• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Emzik ben veriyorum zaten duşu haftada 2 anca yapıyoruz 🫣 temiz hava mantıklı da çok sıcak ya akşam çıkarmak lazım. İnşallah düzene girer. Benimkinin öyle ağlama krizleri yok da 7/24 memede kalmak istiyor ve sadece göğsümde uyuyor yatağa hiç koyamıyorum. Yapışık şekildeydiz ve bugün altıma işedim tutabilirim sandım tutamadım emziriyodum çekmeyeyim dedim 😄🙈 bebeler için neler yapıyoruz
Duş gaz içinde bebeğin gelişimi içinde çok önemliymiş yoğun bakımdaki minnacık bebekleri bile her gün yıkıyorlarmış hızlı güçlensin diye ☺️ Sen her gün yıkasan pek derdin kalmaz bile bence birde emzik misss 😅

Kızlar merhaba bebeğim 23 günlük ateşi bazen 37- 37/1 çıkıyor sıcak bi ilde yaşıyoruz klimaya rağmen odanın ısısı genellikle 26-28 arası normal mi sizce çok kafama takıyorum sürekli ateş ölçüyorum

Kızlar merhaba bebeğim 23 günlük ateşi bazen 37- 37/1 çıkıyor sıcak bi ilde yaşıyoruz klimaya rağmen odanın ısısı genellikle 26-28 arası normal mi sizce çok kafama takıyorum sürekli ateş ölçüyorum
Ben de geçen kafayı ateşle bozmuştum ama normalmiş aynı çıkıyordu derecsi. Ilık duş aldırdım ev sıcak ondan çok ince giydirmek lazım bir de temas halindeyiz yapış yapış ondan da oluyor

Ayy inşallah öyledir ya uykularımı kaybediyorum hamile kalmam zor oldu 5 sene bekledik hamilelik zor geçti suyum azaldı şimdi de lohusa psikolojisiyle her şeye evham yapıyorum sürekli ateş ölçüyorum

Deliksiz 3 saat hiç uyumuyor 2 saatte uyumuyor 1 saat en iyi hali onu duyunca kadın baya her tarafına baktı kan idrar falan orda da çığlık feryat sadece memede durunca karın ultrasonu istedi onda da gaz bol miktarda varmış bu sürekli döngü halini anlattım hayırlı olsun koliğimiz gibi oldu yani
Benimki iki saat uyusa bile beşigin başında birisi sürekli beklicek direk uykuya dalamıyor kıpırdadıkça sallanıyoruz yoksa hemen uyanıyor. Benimki altını degişene kadar kıyametleri koparıyor

Duş gaz içinde bebeğin gelişimi içinde çok önemliymiş yoğun bakımdaki minnacık bebekleri bile her gün yıkıyorlarmış hızlı güçlensin diye ☺️ Sen her gün yıkasan pek derdin kalmaz bile bence birde emzik misss 😅
Yaa öyle mi ben kendim yıkayamıyorum eşim de geç geliyor akşam 10-11 de yıkayınca da hasta olur gibi geliyor ne bileyim kendim de hiç gece duş almam saçım kurumaz hasta olurum diye, hava 35 derece de olsa 😂😂 en iyisi gece uykusu öncesi rutin oluşturalım dediğin gibi

Ağlama krizi oluyor mu 3-4 saat? Biz aşıya gittiğimizde hemşire direkt bu bebek çok gazlı dedi. Hareketlerinden belli ediyor çocuk sürekli bir ıkınma gerinme
Aynı benim bebek işte günün 3 saati bi geliyorlar susturmakta çok zorluk çekiyorum ve kucagımda sürekli kasılma ıkınma çabaları karşımdaki bile ne kadar gazı var diyor karnımdayken bir yana toplanırdıya kucagımda da ayaklarını çekiyor yusyuvarlak oluyor popo hep bir havada

Yavaş yavaş beslenme aralığını açmamız lazımmış ilk gün atıyorum yarım saat emzik bir hafta sonra 1 saat hem gazı içinde iyi dedi doktor tutarsa ama tabi
Ayy ben dogdugundan beri veriyorum emzik almıyor sadece emzige bişe degdirirsem alıyor sonra geri atıyor yada çok uykusu başına vurdugumda veriyorum anlık 5 dak sonra atıyor

Benimki iki saat uyusa bile beşigin başında birisi sürekli beklicek direk uykuya dalamıyor kıpırdadıkça sallanıyoruz yoksa hemen uyanıyor. Benimki altını degişene kadar kıyametleri koparıyor
Sende bir doktora sor o zaman kuzum ams bana 2 saat cennet gibi 15 dk kucakta dalıyor 15 dk yatakta sonra başa sarıyoruz

Nefes alırken tısliyor belli burnunun dibine geldiğimde tıkalı olduğunu anlıyorum açtığımda da mercimek tanesi kadar sümük geliyo diğer sumuklerde uzayan akışkan şeklinde geliyo ama normal açıkken ki ile kapalı burnunun sesi farklı oluyo
Canim hep mi böyle yoksa hasta mi oldunuz 😞 metehaninda suan burnu tikali ya serum fizyolojik ile aspiratorde yok sinir oldum kendime bugun acayip sicakti cam kapi acikti klimayi actim ara ara carpti mi cocugu napti sinirden aglicam simdi

Kızzzzlaar,
Şimdi size birşey soracağım.
Sizin adetlerinizde kırkından çalma diye bir tabir var mı😅
Aile büyüklerimiz hep kırkından 2-3 gün önce anne ve bebeği kırklarmış buna da kırkından çalma derlermiş daha iyi olur bebek daha çabuk akıllanır falan filan derlermiş.
Sizde varmı böyle birşey aile büyüklerinizden duydunuz mu böyle bir adet😅
Benimkiler benim Kırkımdan çalmayı düşünüyorda bende ilk defa duydum🙄🤣🤣
İlk defa duydum 🙄

kızlar biz spaya gittik bir sıkıntı olmadı çok şükür 🙏

Eklentiler

• IMG_20240613_040128.jpg
    IMG_20240613_040128.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 62
Canim hep mi böyle yoksa hasta mi oldunuz 😞 metehaninda suan burnu tikali ya serum fizyolojik ile aspiratorde yok sinir oldum kendime bugun acayip sicakti cam kapi acikti klimayi actim ara ara carpti mi cocugu napti sinirden aglicam simdi
Hep böyle değil hastada değil bizimki nem oranindan canim🥲 bir şey olmamıştır sıcak veya nemdendir

Aynı benim bebek işte günün 3 saati bi geliyorlar susturmakta çok zorluk çekiyorum ve kucagımda sürekli kasılma ıkınma çabaları karşımdaki bile ne kadar gazı var diyor karnımdayken bir yana toplanırdıya kucagımda da ayaklarını çekiyor yusyuvarlak oluyor popo hep bir havada
Kolik bebekler öyle susmuyor diye okumuştum. Şükür bizim ağlama krizimiz olmuyor saatlerce ama çok gaz problemimiz var 🥺

Boynunu tutuyor ama yine de tam tutmuyor canım yorulunca bir anda atıyor. Kucağımda sokarım o yüzden dedim boyun simiti baktım bir de golgelikli olanlardan baktım. Bir markaninki çok hoşuma gitti biraz tuzlu ama epeyi güzel modelleri var atayım sen de bak 😘
Sayfasına git yaş gruplarina göre var simitler
Canım dün ben de simit arsştırıyordum 😂

Buna bak istersen yurtdışından geliyor ama

Back