Uyandırma canım bırak uyusun o uyanır zaten acıkınca uyu sende düzen kurmuş olur Allahın izniyleBenimki gündüz o kadar uyumuyo ki gece 11-12 gibi uykuya geçtikten sonra ben uyandırmasam 4-5 saati buluyo bi kere alarmı duymamışım 4,5 saat uyuduben de gündüz gibi sıkı tutmayıp 3 saate alarm kuruyorum ama onda da uyanmıyo uykusunda zorla tepiyorum ağzına
Benimki tam 39 günlüktü calpol verdiğimde. Antibiyotiği nasıl verecek peki damaryolundan mıBalım maşallah sen calpolda vermişsin kaç günlükbebişin Dr bize 40 çıkmayan kadar bişey veremeyiz dedi bı tek damar yolu dedi
Ya gazı var memeyle kavga ediyor. Yada ilk 5 dk ön sütü yani dolu memeyi bitiriyor sonra az az geliyor ya onu istemiyor daha fazla çekmek istiyor az gelince de sinirleniyor.Ay kızlar bana bi çare söyleyin bebek emiyo ilk 5 dk sonra sündürüyo bırakıyo sonra almak için çabalıyo ağzını kocaman açıyo ağzında hissediyo yine de sanki arıyo gibi değişik hareketler yapıyo bunun sebebi ne olabilir
Evet ilk 5 dk cuk cuk ses geliyo sonra yavaslıyo yavaslayınca yapıyo demek ondan. Bi çare bulabildin miYa gazı var memeyle kavga ediyor. Yada ilk 5 dk ön sütü yani dolu memeyi bitiriyor sonra az az geliyor ya onu istemiyor daha fazla çekmek istiyor az gelince de sinirleniyor.
Benimki de aynı ilk güzel emiyor sonra süt sıkıyorum var ama o çekince az geliyor belli baştaki gibi luk luk olmuyor her yutkunmada. Oda sabırsız hem ağlıyor hem aranıyor hem memeyi tutmuyor kavga ediyor
Yani bazı zamanlarda gerçekten sözün bittiği yer oluyorAminn güçlü durmaya çalıştıkça olmuyortüp bebekle hamile kalmıştım bide
Biberon kullanmışmıydın? Bence ondan yapıyolar. Biberonda doyana kadar aynı akışta aynı şekilde mama çektikçe geliyor ama meme boşaldıkça sütün gelme yoğunluğu azalıyor bebeklerde aynı akışı istiyor oyüzden kavga edip ağlayıp bide ter içinde kalıyorlar. Bende diğer memeye geçtim yine rahat rahat emdi ama hem diğer meme tam boşalmadı hem o son sütü tam almadı içime sinmedi.Evet ilk 5 dk cuk cuk ses geliyo sonra yavaslıyo yavaslayınca yapıyo demek ondan. Bi çare bulabildin mioyle yapınca diğer memeye geçirdim bi kez oyle rahat daldı uykuya ama bende istiyorum ki diğeri dolsun en azından ama müsade etmiyo yarım saatte bir aynı döngüdeyiz
Biberon kullanmıyorum canım mamayı kaşıkla veriyorum. Benimde tam boşalmaması içime sinmiyo aynı şekilde.Biberon kullanmışmıydın? Bence ondan yapıyolar. Biberonda doyana kadar aynı akışta aynı şekilde mama çektikçe geliyor ama meme boşaldıkça sütün gelme yoğunluğu azalıyor bebeklerde aynı akışı istiyor oyüzden kavga edip ağlayıp bide ter içinde kalıyorlar. Bende diğer memeye geçtim yine rahat rahat emdi ama hem diğer meme tam boşalmadı hem o son sütü tam almadı içime sinmedi.
Ozaman biberon olup olmaması şart değil bende ona üzülüyordum. Bunlar sinirli sabırsız ozamanBiberon kullanmıyorum canım mamayı kaşıkla veriyorum. Benimde tam boşalmaması içime sinmiyo aynı şekilde.
