- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
Ama bazen az emiyo yine istiyoo nasıl vermicennnDoktorum bana artık 3 saate bır emzır aglasada sızlasada verme dedi gaz çoğunlukla bundan oluyormuş kafayı yicem ıkı gundur cok huzursuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bazen az emiyo yine istiyoo nasıl vermicennnDoktorum bana artık 3 saate bır emzır aglasada sızlasada verme dedi gaz çoğunlukla bundan oluyormuş kafayı yicem ıkı gundur cok huzursuz
Ayy şaka gibiOfff kızlar şansıma bakın nem makinesi beklerken süpürge gondermisler... golden-snitch
Evet evet Antalya'dayimDeniz olan bi yerde yaşıyosun heralde oyleyse hiç spa ya gerek yok bence bize bu sene tatil yalan oldu
Ağlama krizi oluyor mu 3-4 saat? Biz aşıya gittiğimizde hemşire direkt bu bebek çok gazlı dedi. Hareketlerinden belli ediyor çocuk sürekli bir ıkınma gerinmeHastaneye geldik oral bilmem ne dedi biliyor yani ağzı boş durmuyor o da gaz yapıyor bu döngü devam ediyor yani düz kolik diyemem ama kolik olma ihtimali yüksek dedi
Aay bizimki de başta agliyordu şimdi sıcaklar gelince küvette ayakları cirpistiriyor çok mutlu inşallah denizi de severİnşallah bizimki su kuşu ya inşallah orda da bu performansini gosterir
Normalde 3u aynı zamanda oluyormuş da işte bizim paket 24unde acilacakmisYaa bize galiba veremi de aynı gün yapacak çünkü bidahaki aşı verem aşısı 3 gün banyo yapmıcak dedi
Evet evet dr'a sormadan sokmiyim dedim Akdeniz de epeyi tuzluBen denize diger bebegim 3 ayı bitmişti gittim ama denize girdirmedik hiç canım teni taze denizde tuzlu sonrasında sıkıntı olabilir yanabilir enfeksiyon kapabilir yinede doktoruna danış o daha güzel bilgi verir
Ay şaka gibi yaav o kadar da bekledinOfff kızlar şansıma bakın nem makinesi beklerken süpürge gondermisler... golden-snitch
Her gün duş emzik her gün temiz hava birde gaz damlası yapacak başka bişey yok mamasını değiştirdi birde bazen cinnet geliyor çünkü memeden hiç inmiyor altıma yapmayayım diye mama veriyorumBizim de gündüz sakin akşam 6 dan sabah 6 ya mesai ee peki önerisi ne oldu?
Bizim de gündüz sakin akşam 6 dan sabah 6 ya mesai ee peki önerisi ne oldu?
Her gaz kolik olmuyormuş kuzum baya bebeği inceledi herşeyine baktı tüm testleri ultrasonları yaptı öyle kolik dediBenimkide kesin kolik o zaman gaz problemimiz çok fazla belli saatlerde aşıyor kendini
Oluyor aşkım bugün hiç susmadı bi yerini kırdım incittim herhalde dedim o kadar bağırdı doktora o yüzden gittikAğlama krizi oluyor mu 3-4 saat? Biz aşıya gittiğimizde hemşire direkt bu bebek çok gazlı dedi. Hareketlerinden belli ediyor çocuk sürekli bir ıkınma gerinme
Bende aynı durumdayım emzik ver dedi bu emzikten aldım tutuyor şuan emziği 1 saattir emzik emiyor susuyorAma bazen az emiyo yine istiyoo nasıl vermicennn
Ay yavrumun emzigide kendi kadar,Bende aynı durumdayım emzik ver dedi bu emzikten aldım tutuyor şuan emziği 1 saattir emzik emiyor susuyorEki Görüntüle 3440381
Kız içim elvermezzzzz açken boş boş emzik somuracak yapamam sanırım benBende aynı durumdayım emzik ver dedi bu emzikten aldım tutuyor şuan emziği 1 saattir emzik emiyor susuyorEki Görüntüle 3440381
Emzik ben veriyorum zaten duşu haftada 2 anca yapıyoruz temiz hava mantıklı da çok sıcak ya akşam çıkarmak lazım. İnşallah düzene girer. Benimkinin öyle ağlama krizleri yok da 7/24 memede kalmak istiyor ve sadece göğsümde uyuyor yatağa hiç koyamıyorum. Yapışık şekildeydiz ve bugün altıma işedim tutabilirim sandım tutamadım emziriyodum çekmeyeyim dedim bebeler için neler yapıyoruzHer gün duş emzik her gün temiz hava birde gaz damlası yapacak başka bişey yok mamasını değiştirdi birde bazen cinnet geliyor çünkü memeden hiç inmiyor altıma yapmayayım diye mama veriyorum
Senin 57gün olmuş bebiş doğalı, 40 çıkınca düzelir muhabbeti yalan yaniKizlar benim bebeyede nazar degdi.bugun hic uyumadi.hep 5 dk lik uykular.kucaktan inmeme halleri....fena yordu.birgun bir gune uymuyor vallahi...
Valla bizi maymun etti daha çokAy yavrumun emzigide kendi kadar,