- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi hem nemli tutup hemde sogutacak mi boşa mı aldım nem makinesini ahhahaMode yazan yere bas beybi birkaç altta dry çıkar
Sıcaklık artıyordu 24e cektim nemi bekliyorum bakalım peki nem ayarını nasıl yapicam 50 olması icin kubiskubiskubisŞimdi hem nemli tutup hemde sogutacak mi boşa mı aldım nem makinesini ahhaha
Aynennnn nemi dengeliyor baktın soğukluğu yetmiyor arada soğuk açarsın ben evde hep dry kullanıyorum yetiyor banaŞimdi hem nemli tutup hemde sogutacak mi boşa mı aldım nem makinesini ahhaha
Onu ortama göre kendi ayarlıyor 40-60 arası.Sıcaklık artıyordu 24e cektim nemi bekliyorum bakalım peki nem ayarını nasıl yapicam 50 olması icin kubiskubiskubis
Ben nem modunu sadece nem almak için diye biliyordumm. Klima havadaki fazla nemi alıyor oda soğuyor gibiAynennnn nemi dengeliyor baktın soğukluğu yetmiyor arada soğuk açarsın ben evde hep dry kullanıyorum yetiyor bana
Nemi alır diyo bi videoda bizim klima için amann bilemediminşallah ayarida bozmamisimdirAynennnn nemi dengeliyor baktın soğukluğu yetmiyor arada soğuk açarsın ben evde hep dry kullanıyorum yetiyor bana
Evet nemi aliyormusvideoda öyle dedi adamBen nem modunu sadece nem almak için diye biliyordumm. Klima havadaki fazla nemi alıyor oda soğuyor gibi
Ben nem modunu sadece nem almak için diye biliyordumm. Klima havadaki fazla nemi alıyor oda soğuyor gibi
Ayyy bizim klima takılırken servis özellikle söyledi nemi dengeler bu mod diye, benim odanın nemi şuan 43Nemi alır diyo bi videoda bizim klima için amann bilemediminşallah ayarida bozmamisimdir
Benim olan nem de gidecek diye kapattım yeni.ozellikler öğrendim sayende canım klimada daha öncede araştırmamistim vesile oldunAyyy bizim klima takılırken servis özellikle söyledi nemi dengeler bu mod diye, benim odanın nemi şuan 43
Ayy bende bakayim hemen klimaya bende odadaki nemi alip kurutur saniyodum nem makinasi bile 35 ustune cikarmiyo bizim nemi cunkuBenim olan nem de gidecek diye kapattım yeni.ozellikler öğrendim sayende canım klimada daha öncede araştırmamistim vesile oldun
Ayy kusura bakma canım bizimki öyle diye seni de yanlış yönlendirdimBenim olan nem de gidecek diye kapattım yeni.ozellikler öğrendim sayende canım klimada daha öncede araştırmamistim vesile oldun
Çalıştırmasan demek ki ne olacak düşün 58 mesela bizim şu anAyyy bizim klima takılırken servis özellikle söyledi nemi dengeler bu mod diye, benim odanın nemi şuan 43
Ayyyy inanamiyorum aşağıya burası ne kadar fark ediyoÇalıştırmasan demek ki ne olacak düşün 58 mesela bizim şu an
Yemin ederm 2 gündür aynıyızzzz dün sinirden bende ağladım tuvalete bile gidemedim eşim gelene kadar sesi kesiliyor bi an ağlamaktan korkuyorum gögsüme yatırınca susuyorOhaaa okurken ben yazdım sandımmm
Bizim yatak odası da fena sıcak ya evin alt katiyla üst katı ayri dünyalarAyyyy inanamiyorum aşağıya burası ne kadar fark ediyo
Yaa,ben de internet te biraz bekleyin koruyabilir diye yazıyordu,acaba öyle mi yapsam dedim ama senin dediğin gibi yapayım,önümüz bayram haftaya doktor bulamam,bu günlerde gitmem lazımBenim yaşadığım pişmanlığı yaşama günlerce bebeğime eziyet cektirmisim direkt git yaktir.. bazı bebeklerde göbek granülü kalıyormuş o da sarı akıntı yapıyor tek çaresi yaktirmak. Yaktirma kelimesi çok korkunç ama bildiğin kibrit çöpü gibi bir şeyle gobek deliginin içinde yaklaşık 1 dk gezdiriyor bebekte ağlamıyor tek şeyi noluyo mızlanmasi yapiyo sonrada çok şükür rahatliyo.. cocuk doktorları yapıyormuş ama bize çocuk cerrahi yapti
Kraft aldık bizKızlar oto koltuğu alanlar hangi marka aldınız?
Kucağımda uyuyor bıraktığım an sanki hiç uyutmamışım gibi bana bakıyorKizlar atak haftasindayim sanirim.uyumuyor benimki.bir derdi de yok..gazi alindi karni yok.max 5 dk sonra cin gibi