boynuna kadar su dok onemli olan karnı zaten gaz için. Sen her gün rutin yaparsın böyle. Eşinle de 2 güne bir havalar orada ısınınca da her gün akşam yıkarsınız. Sabah akşam yikaninca çocuk rahatliktan uyanmaz zaten 🤣

Evde bi sürü emzik var çok istiyorum tutmasını ama tutmuyor öğürerek çıkartıyor :/
Avent ultra Air denedin mi canım? Bizimki en baştan tuttu onu. Şimdi arada verince yine oguruyor gibi oluyor emziği ağzında sallıyorum tutuyor hemen. O şekilde uykuya dalıyor

Evet o da mantıklı ama yorumlara falan baktığımda insanlar çok memnun. Bu markanın boyun sinirlerini spa sahipleri almış hep. Boyun kısmı yumuşak görünüyor. N11de 880 lira gibi biseydi yine yurtdışı gönderim. M ve L beden varmış sanırım boynunu ölçmek gerekecek
Swimbobo Yeni Doğan Bebek Boyun Simidi Başlangıç Bebek Yüzme Simidi Bebek Havuz Simidi

Hb 636₺ ama pembişi :(

Back