Bizim hastane uzak olduğu için doktorumuz devlette acildede yapabilirler eğer gelemezseniz demişti veya sağlık ocağındada yapıyolarmış sanırım 1600 tl vermek bu işlem için çok gereksiz bence sonuçta başka bir problem yok bi oralarıda araştırabilirsin eğer yapamam derse bizim doktorumuz iki ayrı kontroldede yaptı tam kapanmadığı için şimdi kapanmış sanırım görünürde bi açıklık ıslaklık yok gibiBilmiyorum ki bu konuşmalardan sonra doktora yazdım yapabilirmisiniz diye yaparsa gidip yaptircam
Mama da veriyorum yine uyumuyorDoymuyor olabilir belki yeterli süt alamiyorsa memeden.Mama verin doyarsa uyuyacaktir ,
Aktif emmesi gerekiyormus, emerken yanaklari sisecek ve yutkunacak oyle dedi doktorumuz bizim bir de memede uyutma demisti surekli uyandiriyoruz biz memedeyken. Insallah duzene girer de siz de rahatlarsinizBizim kilo da düşük çıktı maalesef bir ayda 600 gr almış sadece, o yüzden doktor emzirmeye devam et dedi gece de mama desteği ver dedi, hala kilo almazsa gündüz de mama vericez. O kadar emmeye nasıl kilo almaz ilginç demek ki emzik gibi tutuyor ağzında
7-8 dk aktif emiyor hatta süt çok geliyor heralde tıkanıyor öksürüyor, her çekişte yutkunma sesi geliyor sonrasında 3-4 çekişte bi yutkunuyor, iyice uykuya geçip yutkunmayınca memeden çekiyorum bu sefer de ağlıyor emmek istiyor, emzik de veriyorum ama o an istemiyor. Bu süreç 25-30 dk sürüyor sonra gaz çıkar uyutmaya çalış derken yine acıkıyor hop başa dönüyoruz. Sık beslendiği için de çok kusuyor.Aktif emmesi gerekiyormus, emerken yanaklari sisecek ve yutkunacak oyle dedi doktorumuz bizim bir de memede uyutma demisti surekli uyandiriyoruz biz memedeyken. Insallah duzene girer de siz de rahatlarsiniz
Baya uzun surede emiyormus aslinda ya, hem emmeye hem mamaya ragmen kilo alimi dusukse ev mi sicak acaba? Cunku terledikce de su kaybedip emmek istiyolarmis ama sicak oldugu icin o da tere gidip yine kilosunu etkiliyomus.7-8 dk aktif emiyor hatta süt çok geliyor heralde tıkanıyor öksürüyor, her çekişte yutkunma sesi geliyor sonrasında 3-4 çekişte bi yutkunuyor, iyice uykuya geçip yutkunmayınca memeden çekiyorum bu sefer de ağlıyor emmek istiyor, emzik de veriyorum ama o an istemiyor. Bu süreç 25-30 dk sürüyor sonra gaz çıkar uyutmaya çalış derken yine acıkıyor hop başa dönüyoruz. Sık beslendiği için de çok kusuyor.
Benim bebiş de 7-8 dk aktif emiyor bazen boğuluyor gibi oluyor öksürüyor. Kaldırıyorum o durumda. Sonra 3-4 çekişte bir devam ediyor sonra da uyuyor. Sanırım büyüdükleri için emme süreleri kısaldı eksiden ben de 20 dk emzirir alt değiştirir bı 20 dk daha emzirirdim şimdi çok kısa sürüyor7-8 dk aktif emiyor hatta süt çok geliyor heralde tıkanıyor öksürüyor, her çekişte yutkunma sesi geliyor sonrasında 3-4 çekişte bi yutkunuyor, iyice uykuya geçip yutkunmayınca memeden çekiyorum bu sefer de ağlıyor emmek istiyor, emzik de veriyorum ama o an istemiyor. Bu süreç 25-30 dk sürüyor sonra gaz çıkar uyutmaya çalış derken yine acıkıyor hop başa dönüyoruz. Sık beslendiği için de çok kusuyor.
