How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Klimalı odada sadece kısa kollu zibin çorapla duruyor oğlum 1 haftadir klima vurmadığı sürece sıkıntı yok odada 23 ile 25 derece arasında gidip geliyor da sen çok kalın giydiriyorsun
Ee sen kendin ne giyiyorsun? ben üzerimi örtmezsem üşüyorum mesela klima 25 i ile normal 25 de aynı değil tabi klima biraz daha sıcak oluyor. Bilemedim bu kıyafet işini ya. Terlemiyor da ama bakıyorum vücut ısısı normal oluyor

Ben çok mu kalın giydiriyorum acaba ya bizim de oda 25-26 derece klima yok normal hali, uzun kollu hastane çıkışı giydiriyorum içinde askılı zıbınla üstüne de müslin örtüyorum
Ben kendim de atletle yatıp üzerime pike örtüyorum. Kendinizden bi kat fazla giydirin diyorlar ya
Bizim doktor 24 dereceye bile cok dedi. Usumuyor bu sekilde kontrol ediyorum devamli sirtini ve gogsunu. Ben kendim usuyorum mesela evde klima acik ama o usumuyor kalin giydiirince atesi yukseliyo 36.5 suan atesi. Bi de cok sicakta asla uyumuyo huzursuz oluyo

Ee sen kendin ne giyiyorsun? ben üzerimi örtmezsem üşüyorum mesela klima 25 i ile normal 25 de aynı değil tabi klima biraz daha sıcak oluyor. Bilemedim bu kıyafet işini ya. Terlemiyor da ama bakıyorum vücut ısısı normal oluyor
Bende atlet bile var corap vs ama ne zaman uzun kollu giydirsem huzursuz oluyo. Hatta 19-22 arasi yap gece odayi dediler ama o mumkun degil bizde o yuzden 25 yapip kalin askili zibinla yatiriyoruz mecbur

Klimalı odada sadece kısa kollu zibin çorapla duruyor oğlum 1 haftadir klima vurmadığı sürece sıkıntı yok odada 23 ile 25 derece arasında gidip geliyor da sen çok kalın giydiriyorsun
Yaa sen nasıl duruyorsun o odada peki? Ben şort atlet 26da dönüyorum odada. Uzun giymem lazım. 27-28 arasında değişiyor oda sıcaklığı o yüzden

Alerji ihtimali oldugu icin doktorum kes dedi sut ve sut urunlerini
Yumurtayı da doktor istedi o zmn. Süt ürünü değil ya yumurta o yüzden sordum. Biz de süt ve süt urunlerini kestik 15 gün yemicem. Yumurta demedi.

Ben çok mu kalın giydiriyorum acaba ya bizim de oda 25-26 derece klima yok normal hali, uzun kollu hastane çıkışı giydiriyorum içinde askılı zıbınla üstüne de müslin örtüyorum
Ben kendim de atletle yatıp üzerime pike örtüyorum. Kendinizden bi kat fazla giydirin diyorlar ya
Yanmiyor mu canım. Bizim evde 25-26 derece bez ve zibinla duruyor gece gündüz, bazen ayaklarına tek kat muslin ortuyorum onu da ayaklarıyla itiyor ve oğlum buna rağmen aşırı sıcak geliyor bana.

Klima 26da termometre var odada 25 24 23 oluyo klimayla odanın derecesi farklı oluyo dediğin gibi.. canım benim kanım çok az ben üşürüm genelde eşim gayet normal dedi bebeğin ateşini vücut ısısını ölcuyorum hep normal olsa şu zamana kadar hasta olurdu ama klima direkt çarpmasın o önemli olan zaten

Dün uyuyordu oğlum aldık pusete koyduk dışarı çıktık yürüyüşe okadar sarsıldı filan hiç gözünü açmadı eşim biraz burnunu filan elledi uyansın diye hiç tepki vermeyince panik oldu baya bildiğin silkeledi çocuğu 🤦🏻‍♀️ oda nasıl derin uyumuş tövbe Yarabbim top patlasa duymayacak gibi
Kuzum benim korkutmuş miniş sizi biz annelerde bi garibiz demi uyusada korkup uyndırıyoruz 🤪🤪🤪

Yaa sen nasıl duruyorsun o odada peki? Ben şort atlet 26da dönüyorum odada. Uzun giymem lazım. 27-28 arasında değişiyor oda sıcaklığı o yüzden
Benim kanım az üşüyorum ama ben seviyorum soğuğu bana göre soğuk oluyo birde ben altıma uzun giyiyorum üstüm ip askılı kısa kollu giysem terliyorum böyle saçma bisi var şuan bak klima 26da derece şöyle

Eklentiler

• 1000040858.jpg
    1000040858.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 24
Bizim doktor 24 dereceye bile cok dedi. Usumuyor bu sekilde kontrol ediyorum devamli sirtini ve gogsunu. Ben kendim usuyorum mesela evde klima acik ama o usumuyor kalin giydiirince atesi yukseliyo 36.5 suan atesi. Bi de cok sicakta asla uyumuyo huzursuz oluyo
Aynen gerçekten böyle oluyo🤣

Çokta farklı değiliz 🤦🏻‍♀️ sabah 6 da uyandı 10 a kadar durdu 10-11 arası bir saat deliksiz uyudu be bitti 🤦🏻‍♀️ bu saate kadar gerçekten en uzun uyuduğu süre 20 dk geçmedi. Kucak istiyor uykuya direniyor inadından emmek istiyor sonra haliyle fazla geliyor tok çünkü kusuyor. Sonra gerçekten acıkınca memede süt kalmıyor morarana kadar ağlıyor. Bi bebek nasıl bunca saat doru düzgün uyumadan durabilir 🤦🏻‍♀️
Ohaaa okurken ben yazdım sandımmm🥹😭😭

Back