• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Günaydın hanımlar, sizler de böyle tam saat sekizde kahvaltı yapmalıyım, aman 12 de tekrar öğle yemeği yemeliyim diye mi besleniyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz?
ben diyetisyenle çalıştığım için genel olarak düzenli besleniyorum. Ama saat kısıtlaması yerine mesela 3 ana 2 ara öğün gibi ve özellikle bazı şeyleri kesinlikle tüketmeye çalışıyorum bazen çok tok hissedip yemek yemek istemesem de. Bunların başında da yoğurt,kefir vs geliyor günde birkaç kere tüketmemi istiyor diyetisyenim

Kızlar merhaba,
Fetal dna yaptıranlar Yaptıracak olanlar mesajımı alıntılayabilir mi? Bilgi alıp sormak istiyorum. Haftaya yaptırmayı planlıyorum. 🙏

İlkinde neler neler kullandım yapıyla alakalı sanırım çatlak olayı 😆 aynaya bakmak istemiyordum o kadar çatladı ki halbuki kiloydum da bunda saldım artık 🤣🤣

Screenshot_20250306-142405_Gallery.webp

Kızlar selam bugün tam 6 haftalık oldum dün geceden beri ara ara kahverengi sarı leke geliyor başım ağrıyor hafifte kasıklarımda regl olacak gibi ağrı var 15 gündür progestan ve coraspirin kullanıyorum kontrolüm cumartesi kese görmek için gidicem ama endişelendim baş ağrısından dolayı regl olacakken hep böyle ağrırdı sizce yarın gideyim mi endişelenmeyeyim mi bilemedim

Kızlar merhaba,
Fetal dna yaptıranlar Yaptıracak olanlar mesajımı alıntılayabilir mi? Bilgi alıp sormak istiyorum. Haftaya yaptırmayı planlıyorum. 🙏
Ben de yaptırmayı planlıyorum haftaya kontrolde tarihi netleştireceğiz bakalım Acıbadem kendi bünyesinde yapıyormuş

Kızlar 7+4 bugün doktora gittim. Karından usg ile kalp atışını duyamadı doktor arkada olabilir o yüzden duyamayabilirim dedi. Vajinal bakalım dedi ama ben istemedim.
Yani kalp atışını karından duymak için 7+4 erken mi kafam karıştı.

Haftaya gideceğim tekrar.

Kızlar 7+4 bugün doktora gittim. Karından usg ile kalp atışını duyamadı doktor arkada olabilir o yüzden duyamayabilirim dedi. Vajinal bakalım dedi ama ben istemedim.

6+4 bizde gittik görüntü olarak kalp atışını gösterdi bize de dinletmedi zararlı diye 2 hafta sonra bakarız dedi. Sizinkinde görüntüde varmıydı atışı gördünüz mü ?

Kızlar 7.haftamdayım cok fena grip oldum burnum tıkandı dudaklarım kurudu öksürüyorum nane limon içebilir miyim veya viks sürebilir miyim bilen var mı🙄

Kizlar ben artk sinirin altnda yasiyorm. Gunde tek ogun yiyorm onu da kusuyorm. En cok da suyu kusuyorm. Tum gun acim bu sekilde devam ederse ciddi skntilar yasayacam mife ilaclari asla fayda etmio. Benm durumumda olan var mi. 9+5 im

Kızlar 7.haftamdayım cok fena grip oldum burnum tıkandı dudaklarım kurudu öksürüyorum nane limon içebilir miyim veya viks sürebilir miyim bilen var mı🙄
Okaliptus yağını deneyin bence ben gripken boğazıma hindistan cevizi yağı ile karıştırıp sürmüştüm ve iyi gelmişti . Tabi o zaman hamile değildim

6+4 bizde gittik görüntü olarak kalp atışını gösterdi bize de dinletmedi zararlı diye 2 hafta sonra bakarız dedi. Sizinkinde görüntüde varmıydı atışı gördünüz mü ?
Görüntü olarak görüyorum falan demedi doktor. Yolk saç kese vs burada ama kalp atışını göremiyorum muhtemelen arkalardadır bebek dedi

Canim karından kalp atışı duyulmaması normal daha cok kucuk keşke vajinal baktırsaydın ,hatta bi kac gun once tamda bu konu hakında bir kaç kişi resmen uzerime atladi ,karından gormek icin en az ,9,10 haftalık olmak lazım o yuzden o haftalara gelene kadar coğu doktor vajinal bakar bir suru neden var karından görunmemek icin, mesela kilo,kalitesiz ultrason,bebeğin cok kucuk olması en buyuk nedenlerden biri de bebeğin kucuk olması o yuzden bence korkma bidaha ki gidişinde duyarsın inşallah❤️

Keseyi ne zaman gördünüz? İkiz benim gebeliğim birini vajinal 7+6 da duydum diğerinin sadece yolku vardı, bir hafta sonra da diğerini. İçinizi rahat tutun lütfen yolk varsa duyulacaktır elbet. Bir de sıkışık olun muayenede ☺️
Kizlar ben artk sinirin altnda yasiyorm. Gunde tek ogun yiyorm onu da kusuyorm. En cok da suyu kusuyorm. Tum gun acim bu sekilde devam ederse ciddi skntilar yasayacam mife ilaclari asla fayda etmio. Benm durumumda olan var mi. 9+5 im
Böyle durumlarda serum da veriyorlar ki hiç çekinmeyin almaktan bu hal çok yorar her türlü 😕 bitsin bir an önce inşallah 🙏

Canlar benim sol yan tarafım agriyor boyle bisey batar gibi oluyor balkonu ve banyoyu yıkadim simdi agri biraz daha artti bu durumu yaşayan varmi🤰

Back