• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Avent ultra Air denedin mi canım? Bizimki en baştan tuttu onu. Şimdi arada verince yine oguruyor gibi oluyor emziği ağzında sallıyorum tutuyor hemen. O şekilde uykuya dalıyor
Şimdi onu alıştırmaya çalışıyorum bi 5 dakka emiyor sonra atıyor ben de sallıyorum ağzından atınca ama öğürüyor o zaman :(

Evet o da mantıklı ama yorumlara falan baktığımda insanlar çok memnun. Bu markanın boyun sinirlerini spa sahipleri almış hep. Boyun kısmı yumuşak görünüyor. N11de 880 lira gibi biseydi yine yurtdışı gönderim. M ve L beden varmış sanırım boynunu ölçmek gerekecek
Aaa trendyolda 500₺

Kızlar bebeğimin sağ kaşının başlangıcında konak vardı zeytinyağı sürüyorum ikidir. Azaldı da gerçekten dökülmüş gibi yüzünde pul pul döküntüler var çünkü. Zeytinyağı killandirma yapar mı

Kızlar bebeğimin sağ kaşının başlangıcında konak vardı zeytinyağı sürüyorum ikidir. Azaldı da gerçekten dökülmüş gibi yüzünde pul pul döküntüler var çünkü. Zeytinyağı killandirma yapar mı
Bizimkinin de iki kaşında ve kaş arasında vardı krem sürüp yavaşça tarıyorum

Off çok çeşit var :/ valla kafam iyicene karıştı
Trendyolda okudum yorumlarda bana sahte ürün gondermissiniz üzerinde çince yazılar var denmiş. Firma da son çıkan modelin bu şekilde olduğunu söylemiş. N11de baktığımda üzerinde çince yazisi olmayan 800 kusurdu, çince yazı olan 1100 küsur. Bence yıl farki var model olarak çok fark var mıdır bilmiyorum. Şişme olanlardan değil de böyle sert olandan alasim var benimde en azından 3 ay falan kullanmış olur sonra kullanamicak tabii boyunlarını sıkıyormus 🥺

Trendyolda okudum yorumlarda bana sahte ürün gondermissiniz üzerinde çince yazılar var denmiş. Firma da son çıkan modelin bu şekilde olduğunu söylemiş. N11de baktığımda üzerinde çince yazisi olmayan 800 kusurdu, çince yazı olan 1100 küsur. Bence yıl farki var model olarak çok fark var mıdır bilmiyorum. Şişme olanlardan değil de böyle sert olandan alasim var benimde en azından 3 ay falan kullanmış olur sonra kullanamicak tabii boyunlarını sıkıyormus 🥺
Almadan önce zaten muhakkak yorum okunmalı satıcısı kim bakmamız lazım benim de şişme olandan alasım var sanki daha yumuşak daha iyi gibi

Back