• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızzzzlaar,
Şimdi size birşey soracağım.
Sizin adetlerinizde kırkından çalma diye bir tabir var mı😅
Aile büyüklerimiz hep kırkından 2-3 gün önce anne ve bebeği kırklarmış buna da kırkından çalma derlermiş daha iyi olur bebek daha çabuk akıllanır falan filan derlermiş.
Sizde varmı böyle birşey aile büyüklerinizden duydunuz mu böyle bir adet😅
Benimkiler benim Kırkımdan çalmayı düşünüyorda bende ilk defa duydum🙄🤣🤣

Hastaneye geldik oral bilmem ne dedi biliyor yani ağzı boş durmuyor o da gaz yapıyor bu döngü devam ediyor yani düz kolik diyemem ama kolik olma ihtimali yüksek dedi
Ağlama krizi oluyor mu 3-4 saat? Biz aşıya gittiğimizde hemşire direkt bu bebek çok gazlı dedi. Hareketlerinden belli ediyor çocuk sürekli bir ıkınma gerinme

Ben denize diger bebegim 3 ayı bitmişti gittim ama denize girdirmedik hiç canım teni taze denizde tuzlu sonrasında sıkıntı olabilir yanabilir enfeksiyon kapabilir yinede doktoruna danış o daha güzel bilgi verir
Evet evet dr'a sormadan sokmiyim dedim Akdeniz de epeyi tuzlu

Bizim de gündüz sakin akşam 6 dan sabah 6 ya mesai 🤦🏼‍♀️ ee peki önerisi ne oldu?
Her gün duş emzik her gün temiz hava birde gaz damlası yapacak başka bişey yok mamasını değiştirdi birde bazen cinnet geliyor çünkü memeden hiç inmiyor altıma yapmayayım diye mama veriyorum
Bizim de gündüz sakin akşam 6 dan sabah 6 ya mesai 🤦🏼‍♀️ ee peki önerisi ne oldu?

Ama bazen az emiyo yine istiyoo nasıl vermicennn
Bende aynı durumdayım emzik ver dedi bu emzikten aldım tutuyor şuan emziği 1 saattir emzik emiyor susuyor
image.jpg

Kizlar benim bebeyede nazar degdi.bugun hic uyumadi.hep 5 dk lik uykular.kucaktan inmeme halleri....fena yordu.birgun bir gune uymuyor vallahi...

Her gün duş emzik her gün temiz hava birde gaz damlası yapacak başka bişey yok mamasını değiştirdi birde bazen cinnet geliyor çünkü memeden hiç inmiyor altıma yapmayayım diye mama veriyorum
Emzik ben veriyorum zaten duşu haftada 2 anca yapıyoruz 🫣 temiz hava mantıklı da çok sıcak ya akşam çıkarmak lazım. İnşallah düzene girer. Benimkinin öyle ağlama krizleri yok da 7/24 memede kalmak istiyor ve sadece göğsümde uyuyor yatağa hiç koyamıyorum. Yapışık şekildeydiz ve bugün altıma işedim tutabilirim sandım tutamadım emziriyodum çekmeyeyim dedim 😄🙈 bebeler için neler yapıyoruz

Back