How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Sabahtan beri uyusada uyusam modundayım. 5 dk uyuyup uyandı hep.
1 saat önce yine uyuttum nede olsa birazdan kalkar diye işlermi yapim dedim 1 saattir uyuyo yatim desem uykumun en tatlı yerinde kalkacak :silah:
Neyse işlermi yapmış oldum en azından :cry:

Birazda dut çayı yudumlayalım :kahve:

Eklentiler

• IMG_6424.jpeg
    IMG_6424.jpeg
    161 KB · Görüntüleme: 38
kubiskubiskubis kubiskubiskubis canım senin bebiş seninle göz teması kuruyor mu? Ya da bilinçli gülmeye başladı mı? Benimki bana bakmıyor ya ama eşime bakıyor acaba beni sevmiyor mu diyorum 😄 emzirirken falan hiç yüzüme bakmıyor. Bilinçli bazen gülüyor nadiren.
Özlem öz var ya bizimkilerden 2 hafta falan büyük sanırım bebeği baya tepki veriyor gülüyor falan onu görünce acaba dedim biz mi geride kaldık 🙈

Kızlar oğlun sürekli ıkınıyor uykusundan ıkındığı için kalkıyor tokken bile emmek istiyor kusuyor sonra asla durmuyor bazen kucakta bile kıyameti koparıyor duş almayı seviyor ama yüzüne su gelince yine kıyamet duş çıkışı giyinmek tam eziyet krem bile sürdürmüyor kendine ki masaj yapmak hayal resmen bağırış çağırış giydiriyorum altını almak korkunç biberonla mama veriyorum altını açmak için o kadar bağırıyor gerçekten çok zor nasıl olacak böyle bilmiyorum memede süt dolması 3 saat diyorlar biz en geç saat başı emiyoruz kusuyoruz gaz ve kaka için emiyor rahat yapmak için biliyorum ama acıktığındq süt yavaşlamış oluyor bu seferde ben memeyle kavga ediyor sağım yaptım bir kere Az emmişti 110 ml çıktı artı mama da veriyorum ne yapacağımı şaşırdım

kubiskubiskubis kubiskubiskubis canım senin bebiş seninle göz teması kuruyor mu? Ya da bilinçli gülmeye başladı mı? Benimki bana bakmıyor ya ama eşime bakıyor acaba beni sevmiyor mu diyorum 😄 emzirirken falan hiç yüzüme bakmıyor. Bilinçli bazen gülüyor nadiren.
Özlem öz var ya bizimkilerden 2 hafta falan büyük sanırım bebeği baya tepki veriyor gülüyor falan onu görünce acaba dedim biz mi geride kaldık 🙈
Göz teması kuruyor canım bizimki benimle bol bol konuşalım istiyor hatta. Altını değiştirirken emzirirken hep yüksek sesle konuşuyorum onunla. Gözlerime bakıyor böyle dinliyor gibi 😂😂 gülümsemeleri var ama ben onların bilinçli olduğunu düşünmüyorum benimki sadece dinliyor😂😂

Spa ya götürcek misiniz bebişleri kızlar🐣

Yatağına koyunca da geri uyanıp tekrar meme tekrar uyuma kısır döngü :silah:
Hepimizinki aynı demek ki normal memede bayılmış gibi uyuyo kollar bacaklar düşüyo o uyumaya kesin 3-4 saat uyur diyorum yatağına koyuyorum o bayılmış bebek kendi değilmiş gibi boncuk boncuk bakıyo sonra aranmaya başlayıp ağlıyo 😂

Back