2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İşte tuhaf tarafı da o. 8-9 en az kakalı bezi var ama niye gitmiyor bu sarılık illeti

Eşleriniz nasıl bakıyo cok özeniyorum bizimki memede uyuyo uyanıkken sürekli ağlıyo.yapışığız sadece uyuyunca dinleniyorum ben emzik kullanıyo musun
Memeden uyumadan çekip gaz çıkartmak için babaya veriyorum akşamda uyuyorum ya beni bebek aciktiginda uyandiriyo emziriyorum sonra kendisi gaz çıkartıp altını aliyo bebeği uyutuyo
Emzikte kullaniyoruz

Çok aynıyız canım allah bize sabır versin önce yesin diye uyandırıyorum sonra yiyince enerji geliyo gazdı alt değiştirmeydi iki hoplatıp zıplatmaydı asla uyumuyo uyumadıkça uykusuzluktan huysuzlanıyo o sırada bi sonraki besleme saati geliyo hep aynı döngü
Ateşi yoksa iyi kuzum bununla geçmiş olsun inşallah

Aramızda 3 gün var begoş sen geceleri hiç mi uyandırıp beslemiyorsun en fazla kaç saate kadar aç kalıyo
Hiç kendim uyandırmıyorum canım ama kendi uyanıyor %90 en az 3 saate bir bazen 2 saate bazan saat başı ama isterse 4 5 saat uyusun asla ellemem gece

Doymuyor olabilir belki yeterli süt alamiyorsa memeden.Mama verin doyarsa uyuyacaktir ,

Memeden uyumadan çekip gaz çıkartmak için babaya veriyorum akşamda uyuyorum ya beni bebek aciktiginda uyandiriyo emziriyorum sonra kendisi gaz çıkartıp altını aliyo bebeği uyutuyo
Emzikte kullaniyoruz
Anladım canım oda kar gerçekten

Aay evet baş başa olunca asla durmuyor. Eşim işten gelmeye yakın uyuyasi tutuyor. Evden çalıştığı gün ya da hsonu gündüz gayet güzel uyuyor. Yalancı çıkartıyor beni, sanki bebeği bahane ediyomusum gibi oluyor

İşte tuhaf tarafı da o. 8-9 en az kakalı bezi var ama niye gitmiyor bu sarılık illeti
E kakasını da baya yapıyormuş niye böyle oluyo bende bilemedim canım doktorlarda bol emzirin kakayla atar diyor başka ne çare olacak ki
Kolunda yara da oluyormuş benim de en korktuğum verem aşısı bir de yaz, yıkamadan nasıl durcaz bakalim
Evet kabuk bağlıyor zaten iz kalması gerekiyor tek iz kalan aşı da o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…