• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ya benim normalde hiç aklımda yoktu. Geçen hafta gaz ağrısından dolayı kovaya soktum rahatlasın diye. O kadar sevdiki kendi içine doğru iyice girdi ayaklarıyla kendini ittiriyor falan bı hoşuna gitti. Spaya gitse ne güzel eğlenir diye düşündüm. Gaza da iyi geliyormuş. Bı götüresim var da hijyen konusunda endiseliyim
Ben spa değilde denize goturcem denizin isinmasini bekliyorum🙈

Bazen çok sancılanıyor onun dışında bi problem yok 😞
Bizimki kaka yapamadı mi 4-5 saat sürüyor o sancı canım. Yani yapmazsa ne emer ne uyur kesin yapması lazım. Bugün henüz yapmadı mesela ama çok da ikinmasi yok yapmasa sorun yok diye düşünüyorum. Çok ikindigi gün yapmasa sorun ama uykusundan uyanıyor çünkü emerken sürekli memeye geliyor geri çıkıyor hava yutuyor öyle olunca da 🙄

Bu ctesi dr'a gidicez ben de sorcam bundan sonrasında götürmek istiyorum havalar epeyi ısındı aslında haziran sonuna deniz de ısınmış olur sanki 😍
İnşallah cankm geçen eşim gitti kemer tarafına doğru daha soğuk bebek için demişti 🤗 isinsin yuzdurelim çok merak ediyorum boynunu tutuyorsa seninki aslında deniz için simit tarzı bir şeye hiç baktın mi

Tok olduğu halde emip sütü bitirip sonra acıkıp süt kalmayınca kıyameti koparanlar derneğini kuruyorum :KK3:

Süt olsun diye habire otlanıyoz 🐮
Doktorum bana artık 3 saate bır emzır aglasada sızlasada verme dedi gaz çoğunlukla bundan oluyormuş kafayı yicem ıkı gundur cok huzursuz

İnşallah cankm geçen eşim gitti kemer tarafına doğru daha soğuk bebek için demişti 🤗 isinsin yuzdurelim çok merak ediyorum boynunu tutuyorsa seninki aslında deniz için simit tarzı bir şeye hiç baktın mi
Boynunu tutuyor ama yine de tam tutmuyor canım yorulunca bir anda atıyor. Kucağımda sokarım o yüzden dedim boyun simiti baktım bir de golgelikli olanlardan baktım. Bir markaninki çok hoşuma gitti biraz tuzlu ama epeyi güzel modelleri var atayım sen de bak 😘
Sayfasına git yaş gruplarina göre var simitler

Boynunu tutuyor ama yine de tam tutmuyor canım yorulunca bir anda atıyor. Kucağımda sokarım o yüzden dedim boyun simiti baktım bir de golgelikli olanlardan baktım. Bir markaninki çok hoşuma gitti biraz tuzlu ama epeyi güzel modelleri var atayım sen de bak 😘
Sayfasına git yaş gruplarina göre var simitler
Bu markayı bende gördüm aşırı pahalı geldi yılda 3 4 kere denize gittigim için ama çok güzel valla 😘

Bu markayı bende gördüm aşırı pahalı geldi yılda 3 4 kere denize gittigim için ama çok güzel valla 😘
Evet evet tuzlu epeyi, patlama sıkıntısı yok. Tek sıkıntı yıllarca kullnacagi model olsa alınır aslında ama çabuk büyüyorlar ya sonrasında kullanamicak. Ben sık sık götürürüm denize dedim de uygun fiyatlisini bulursam bu tarz bir şey alırım dedim bir de golgelikli simitler var ya onlara baktım drla da bir konuşayım başta kucağımda sokarım gibi çünkü kafasını 4. Ayda tam tutabilecek ya o zaman simitle girmesi uygun sanki

Evet evet tuzlu epeyi, patlama sıkıntısı yok. Tek sıkıntı yıllarca kullnacagi model olsa alınır aslında ama çabuk büyüyorlar ya sonrasında kullanamicak. Ben sık sık götürürüm denize dedim de uygun fiyatlisini bulursam bu tarz bir şey alırım dedim bir de golgelikli simitler var ya onlara baktım drla da bir konuşayım başta kucağımda sokarım gibi çünkü kafasını 4. Ayda tam tutabilecek ya o zaman simitle girmesi uygun sanki
Bencede iyi düşünmüşsun canım yada golgelikli simit alıp boynunu sen destekleyip kendinde biraz daha rahat edersin bende bubtarx uygun fiyatlı bir şey arıyorum inşallah buluruz

Back