2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya en ufak şeyde düzenleri degisiyo valla önceden daha iyiyse eski sistemden devam et o zaman Ya sen baya öndesin bize göre bu haftalar böyle mi geçecek peki
cesursavasci Canım şimdi 9da emdi 11de uyandıracaktım tekrar ama 10buçukta uyudu zaten. Şuan uyanacak gibi de değil mecbur en fazla yarım saat daha bekleyip uyandırıcam, doğru mu bilmiyorum vallahi
12de uyandır canim çocuk kusar bu seferde anlamı olmaz midede kalsın az o süt

Ben dolapta en fazla 3 gün tutuyordum baktım kullanmadık aynı tarihli olanları birleştirip dondurucuya atıyordum. Yani taze sagdigim henuz dolaba girmemişse emzirdikten sonra da vermem gerekiyorsa ben son sagdigimi verirdim çünkü ilki dolapta zaten bayat diyelim ona, ee onu icirirsen ikincisi de dolaba girecek o da taze olmayacak en azından bebis birini taze içsin diğeri zaten dolapta derdim

3. Ayda sindirim sistemi oturuyor sanırım. Damladan sonra gaz çıkarttı evet ama kaka düzeni falan değişti bence çocuğun bir de hala ikiniyor ben sandım ki ikinmalar bitecek hep rahat olacak

Canım yeni sağılmış süt direk buzluğa atılmaz dolapta soğutulur öyle buzluğa atılır yani kızımda yenidoğan hemşireleri böyle söylemişti. Eğer dolapta önceden sağılmış sütün varsa ve yeni sağdığınla birleştireceksen yine ısılarını eşit yapıp öyle karıştırman gerekiyor. Böylelikle buzlukta kullanım ömrü daha uzun oluyor 3 ay filan hikaye.
Buzdolabında 3 güne kadar bekleyebilir. O an ki duruma göre hareket et bence. Bazen uyandıklarında ortalığı yıkıyolar açlıktan beklemeye tahammülleri olmuyor ozaman taze sağdığını ver gitsin ama baktın duruyor ozaman eskiyi ısıt ver yeniyi koy

Ben hiç böyle yatirmadim bu arada maşallah
Bende bıktım artık gazdan belki rahat çıkarır diye yatırdım kucagımda koydum bi kahve içem dedim yine vız vız kendim ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvahhhh

Kızlar çocuk doktorum yenidoğan için karşılaşılan sorunlarla alakalı böyle bir kağıt vermişti.
Belki faydası olur sizlede paylaşayım.
Bizim doktor 30 günlükken d vitaminine başlıcaz dedi. Bu arada nurse harveys kullandım işe yaramadı bizim doktorda seninki gibi Sab simplex önerdi o işe yaradı yani eskisinden daha iyi.

Bizim 2. Haftamız zordu atak haftası falan filan denir ya öyle sadece memede olmak istiyordu o kadar uykusuz kaldım ki annem uyu sen demişti buzluktan süt çıkartıp vermiş hepsini bitirememis öğürmüs resmen tıka basa tokken annem beni istediğini söyledi aldım direkt emmeye başladı. O hafta uyumasi için anakucagini falan çıkarttık. Balkona temiz hava aldırmaya cikariyorduk öğlenleri sürekli bı uyku problemi vardı. 3. Hafta geçti mesela bunlar bu sefer de kucakta uyuma isteği başladı. Annemin gitmesine bir kaç gün kala. İyi ki sen gitmeden oldu dedim sonra hep kucağa almışsın derdin bana dedim çocuk yatağa bırakınca uyurken kucaktan inmek istemedi o hafta da. 4. Haftayı sevdim düzenli ilerliyorduk ama bu hafta yine canıma okudu.5. haftayı sevemedim

3. Ayda sindirim sistemi oturuyor sanırım. Damladan sonra gaz çıkarttı evet ama kaka düzeni falan değişti bence çocuğun bir de hala ikiniyor ben sandım ki ikinmalar bitecek hep rahat olacak
Ah ah nerdeee. Sabah oğlanı emziriyorum kız da geldi biri bi tarafımda biri bi tarafımda bi biri osuruyor bi diğeri gazmanlar ailesi babalarına çekmiş bunlar

Prenseslik öldü canım ne zaman ugrar bilmiyorum
Prenseslik mi oda ne ? İnsanlıktan çıktım ben bu evde. Kaşım gözüm birbirine girmiş kıl yumağı olmuşum saçlar lohusa topuzu üstümde gecelik akşama kadar öyle dolaşıyorum. Prenseslik mi kaldı diş fırçalayım suyla yüzümü yıkarsam bakım yapmış sayıyorum kendime

Ayyy hiç sorma yaaa benimde topuzum tepemde darmadagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…