How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Çokta farklı değiliz 🤦🏻‍♀️ sabah 6 da uyandı 10 a kadar durdu 10-11 arası bir saat deliksiz uyudu be bitti 🤦🏻‍♀️ bu saate kadar gerçekten en uzun uyuduğu süre 20 dk geçmedi. Kucak istiyor uykuya direniyor inadından emmek istiyor sonra haliyle fazla geliyor tok çünkü kusuyor. Sonra gerçekten acıkınca memede süt kalmıyor morarana kadar ağlıyor. Bi bebek nasıl bunca saat doru düzgün uyumadan durabilir 🤦🏻‍♀️
Duruyorlar canım sabahı sabah ettik şimdi uyusun ben de yatim diye ugraşıyorum yok 5 dak uyanıyor delirmemek elde degil

Kızlar aşı akşamüzeri huzursuzluk yaptı. Çok ağladı susmadan. Allah'tan eşim evden çalışıyordu dün. O aldı kucağına odaları gezdirdi falan bir şekilde susturdu. Akşam ateşi çıktı, gece üstünü örtmedik zıbın çorap uyudu. Alarm kurdum saatte bir kalkıp bakayım diye. Kolları falan klimadan buz gibi oldu yavrumun ama örtemedim ateşi yükselir diye. Gece bir ara 36.5 oldu o zaman muslin örttüm uyudu. Aciktigi için uyandı muslini atmış zaten üstünden ateşi 37ye yükselmiş tekrardan. Acaba uyurken yükselir mi ki diyip ilaç versek mi dedik ama sonra vazgeçtik takip edelim bi diye. Sabah düşmüştü ateşi çok şükür. Kucağımda beraber uyuduk. Ateşten mi bilmiyorum burnu çok tıkanmış ememedi. Burnunu açmak istedim. 2 dk yatağa koyuyoruk kıyameti koparttı zar zor malzemeleri ayarlayabildim. Burnunu açınca ikinci bir kıyamet, kucağımda sakinleşti emdi uyudu. Anakucagina almak istedim bir oksurdu tükürük falan gördüm balgam çıkartıyor diye ters çevirdim ama çok az süt kesiği kusmuk vardı. Tekrar kucağıma aldım şimdi kucağımda uyuyor. Aşıyı sabah olmamiza rağmen akşam ateş yaptı. Gülücükler sacarken birden mutsuz olduğu da oldu ve resmen ağlama konusunda level atladı bu kadar sesi çıkmazdı. Ateş + huzursuzluk oldu yani. İnşallah verem aşısı kolay geçer
Offf çok çok geçmiş olsun canımm, bugün nasıl hala huzursuzluk ateş devammı😞

cesursavasci cesursavasci canım bu arada mustela stick olan içeriği daha temizmis instada içerik araştıran muhendisinoglu mu ne bir sayfa var ya orada gördüm. Siveno tamamen temiz içerik sanırım. Siveno ile mustela stick arasindayim hala almadım

Oyle düşünme bende benimkinin minik fındık burnunu ellemek istemem ama ani bebek ölümleri var bu çocuk nefesi sadece burnuyla alabiliyor ağızdan alamıyor daha 3 aydan sonra almaya baslayacak bi bak burun deliğine sümük gözüküyor mu
Minicik var da yan tarafta , burnun içi kapalı durmuyor yani . Nefesi de normal gibi. Uyurken değişik bi ses te farketmedim

Tok olduğu halde emip sütü bitirip sonra acıkıp süt kalmayınca kıyameti koparanlar derneğini kuruyorum :KK3:

Süt olsun diye habire otlanıyoz 🐮

Eklentiler

• IMG_6422.jpeg
    IMG_6422.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 39
Tok olduğu halde emip sütü bitirip sonra acıkıp süt kalmayınca kıyameti koparanlar derneğini kuruyorum :KK3:

Süt olsun diye habire otlanıyoz 🐮
Katılmak istiyorum ben 😅 bide ağzında biriktiriyo sonra uyuyakalıyo ve biriktirdiği sütü ağzının kenarından akıtıyo ya o sütlere içim acıyo bi damla süt için yemediğim içmediğim kalmıyo 🙄

Uyuyamıyo ki. Klima montaj yoğunluğundan gelip takamıyolarda iyice yandı çocuk soğutucuyla idare etmeye çalışıyoruz cuma günü ailelerimizin yanına gidicez orda nefes alır artık şuan yaşadığımız yer çok sıcak dışarısı 42-43 derece 😒
Üzüldüm kıyamam bebise ya😔 inşallah bakalım az kaldi🩵

Burnunu acasiya kadar çok kötü ağladı. Şimdi daha iyi canım ateşi yok çok şükür 🙏🏻
Geçmiş olsun canım 2. Ay aşısımı yaptı bunları bizimde 26 haziranda olacak aşı zaten uyumuyor kriz geçiriyorum artık o zaman nasıl olur bilemedim en iyisi ateşi yükselmeden agrı kesici ateş düşürücü vermek verem aşısı daha zor geçebilir zaten o aşıdan sonra 3 gün banyo yapmıcaklar

Çokta farklı değiliz 🤦🏻‍♀️ sabah 6 da uyandı 10 a kadar durdu 10-11 arası bir saat deliksiz uyudu be bitti 🤦🏻‍♀️ bu saate kadar gerçekten en uzun uyuduğu süre 20 dk geçmedi. Kucak istiyor uykuya direniyor inadından emmek istiyor sonra haliyle fazla geliyor tok çünkü kusuyor. Sonra gerçekten acıkınca memede süt kalmıyor morarana kadar ağlıyor. Bi bebek nasıl bunca saat doru düzgün uyumadan durabilir 🤦🏻‍♀️
O kadar aynıyız kii

Back