Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay 1 ay olmuş stres oldum şuan hemen yarın gidip tahlil vereyim aslında geçen haftalarda verecektim de gripten başımı kaldıramadım ki😭😭😭 inşallah yükselmemiştir 😭😭😭
Yok canım seni endişelendiren istemedim. Tekrar başlarsın ilaca yükseldiyse de sorun değil. Ama doktorunla konuşarak başla veya bırak. Ablam 16 yaşından beri tiroid hastası bir de kızı var şimdi yirmi yaşında hatta hamileyken falan hep uğraştı o da korkulacak birşey değil merak etme 🥰

Aynen öyle benim de gece kalkınca ayağa nasıl dolu hissediyorum yatarken hiçbir şey yok😁

Valla yalnız olmadığımı bilmek güzel 😅 nasılsa veririz canım ya aman bebeğimiz sağlıklı olsun da. Umarım şeker falan çıkmaz ben tatlıyı keseceğim ya o bebek için zararlı diyorlar. Çok yürüyorum ben bir de belki oradan kurtarırırım azıcık 😁

Canım bende çıktı tiroit doktorum ilaç verdi. Dün aşı olurken sağlık ocağındaki hemşireye sordum öyle hemen bıraktırmayabilir doktorun dedi bana. Bu ilaçlarla düzelse bile ilacı kullanmaya devam ettikçe normal düzeyde tutuyormuş ilaç daha fazla düşürmez dedi hemşire. Eğer bırakırsan da bıraktıktan iki hafta sonra bir tahlil daha vermek gerekir dedi hala aynı seviyede mi diye.
Tatlı yiyemiyorum ama ekmekti simitti yiyorum yani halbuki ekmekle hiç aram yoktu ama tatlısız duramazdım😀

Sat’a göre 19+üm bugün, normal şartlarda doktorum 20. Haftadan sonra perinatolojiye görün demişti fakat biraz erken gittim. Doktor baya inceledi ve emin olmamakla beraber kalpte “delik” olabileceğini fakat erken geldiğim için bunun kapanma olasılığının yüksek olduğunu, endişelenmeme gerektiğini ve emin olmak için tekrar gelmemi söyledi. Yine de bunu duymak canımı sıkmadı değil fakat çok olağan bir durum olduğunu söyledi üstüne basa basa o yüzden artık mecbur bekleyeceğim 😟
Canım benim seni çok iyi anlıyorum iyi şeyler duymayı beklerken böyle şeyler duyunca insan üzülüyor ama evet grupta da konuşulmuştu erken gidince bu sıkıntılar olabiliyor diye ama doktorun dediğine güven öyle doğsa bile delik kapanıyormuş zamanla iki tane arkadaşımın çocuğunda oldu ve kapandı çok şükür 🙏🏻

Yok canım seni endişelendiren istemedim. Tekrar başlarsın ilaca yükseldiyse de sorun değil. Ama doktorunla konuşarak başla veya bırak. Ablam 16 yaşından beri tiroid hastası bir de kızı var şimdi yirmi yaşında hatta hamileyken falan hep uğraştı o da korkulacak birşey değil merak etme 🥰
Benim de hamilelikte çıktı 4.40 a öncesinde baya düşükmüş hep yok ben kendime kızdım ihmal ettim diye yarın bi gidip ölçtüreyim😊

Tatlı yiyemiyorum ama ekmekti simitti yiyorum yani halbuki ekmekle hiç aram yoktu ama tatlısız duramazdım😀
Off sorma ben de tatlıyı inanılmaz seviyorum ama azaltacağım ya önümüz kış ağırlaşacağız bir de çok hareket edemem evdeyim bir de çalışmıyorum. Bırakmam lazım😅

Canım eminim kapanır doktorlar çok net böyle durumlarda sıkma canını eğer düzelir yüksek ihtimal dediyse düzelir üzme kendini🥰
Canım benim seni çok iyi anlıyorum iyi şeyler duymayı beklerken böyle şeyler duyunca insan üzülüyor ama evet grupta da konuşulmuştu erken gidince bu sıkıntılar olabiliyor diye ama doktorun dediğine güven öyle doğsa bile delik kapanıyormuş zamanla iki tane arkadaşımın çocuğunda oldu ve kapandı çok şükür 🙏🏻

Sağolun kızlar moral mesajınız için ❤️
Umarım hepimiz de yavrularımızı sağ salim kucağımıza alır ve tüm endişelerimiz boşa gider 🌹

Sat’a göre 19+üm bugün, normal şartlarda doktorum 20. Haftadan sonra perinatolojiye görün demişti fakat biraz erken gittim. Doktor baya inceledi ve emin olmamakla beraber kalpte “delik” olabileceğini fakat erken geldiğim için bunun kapanma olasılığının yüksek olduğunu, endişelenmeme gerektiğini ve emin olmak için tekrar gelmemi söyledi. Yine de bunu duymak canımı sıkmadı değil fakat çok olağan bir durum olduğunu söyledi üstüne basa basa o yüzden artık mecbur bekleyeceğim 😟
Korkma kuzum benim çevrede duyduklarım da hep kapandı içini ferah tut sen🌸

X