- 27 Nisan 2020
- 33
- 45
- 30
2025 te ne olur düşünemiyorummEvet maalesef çok yüksek rakamlar, 50 başlangıç fiyatı duydum belki semte göre fiyat değişiklik gösteriyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2025 te ne olur düşünemiyorummEvet maalesef çok yüksek rakamlar, 50 başlangıç fiyatı duydum belki semte göre fiyat değişiklik gösteriyodur
Sizinki de düşük değil öyle düşünmeyin geç döllenme olmuştur muhtemelenMaşallah, Beta Hcg çok güzel
Zaten 2025 ocaktan önce anlaşma yapmak istemiyo hastaneler şuan. Zam yapamayız mazallah diye2025 te ne olur düşünemiyorumm
Sat: Son adet tarihiKizlar sat ve bat hiç konuşmazdık önemi nedir kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum
2 katı artmış ne güzellPazartesi günkü 163 tü.
İki hafta sonraya Dr randevusu aldım.
Ben de Anadolu yakasında bakıyorum. Nereye gideceğim hiç bilmiyorumDoğum vs ikili üçlü fetal testleri hiç sormadım mevcut durumun şokundan ben Kağıthanede yeni huzur var ilk dogumuda orda yapmıştım normal doğum olmuştu bilemedim devlet hastanesi tecrübem çok kötüydü ilk doğumda onun için bir daha gitmek istemedim ama şimdi gitmem lazım diye düşünüyorum İst Avrupa yakası Kağıthane civarı tavsiye edeceğiniz var ise çok mutlu olurum
Evet bende onu burda duydum İstanbul kağıthaneye yakın bir hastane bulabilirsem değerlendirebiliriz paket yapıldığınida ilk defa duydum oda guzelmisBen de Anadolu yakasında bakıyorum. Nereye gideceğim hiç bilmiyorum
Ben ilk gebeliğimde 2li,3lü tarama yaptırmadım. Sadece ayrıntılı ultrason. Şimdi de aynı meyildeyim. Şimdi bunların yerine fetal dna diye bi şey yapıyorlarmış.
Önemi nedir genelde hep o sorulmusSat: Son adet tarihi
Bat: Beklenen adet tarihi
Bende merak ediyorumKızlar neler yapıyorsunuz? Yürüyüş, beslenme, dinlenme vb nasıl gidiyor ilk trimester başlangıcı? Bir de ilaç kullanıyor musunuz? Progestan, coraspin, aspirin vs.
Hamilelik tespitinde temel bilgiler.Önemi nedir genelde hep o sorulmus
Ben henüz birşeye baslamadim ilaç nedeniyle kesenin görünmesini bekliyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. Bende merak ediyorum 7 sene aradan sonra bakalımKızlar neler yapıyorsunuz? Yürüyüş, beslenme, dinlenme vb nasıl gidiyor ilk trimester başlangıcı? Bir de ilaç kullanıyor musunuz? Progestan, coraspin, aspirin vs.
İlk bebeğe 67 ile hamile kaldım. 84 ile doğuma gittim.Ben henüz birşeye baslamadim ilaç nedeniyle kesenin görünmesini bekliyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. Bende merak ediyorum 7 sene aradan sonra bakalım
Ben sadece folat alıyorum, gittiğim 2 doktor da progestan kullanımına çok karşıydı önceki gebeliğimde o yüzden hiç kullanmadım bilmiyorumKızlar neler yapıyorsunuz? Yürüyüş, beslenme, dinlenme vb nasıl gidiyor ilk trimester başlangıcı? Bir de ilaç kullanıyor musunuz? Progestan, coraspin, aspirin vs.
Ben de aynı düşüncedeyim. Bebegi kalp atışımı görene kadar kız kardeşime bile demeyeceğim.Ben sadece folat alıyorum, gittiğim 2 doktor da progestan kullanımına çok karşıydı önceki gebeliğimde o yüzden hiç kullanmadım bilmiyorum
Aşırı sırt ağrım var, göğüs ağrısı ve koku hassasiyeti... Normalde de k9 gibiyimdir şuan x3 durumdayım
Temiz içerikli ürünleri araştırıyorum deodorant roll-on, krem gibi
Önceki gebeliğim 11.haftada sonlandığı için henüz kimseye söylemedik sanırım 12.haftayı bekleriz