2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sarılık riski azalınca en fazla 3 saatte bir uyandır demişti. Geçen ben de 3 saati geçince uyandirdim emince kustu. Söyledim dr'a hayir uyandırma o kendi uyansin dedi. Zaten 3 saati gecirtmiyor
cesursavasci Canım şimdi 9da emdi 11de uyandıracaktım tekrar ama 10buçukta uyudu zaten. Şuan uyanacak gibi de değil mecbur en fazla yarım saat daha bekleyip uyandırıcam, doğru mu bilmiyorum vallahi

O hiç bi işe yaramıyor kuvezde kullandılar kızıma hep eve geldik kullanmaya devam ettim ama yok yani işe yaramıyordu yada bizimkine yaramadı
Bir de gaz damlası var ikisini de kullanıyoruz. Ooh ya rahat etti çocuk diyemedim ben de açıkçası. Yağını kullanınca rahatlıyor gibi geliyordu. Bugün kullanmayalım bakalım damlaları ne olacak

Kızlar sağdığınız sütleri direk buzluğa mı atıyorsunuz buzdolabına mı koyuyorsunuz. Ben hala sağıp doktorun dediği ölçüde verdiğim için gün içinde kullanıyorum öyle çok sütüm çıkmıyor zaten. Buzdolabında olsa bişey olmaz dimi. İnternette 3 gün kalabilir diyordu bana akşama kadar kalsa yeter birde sizce taze sağdığımı uyandığında mı vereyim yoksa dolapta önceden sağdığımı mı vereyim. Kafam durdu artık mantıklı düşünemiyorum

Bir de gaz damlası var ikisini de kullanıyoruz. Ooh ya rahat etti çocuk diyemedim ben de açıkçası. Yağını kullanınca rahatlıyor gibi geliyordu. Bugün kullanmayalım bakalım damlaları ne olacak
Bizim doktorun verdiği damla bi tık işe yaradı bizde. Yine ıkınıp kızarıyor tıstıslıyor ama daha rahat çıkarıyor doktor 2 ay devam dedi. Heralde 2 ay sonra gaz sıkıntısı hafiflicek umarım inşallah dileğim bu yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…