• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kizlar diyete basladim diyetisyen ile..listemi sizlede paylasiyorum.emzirme diyeti.

Eklentiler

• IMG_20240613_121742.jpg
    IMG_20240613_121742.jpg
    140,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20240613_121711.jpg
    IMG_20240613_121711.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 57
Yıkarsın ya😁 aparat ilk geldiğinde eşim sen dene bakalım ben hazır buradayken dedi. Biz normalde küvet düzenini yatak odasına kuruyoruz. Her yer su oluyor😂Ben o aparatı banyonun içine koydum yine kovayla yıkadım ama bizim duş sıcaklığı dengesiz biraz 🤣 eşim gelip sadece bir ters çevirdi poposunu öyle yıkadım. Etraf su oldu derdi de olmadı. Bence sen kafasını yikama. Ben de yıkamayı düşünmüyorum zor çünkü birisi tutması cevirmesi lazım. Kovaya da ben boynuna kadar sokuyorum. Bu aparatta da boynuna kadar su dok onemli olan karnı zaten gaz için. Sen her gün rutin yaparsın böyle. Eşinle de 2 güne bir havalar orada ısınınca da her gün akşam yıkarsınız. Sabah akşam yikaninca çocuk rahatliktan uyanmaz zaten 🤣
Ay evet küvet işi zor ya ilkinde biz de odaya hazırlıyorduk da küveti boşalt taşı yere serilen örtüleri topla falan zordu, bununla biz de duşakabinin içinde yıkıyoruz.
Kafasını yıkamamak mantıklı aslında ya o zaman becerebilirim sanırım 😅 saçları bile yağlandı yavrumun gerçi ama vücut daha önemli 😀

Ay evet küvet işi zor ya ilkinde biz de odaya hazırlıyorduk da küveti boşalt taşı yere serilen örtüleri topla falan zordu, bununla biz de duşakabinin içinde yıkıyoruz.
Kafasını yıkamamak mantıklı aslında ya o zaman becerebilirim sanırım 😅 saçları bile yağlandı yavrumun gerçi ama vücut daha önemli 😀
Az önce yikiyayim dedim bebemi o aparatın üzerine koyasiya üzerindeki silikon soğumuş gözleri faltaşı gibi oldu 🤣 aciktigi için ağlıyordu ama zıbını çiş olduğu için yikiyayim dedim kıyamet koptu nasıl çıkarttığımi bilemedim banyodan 🤣🤣

Kafasını bit götürsede vücudu daha önemli der şeklinde yazmışsın Allah seni napmasin🤣🤣🤣 şu göbek bağı yüzünden 5 gündür bende yikayamiyorum oğlumun kafası bitlendi bitlenecek

Az önce yikiyayim dedim bebemi o aparatın üzerine koyasiya üzerindeki silikon soğumuş gözleri faltaşı gibi oldu 🤣 aciktigi için ağlıyordu ama zıbını çiş olduğu için yikiyayim dedim kıyamet koptu nasıl çıkarttığımi bilemedim banyodan 🤣🤣
Canım ben lavaboda yıkıyorum yalnızken. içini temizleyip havlu seriyorum tıpayı da kapatıp dolduruyorum biraz.
Havluya yatırıp yıkıyorum kafası hafif yukarda şekilde katlıyorum ayarlayıp suyu da hafif açıyorum rahat oluyor sonra da hemen altına tutup duruluyorum. Lavabon büyükse bir de böyle dene.

Canım ben lavaboda yıkıyorum yalnızken. içini temizleyip havlu seriyorum tıpayı da kapatıp dolduruyorum biraz.
Havluya yatırıp yıkıyorum kafası hafif yukarda şekilde katlıyorum ayarlayıp suyu da hafif açıyorum rahat oluyor sonra da hemen altına tutup duruluyorum. Lavabon büyükse bir de böyle dene.
Aşırı mantıklı

Ben maalesef önlem almıyorum pamuk koyalım dedim eşim yok dedi, yıkadıktan sonra kulak çubuğuyla hemen kurutuyorum
Biz elimizle kapatıyoruz ama hangi birini aynı anda yapalım zor oluyo bizde pamuk dusundukte sanki oda suyu çekip kulağının içine gönderir gibi geldi bi bilemedim
Parmağımızla tıkıyoruz kulağını başına su dökerken ilkel bi yöntem ama 😅
Bizde aynı yoksa yok ama tek başıma yikayamam öyle ondan merak ettim🤣

Biz elimizle kapatıyoruz ama hangi birini aynı anda yapalım zor oluyo bizde pamuk dusundukte sanki oda suyu çekip kulağının içine gönderir gibi geldi bi bilemedim
Bizde aynı yoksa yok ama tek başıma yikayamam öyle ondan merak ettim🤣
Ben de ondan yıkayamam tek başıma demiştim golden’a o da başını yıkama dedi 😄

Aay bu aparatın küçüğü de vardı lavaboya sığan ama ben çeşmede suyu ayarlayamam diye hiç girişmedim. Yine kenarda kovan oluyor mu direkt çeşmeyi açıp mi yikiyorsun canım

Back