How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Bebeği kucağına alıştırma çaaaart çuurrrt😂😂
Yatakta uyusa bizde bi su içeriz belki😂
ama yeterki uyusunn😭😭

Eklentiler

• IMG_1629.jpeg
    IMG_1629.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 68
Benim yaşadığım pişmanlığı yaşama günlerce bebeğime eziyet cektirmisim direkt git yaktir.. bazı bebeklerde göbek granülü kalıyormuş o da sarı akıntı yapıyor tek çaresi yaktirmak. Yaktirma kelimesi çok korkunç ama bildiğin kibrit çöpü gibi bir şeyle gobek deliginin içinde yaklaşık 1 dk gezdiriyor bebekte ağlamıyor tek şeyi noluyo mızlanmasi yapiyo sonrada çok şükür rahatliyo.. cocuk doktorları yapıyormuş ama bize çocuk cerrahi yapti
Yaa,ben de internet te biraz bekleyin koruyabilir diye yazıyordu,acaba öyle mi yapsam dedim ama senin dediğin gibi yapayım,önümüz bayram haftaya doktor bulamam,bu günlerde gitmem lazım

Kızlar aşı akşamüzeri huzursuzluk yaptı. Çok ağladı susmadan. Allah'tan eşim evden çalışıyordu dün. O aldı kucağına odaları gezdirdi falan bir şekilde susturdu. Akşam ateşi çıktı, gece üstünü örtmedik zıbın çorap uyudu. Alarm kurdum saatte bir kalkıp bakayım diye. Kolları falan klimadan buz gibi oldu yavrumun ama örtemedim ateşi yükselir diye. Gece bir ara 36.5 oldu o zaman muslin örttüm uyudu. Aciktigi için uyandı muslini atmış zaten üstünden ateşi 37ye yükselmiş tekrardan. Acaba uyurken yükselir mi ki diyip ilaç versek mi dedik ama sonra vazgeçtik takip edelim bi diye. Sabah düşmüştü ateşi çok şükür. Kucağımda beraber uyuduk. Ateşten mi bilmiyorum burnu çok tıkanmış ememedi. Burnunu açmak istedim. 2 dk yatağa koyuyoruk kıyameti koparttı zar zor malzemeleri ayarlayabildim. Burnunu açınca ikinci bir kıyamet, kucağımda sakinleşti emdi uyudu. Anakucagina almak istedim bir oksurdu tükürük falan gördüm balgam çıkartıyor diye ters çevirdim ama çok az süt kesiği kusmuk vardı. Tekrar kucağıma aldım şimdi kucağımda uyuyor. Aşıyı sabah olmamiza rağmen akşam ateş yaptı. Gülücükler sacarken birden mutsuz olduğu da oldu ve resmen ağlama konusunda level atladı bu kadar sesi çıkmazdı. Ateş + huzursuzluk oldu yani. İnşallah verem aşısı kolay geçer

Back