2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu ctesi dr'a gidicez ben de sorcam bundan sonrasında götürmek istiyorum havalar epeyi ısındı aslında haziran sonuna deniz de ısınmış olur sanki
Deniz olan bi yerde yaşıyosun heralde oyleyse hiç spa ya gerek yok bence bize bu sene tatil yalan oldu

Bizim kızda annem görüntülü aradığında dinliyor sesin geldiği yere bakıp takip ediyor bazen gülüyor onlarında bilinçli olduğunu sanmıyorum
Bana bilinçli gülüyor gibi geldi tepki veriyor çünkü ama dediğim gibi benimle pek göz teması kurmuyor inşallah bi sorun yoktur

Bana bilinçli gülüyor gibi geldi tepki veriyor çünkü ama dediğim gibi benimle pek göz teması kurmuyor inşallah bi sorun yoktur
İnşallah canım sanmıyorum her bebeğin gelişimi farklı ilerliyor mesela benimkini karın üstü yatırıyorum ağlıyor hemen hiç kafayı çevirmek dik tutmaya çalışmak yok

Biz geldik kolik çıktı oğlan sütüm yetiyormuş 4 kilo 50 gram olmuş onla alakası yokmuş bu yoğun gaz problemli çocuklara kolik deniyormuş

Bayramlık hiç düzgün bir şey yok kızıma alayım. Herşey ya büyük geliyor yada kalın oluyor.
Kız bebek için alabildiniz mi cicili bir şeyler kızlar?

Biz geldik kolik çıktı oğlan sütüm yetiyormuş 4 kilo 50 gram olmuş onla alakası yokmuş bu yoğun gaz problemli çocuklara kolik deniyormuş
Bana da kolik belirtilerine benziyor demişti doktor ama direkt kolik demedi. Sizin nasıl teşhis etti? Kolikler aynı saatlerde huysuzlanıyor özellikle akşam saatlerinde sizin öyle mi? Benim kız da 6-7 den sonra sabaha kadar huysuz oluyor sürekli emmek istiyor kusuyor ağlıyor uyumuyor

Yaa bize galiba veremi de aynı gün yapacak çünkü bidahaki aşı verem aşısı 3 gün banyo yapmıcak dedi

Çok heyecanlıyım inşallah severler denizi
Ben denize diger bebegim 3 ayı bitmişti gittim ama denize girdirmedik hiç canım teni taze denizde tuzlu sonrasında sıkıntı olabilir yanabilir enfeksiyon kapabilir yinede doktoruna danış o daha güzel bilgi verir

Sadece akşam 6 la 12 arası sakin kuzum geri kalan hep kucakta gezdirme bizim

Benimkide kesin kolik o zaman gaz problemimiz çok fazla belli saatlerde aşıyor kendini
Deliksiz 3 saat hiç uyumuyor 2 saatte uyumuyor 1 saat en iyi hali onu duyunca kadın baya her tarafına baktı kan idrar falan orda da çığlık feryat sadece memede durunca karın ultrasonu istedi onda da gaz bol miktarda varmış bu sürekli döngü halini anlattım hayırlı olsun koliğimiz gibi oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…