2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Evet canım 2 asi olduk sadece. Bugün şükür daha iyi ama rahatsız olduğu bir durum olduğunda eskisinden daha çok ağlıyor böyle nefessiz kalacak gibi. Eskiden de ağlardı ama bu kadar değildi. Aşıdan sonra ekstra bir huzursuzluk geldi sanki. İyi ki veremi de aynı gün olmamış o zaman 3 asi çok ağır değil mi ya minicik bebekler 24unde verem aşısı olacak bakalım o nasıl geçecek calpol'un bebekler için olanından aldık o düşürdü çok şükür. Bebekli her evde olması gereken şurup o sanirim

Buzdolabinda sakla 2 sene boyunca kullaniliyormus carpol eğer demedilerse

Kızlar bizim oda şuan böyle nem oranı çok mu fazla kaç olması gerekiyor ona göre hemen nem makinası alacağım

Eklentiler

• IMG_4763.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 18
Gazlı bebek sorunsalı ya değişik versiyonunu bizdeki de

Kız ben de konuşuyorum beni sallamıyor resmen ama babasını pür dikkat dinliyor

golden-snitch offf seni görünce bebeğimin aşı zamanı gelmesin diyorum resmen birde üzerine ekstradan huysuzluk nasıl çekicem bilmiyorum
Ya öyle bir şey ki bir an çok mutlu gülüyor böyle konusmalarimi dinliyor. Bir an geliyor ortalığı yıkıyor ve normalde ağlamadigi şekilde katıla katıla ağlıyor bir anı digerini tutmuyor

Spa ya götürcek misiniz bebişleri kızlar
Ya benim normalde hiç aklımda yoktu. Geçen hafta gaz ağrısından dolayı kovaya soktum rahatlasın diye. O kadar sevdiki kendi içine doğru iyice girdi ayaklarıyla kendini ittiriyor falan bı hoşuna gitti. Spaya gitse ne güzel eğlenir diye düşündüm. Gaza da iyi geliyormuş. Bı götüresim var da hijyen konusunda endiseliyim

Ya öyle bir şey ki bir an çok mutlu gülüyor böyle konusmalarimi dinliyor. Bir an geliyor ortalığı yıkıyor ve normalde ağlamadigi şekilde katıla katıla ağlıyor bir anı digerini tutmuyor
Iste bizim gobektede oyleydi canları yanıyor o ağlama çok kötü cok insanın ağlayası geliyo

Canım vallahi söylediklerinin aynısını bizde yaşıyoruz. Yarın doktora soracağım bu çocuğu rahatlatacak bişey var mı diye. Ben 1er saat uyusa razıyım. Dinlenmekte değil artık derdim sütüm dolsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…