Benimki gündüz o kadar uyumuyo ki gece 11-12 gibi uykuya geçtikten sonra ben uyandırmasam 4-5 saati buluyo bi kere alarmı duymamışım 4,5 saat uyuduHiç kendim uyandırmıyorum canım ama kendi uyanıyor %90 en az 3 saate bir bazen 2 saate bazan saat başıama isterse 4 5 saat uyusun asla ellemem gece
Aaa gerçekten mi maşallah canım nerden aldın link var mı@ozgeee1 canım senin mi sütün azdı? Benim az geliyordu ya Milk tea aldım 3 gündür günde 2 kez içiyorum inanılmaz çoğaldı aklında olsun
Ya ben gündüz her beslenmede mama+meme vermeme rağmen çok az kilo almış mesela. Şimdi mamanın ml’ini artırıp devam etmeye çalışıyorum. Niye doymuyo bizim bu bebelerBizim kilo da düşük çıktı maalesef bir ayda 600 gr almış sadece, o yüzden doktor emzirmeye devam et dedi gece de mama desteği ver dedi, hala kilo almazsa gündüz de mama vericez. O kadar emmeye nasıl kilo almaz ilginç demek ki emzik gibi tutuyor ağzında
Sen çok çektin bu göğüs uçlarından ya bir an önce iyileşir inşallah
Aaa gerçekten mi maşallah canım nerden aldın link var mı
Ayyy 8de uyandı sabah 3 te uyudu 7 saat onu uyutmaya çalıştım çok iyi anlıyorum seni demek çyle oluyorYoook canım yook eğer uykucuysada basıyor baglığı uyuyamıyorum diye benimki de oyleydı hala cok seviyor ama bu seferde 2 saat güzel uyuyamıyorum dıye aglıyor sese uyanıyor en ufak gazına uyanıyor haa bırde şimdi sıcak diye uyanıyor ve tabı sonra hoop 2 saat onun o nizahını dinliyorum
Teşekkür ederimmNaturpy Milk Tea Anne Sütü Arttırıcı Çay Anne Çayı Emziren Anne 250 g Yorumları - Trendyol
Naturpy Milk Tea 250gr 8697744051140 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sağol canim o zaman ben şehir hastanesi aciline giderim yaptırmak için çok işime gelir Allah razı olsunBizim hastane uzak olduğu için doktorumuz devlette acildede yapabilirler eğer gelemezseniz demişti veya sağlık ocağındada yapıyolarmış sanırım 1600 tl vermek bu işlem için çok gereksiz bence sonuçta başka bir problem yok bi oralarıda araştırabilirsin eğer yapamam derse bizim doktorumuz iki ayrı kontroldede yaptı tam kapanmadığı için şimdi kapanmış sanırım görünürde bi açıklık ıslaklık yok gibi
Şu oyuncakla oyalancak dönemleri ne zaman acabaOyle yapmasak bugünlere gelemezdim
Aminn güçlü durmaya çalıştıkça olmuyorRabbim sabır dayanma gücü versin. Sağım yapmazsan kesilir ama göğüslerin aşırı dolup ateşli gibi sıcak olursa günde 1 kez sağ yavaş yavaş kesilir
Kütahya’da yaşıyoruz daha yeni yeni ısındı buralar ev de 25 derece civarı bilmiyorum ki, aslında hiç terlediğini görmedim ama ben farketmeden terliyor mu acaba takip edeyim bakalım aklıma gelmemişti buBaya uzun surede emiyormus aslinda ya, hem emmeye hem mamaya ragmen kilo alimi dusukse ev mi sicak acaba? Cunku terledikce de su kaybedip emmek istiyolarmis ama sicak oldugu icin o da tere gidip yine kilosunu etkiliyomus.
Balım maşallah sen calpolda vermişsin kaç günlükbebişin Dr bize 40 çıkmayan kadar bişey veremeyiz dedi bı tek damar yolu dediKız niye öyle düşünüyorsun napalım benimkide hasta. Oluyor yani böyle çocuk bunlar. Başka bi doktora daha mı gitsen. Benimki rsv üst solunum yolu enfeksiyonu biz antibiyotik kullanmıyoruz iki gün iğne yaptı doktor okadar
Ben bu sıcakta uzun kollu giydirirsemErkek anaları 1 aylık bebişe bayramda ne giydirilir yahu? Benim giydirmeyi düşündüğüm takımı uzun kollu çok sıcak olacak. Zıbınlı takım bakıyorum bulamıyorum hep 6 aydan başlıyo sanki güzel takımlar. Küçük bedenlerde uzun kollu alt üst takımlar var hep. Üzerime link atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?