Aiiy ne güzelmiş çok bayramlar görsün inşallaahBen bu sıcakta uzun kollu giydirirsemcesursavasci nın dediği gibi benimkide beni analıktan reddeder
Ben askılı tulum alıyorum mesela içi kısa kollu badi şeklinde. Ben onu kullanmıyorum e bebekten aldığım kısa kollu zıbını giydirip üstüne askılı tulumu giydiriyorum
Mama da veriyorum yine uyumuyor
C Chen31 seninle günlerimiz çok yakın ve inanılmaz aynı döngüdeyiz.7-8 dk aktif emiyor hatta süt çok geliyor heralde tıkanıyor öksürüyor, her çekişte yutkunma sesi geliyor sonrasında 3-4 çekişte bi yutkunuyor, iyice uykuya geçip yutkunmayınca memeden çekiyorum bu sefer de ağlıyor emmek istiyor, emzik de veriyorum ama o an istemiyor. Bu süreç 25-30 dk sürüyor sonra gaz çıkar uyutmaya çalış derken yine acıkıyor hop başa dönüyoruz. Sık beslendiği için de çok kusuyor.
Benimkide aynııC Chen31 seninle günlerimiz çok yakın ve inanılmaz aynı döngüdeyiz.
Uyumuyor, uykusu var uykuya dalamadığı için huzursuzluktan daha çok ağlıyor.
Memede başta güzel çekiyor uykuya dalıyor memeyi çektiğim zaman bir anda uykusu açılıyor ağlamaya başlıyor sonra birdaha memeyi tutana kadar ağlayıp duruyor.
Sonra hooop tekrar başa.
Gerçekten kendimi çok yorgun hissediyorum
Sağol kuzum inşallah iyileşir. Ya bizim bu kilo alamama sorunu nolacak acaba işin tuhafı doktor mamayı da gece 1 kez ver sadece dedi üzerimde baskı hissediyorum öyle olunca daYa ben gündüz her beslenmede mama+meme vermeme rağmen çok az kilo almış mesela. Şimdi mamanın ml’ini artırıp devam etmeye çalışıyorum. Niye doymuyo bizim bu bebeler
Sen çok çektin bu göğüs uçlarından ya bir an önce iyileşir inşallahben arada bi beslenmede sadece emzireyim diyorum uyur gibi oluyo yerine koyunca geri mızırdanıyo tekrar mama yapmak zorunda kalıyorum kendime yediremiyorum galiba hala mama vermeyi çok saçma olsa da. Ama önce mama verip üstüne de sakinleşip uykuya dalması için emzirdiğimde bi tık daha iyi sonuç alıyorum
Gazdanmış canım benimki de öyle yapıyor gazı varkenAy kızlar bana bi çare söyleyin bebek emiyo ilk 5 dk sonra sündürüyo bırakıyo sonra almak için çabalıyo ağzını kocaman açıyo ağzında hissediyo yine de sanki arıyo gibi değişik hareketler yapıyo bunun sebebi ne olabilir
Evet aynısı gerçekten ikimiz de yaşadığımıza göre normali bu diyebilir miyiz acabaC Chen31 seninle günlerimiz çok yakın ve inanılmaz aynı döngüdeyiz.
Uyumuyor, uykusu var uykuya dalamadığı için huzursuzluktan daha çok ağlıyor.
Memede başta güzel çekiyor uykuya dalıyor memeyi çektiğim zaman bir anda uykusu açılıyor ağlamaya başlıyor sonra birdaha memeyi tutana kadar ağlayıp duruyor.
Sonra hooop tekrar başa.
Gerçekten kendimi çok yorgun hissediyorum
Biberon kullansam bende oyle düsünürdüm canım ama bosuna üzülme.dediğin gibi ilk tazyikli geliyo sonra yavaslayınca bence dertleri inşallah geçici bi süreçtirOzaman biberon olup olmaması şart değil bende ona üzülüyordum. Bunlar sinirli sabırsız ozaman
Ah bu gaza ne çare olur ki damla da kullanmak istemiyorum. Bildiğin bi masaj var mı alttan gaz içinSağol kuzum inşallah iyileşir. Ya bizim bu kilo alamama sorunu nolacak acaba işin tuhafı doktor mamayı da gece 1 kez ver sadece dedi üzerimde baskı hissediyorum öyle olunca da2. ayımızda ikimiz de güzel haberlerle geliriz inşallah. Sen de öyle düşünme yeter ki bebişler iyi olsun sütümüz artar elbet emzirmeye devam ettikçe
Gazdanmış canım benimki de öyle yapıyor gazı varken
Cnm link atsana@ozgeee1 canım senin mi sütün azdı? Benim az geliyordu ya Milk tea aldım 3 gündür günde 2 kez içiyorum inanılmaz çoğaldı aklında olsun
Haber ver canım bize de kıyamam yaKızlar ben şehir hastanesi aciline gidiyorum dün doktor bakicam diye çocuğun gobegini iyice ayırdı ve bugün koku var çocuk sabahtan beri agliyor susturamiyoruz yakarlarsa yaktircaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?