How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar göbeğimiz düşeli 10 gün oldu,bugüne kadar bir sıkıntı yoktu ama bugün hafif bir akıntı gördüm göbek deliginde...ne yapmalıyım,başına gelenler vardı,neler yaptınız..illa gidip yaktırmak mi gerekiyor yoksa beklemeli miyim..
Cnm başta benımkini yakmadılar cocuk ağlama krızlerıne gırıyordu . Yaktıktan sonra rahatladı .

Benim kanım az üşüyorum ama ben seviyorum soğuğu bana göre soğuk oluyo birde ben altıma uzun giyiyorum üstüm ip askılı kısa kollu giysem terliyorum böyle saçma bisi var şuan bak klima 26da derece şöyle
Ben klimayı 26ya alınca o 26da tutmaya çalışıyor 😅ama sessiz uyku modu falan yapıyorum

Benim kanım az üşüyorum ama ben seviyorum soğuğu bana göre soğuk oluyo birde ben altıma uzun giyiyorum üstüm ip askılı kısa kollu giysem terliyorum böyle saçma bisi var şuan bak klima 26da derece şöyle
Nem dusuk sizin suan. Hava kurur burnu tikanir nemi 45 lere getirmeye calissan daha iyi

Cnm başta benımkini yakmadılar cocuk ağlama krızlerıne gırıyordu . Yaktıktan sonra rahatladı .
Evet birde bana dedi ki doktor onun için canı acımaz dedi çocuğun göbeğini ne zaman ellesek gaz çıkartmak için karnı bizim govdemize değse acidan ağlıyordu gaz ağlaması değil diyodum bende çocuğun sanki bir yerini kesiyoruz ne biçim agliyo meğersem çocuk ona yakın bir şey yasiyormus.. göbeği yaktırdik pazartesi günü o gün biraz sızlandi dün maşallah çocuk bir rahatladı eski oğlum geri döndü aglamalari düzeldi V vedayagmuru

Kızlar göbeğimiz düşeli 10 gün oldu,bugüne kadar bir sıkıntı yoktu ama bugün hafif bir akıntı gördüm göbek deliginde...ne yapmalıyım,başına gelenler vardı,neler yaptınız..illa gidip yaktırmak mi gerekiyor yoksa beklemeli miyim..
Benim yaşadığım pişmanlığı yaşama günlerce bebeğime eziyet cektirmisim direkt git yaktir.. bazı bebeklerde göbek granülü kalıyormuş o da sarı akıntı yapıyor tek çaresi yaktirmak. Yaktirma kelimesi çok korkunç ama bildiğin kibrit çöpü gibi bir şeyle gobek deliginin içinde yaklaşık 1 dk gezdiriyor bebekte ağlamıyor tek şeyi noluyo mızlanmasi yapiyo sonrada çok şükür rahatliyo.. cocuk doktorları yapıyormuş ama bize çocuk cerrahi yapti

Cesur klimanın nem modu vardır. Dry diye geçer. Onu aç biraz nemi de dengelesin

Cesur klimanın nem modu vardır. Dry diye geçer. Onu aç biraz nemi de dengelesin
Canım kumanda da bunlar var wifi özelliği sadece evde İnternet olursa kullaniliyormus o da yok onun içinde varsa öyle özellik haberim yok🥲

Eklentiler

• 1000040864.jpg
    1000040864.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 38
Evet canım nem makinesi aldım o yüzden çocuğun burnu tıkanıp duruyo diye inşallah bugün yarın elime ulasacak
Ben iki nem makinasi ile anca 42 yapabiliyorum o kadae kuru ve sicak ki hava daha temmuz gelmedi:( Allah yardimcimiz olsun, doktorumda soguk degil sicak hasta eder diyo insallah hastaliksiz atlatiriz su aylari

Ben iki nem makinasi ile anca 42 yapabiliyorum o kadae kuru ve sicak ki hava daha temmuz gelmedi:( Allah yardimcimiz olsun, doktorumda soguk degil sicak hasta eder diyo insallah hastaliksiz atlatiriz su aylari
Odan çok mu büyük canim yada demek ki 2si anca tesir ediyo cok zor cook😔 amin canım aynen sıcak hasta eder sıcakta zaten hemen yanaklarinda noktalanmalar falan basliyo.. biraz zor dönemde dogurmusuz bebisleri şimdi kış geldiğinde de yerler soğuk olacak bebek yürümeye emeklemeye başlayacak derdi üşür mu derdi..
Bizim bi doktor tanıdık vardı evin içinde soba yakiliyordu düşün çocuğu 2 yaşında disarda kısa kolluyla gezdiriyordu yuh dediğimi hatırlıyorum o görüntü gözümün önünden gitmiyo🤣🤣

Back