Aynıyız canım hiç sorma kanguru aldım onun için işim olduğu zaman kanguruyla geziyoruz evin içindeKucagimda iken deli gibi minciriyorum opuyorum uyanmiyor..yataga koyunca anindaa...
Evet canım 2 asi olduk sadece. Bugün şükür daha iyi ama rahatsız olduğu bir durum olduğunda eskisinden daha çok ağlıyor böyle nefessiz kalacak gibi. Eskiden de ağlardı ama bu kadar değildi. Aşıdan sonra ekstra bir huzursuzluk geldi sanki. İyi ki veremi de aynı gün olmamış o zaman 3 asi çok ağır değil mi ya minicik bebeklerGeçmiş olsun canım 2. Ay aşısımı yaptı bunları bizimde 26 haziranda olacak aşı zaten uyumuyor kriz geçiriyorum artık o zaman nasıl olur bilemedim en iyisi ateşi yükselmeden agrı kesici ateş düşürücü vermek verem aşısı daha zor geçebilir zaten o aşıdan sonra 3 gün banyo yapmıcaklar
Eğer ekstra bir huzursuzlugu yoksa bir şey olmaz canım 10 güne kadar normalmişKızlar oğlum 2 gündür kakasını yapmıyor
Helal olsun canım nerden aklına gelecektiAnaaa ilk defa gördüm tüh hakknı helal et
Buzdolabinda sakla 2 sene boyunca kullaniliyormus carpol eğer demedilerseEvet canım 2 asi olduk sadece. Bugün şükür daha iyi ama rahatsız olduğu bir durum olduğunda eskisinden daha çok ağlıyor böyle nefessiz kalacak gibi. Eskiden de ağlardı ama bu kadar değildi. Aşıdan sonra ekstra bir huzursuzluk geldi sanki. İyi ki veremi de aynı gün olmamış o zaman 3 asi çok ağır değil mi ya minicik bebekler24unde verem aşısı olacak bakalım o nasıl geçecek calpol'un bebekler için olanından aldık o düşürdü çok şükür. Bebekli her evde olması gereken şurup o sanirim
Gazlı bebek sorunsalı yaKızlar oğlun sürekli ıkınıyor uykusundan ıkındığı için kalkıyor tokken bile emmek istiyor kusuyor sonra asla durmuyor bazen kucakta bile kıyameti koparıyor duş almayı seviyor ama yüzüne su gelince yine kıyamet duş çıkışı giyinmek tam eziyet krem bile sürdürmüyor kendine ki masaj yapmak hayal resmen bağırış çağırış giydiriyorum altını almak korkunç biberonla mama veriyorum altını açmak için o kadar bağırıyor gerçekten çok zor nasıl olacak böyle bilmiyorum memede süt dolması 3 saat diyorlar biz en geç saat başı emiyoruz kusuyoruz gaz ve kaka için emiyor rahat yapmak için biliyorum ama acıktığındq süt yavaşlamış oluyor bu seferde ben memeyle kavga ediyor sağım yaptım bir kere Az emmişti 110 ml çıktı artı mama da veriyorum ne yapacağımı şaşırdım
Nemin çok iyi 50 olması lazım zaten oda sıcaklığı 25 olması gerekiyor yada 23 24Kızlar bizim oda şuan böyle nem oranı çok mu fazla kaç olması gerekiyor ona göre hemen nem makinası alacağım
Üzerinde buzdolabina koymayın diyor canım 25 derece oda sıcaklığında durmaliymis. Klimanın çalıştığı odalara taşıyorum resmenBuzdolabinda sakla 2 sene boyunca kullaniliyormus carpol eğer demedilerse
Kız ben de konuşuyorum beni sallamıyor resmen ama babasını pür dikkat dinliyorGöz teması kuruyor canım bizimki benimle bol bol konuşalım istiyor hatta. Altını değiştirirken emzirirken hep yüksek sesle konuşuyorum onunla. Gözlerime bakıyor böyle dinliyor gibigülümsemeleri var ama ben onların bilinçli olduğunu düşünmüyorum benimki sadece dinliyor
Bizim ebe öyle dedi dolapta sakla 2 sene kullanırsın dedi kullanmadan önce oda sıcaklığına koyarım ben o zaman çünkü kesin onu bozarım benÜzerinde buzdolabina koymayın diyor canım 25 derece oda sıcaklığında durmaliymis. Klimanın çalıştığı odalara taşıyorum resmen
Ya öyle bir şey ki bir an çok mutlu gülüyor böyle konusmalarimi dinliyor. Bir an geliyor ortalığı yıkıyor ve normalde ağlamadigi şekilde katıla katıla ağlıyor bir anı digerini tutmuyorgolden-snitch offf seni görünce bebeğimin aşı zamanı gelmesin diyorum resmen birde üzerine ekstradan huysuzluk nasıl çekicem bilmiyorum
Ben de eşime neden dolaba koymadin bozulacsk diye kızdım üstünü okudu dolaba girmiyormus ki diyeBizim ebe öyle dedi dolapta sakla 2 sene kullanırsın dedi kullanmadan önce oda sıcaklığına koyarım ben o zaman çünkü kesin onu bozarım ben
Biz bugün 2 defa temizledik meselaKız sen hangi şehirde yasiyon bu ne luksbiz her gün burun temizliyoruz
Ya benim normalde hiç aklımda yoktu. Geçen hafta gaz ağrısından dolayı kovaya soktum rahatlasın diye. O kadar sevdiki kendi içine doğru iyice girdi ayaklarıyla kendini ittiriyor falan bı hoşuna gitti. Spaya gitse ne güzel eğlenir diye düşündüm. Gaza da iyi geliyormuş. Bı götüresim var da hijyen konusunda endiseliyimSpa ya götürcek misiniz bebişleri kızlar
Iste bizim gobektede oyleydi canları yanıyor o ağlama çok kötü cokYa öyle bir şey ki bir an çok mutlu gülüyor böyle konusmalarimi dinliyor. Bir an geliyor ortalığı yıkıyor ve normalde ağlamadigi şekilde katıla katıla ağlıyor bir anı digerini tutmuyor
Bende aynı şekilde hatta gece yatmadan öncede bi temizleyebilirim şaka maka hep mi büyük sümük çıkarBiz bugün 2 defa temizledik mesela
Canım vallahi söylediklerinin aynısını bizde yaşıyoruz. Yarın doktora soracağım bu çocuğu rahatlatacak bişey var mı diye. Ben 1er saat uyusa razıyım. Dinlenmekte değil artık derdim sütüm dolsun yeterKızlar oğlun sürekli ıkınıyor uykusundan ıkındığı için kalkıyor tokken bile emmek istiyor kusuyor sonra asla durmuyor bazen kucakta bile kıyameti koparıyor duş almayı seviyor ama yüzüne su gelince yine kıyamet duş çıkışı giyinmek tam eziyet krem bile sürdürmüyor kendine ki masaj yapmak hayal resmen bağırış çağırış giydiriyorum altını almak korkunç biberonla mama veriyorum altını açmak için o kadar bağırıyor gerçekten çok zor nasıl olacak böyle bilmiyorum memede süt dolması 3 saat diyorlar biz en geç saat başı emiyoruz kusuyoruz gaz ve kaka için emiyor rahat yapmak için biliyorum ama acıktığındq süt yavaşlamış oluyor bu seferde ben memeyle kavga ediyor sağım yaptım bir kere Az emmişti 110 ml çıktı artı mama da veriyorum ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?