Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum da aynı şekilde sadece ayağını yakınlaştırdı o da fotoğrafını çekmek için. Bana biraz size kuruntu yaptırmış gibi geldi. Henüz daha bebekler çok küçük elleri zaten yumuk yumuk görünüyor ultrasonda. Stres yapmayın🙏🏼
İki eli arasında bariz fark var ama çok çok üzgünüm şuan yarini nasıl yapcaz hiç bilmiyorum

[QUOTE
Yok medikalparkta niye uzun sürer bilemedim.
Ben devlette yaptırdım kan alan hemşireye sormuştum, ankaraya gidiyor sonuçlar bazen 10 günü bulabiliyor demişti. Ama hemen hemen herkesin birkaç günde çıkıyor. Sanırım maksimum 10 günde çıkıyor o yüzden öyle söylüyorlar

Arkadaslar usg muayenelerini dr hep sag tataftan yapiyor tahminimce bebis sag tarafta ama benim göbek deligimin sol hizasina dogru belirgin bir sertlik ve hafif bi şişlik var sanki. Sizlerde de var mi buna benzer biseyler?

Bir sakıncası yok canım ama her hafta her haftada gitme bence 😊
Dr cagirdi renkli ultrason icin gün verecekmis öyle soyledi canim. Bende agrim da var gitmisken baktirsam mi dedim ama zarari olur mu diye endise ettim. Sadece görüntü gosteriyor sesini dinletmiyor zaten. Arada kaldim simdiii 😙

Devlet hastanesine gidicem orda kalbini donletmiyorlar ekrandan sadece kalbi burasi diye gösteriyorlar ama yine de zarari olur mu ki ?
Bizim doktor çok az dinletmişti tekrar dinleyebiirmiyiz demiştim , küçükken önermiyoruz demişti ama 6. Haftadaydık şuan 13. E giriyoruz . İstersen en son ne zaman kontrole gittiğini söyle canım doktora

Bizim doktor çok az dinletmişti tekrar dinleyebiirmiyiz demiştim , küçükken önermiyoruz demişti ama 6. Haftadaydık şuan 13. E giriyoruz . İstersen en son ne zaman kontrole gittiğini söyle canım doktora
O zaman hic bakmayabilir 😂 24 ekimde muayene oldum en son 🤷🏻‍♀️ zaten randevu da bulamadim galiba gidemeyecegim 😐

Canlar birsey soracağım? Biraz kabizlik vardı özür dileyerek anlatım peceteye kan geldi makattan.. telaşlanmalı mıyım? Sabahları zeytinyağlı kuruincir yesem gebelikte olur mu?
Canim bende de var aç karnına sabah bir kaşık zeytinyağı üstüne ılık su içiyorum çok iyi geliyor. Ara öğünde kefir ve günkurusu yiyorum bunu yaptığım günler rahat oluyorum

Merhaba kizlar ben de bugün kontrole gittim ama malesef bir sıkıntı var bebeğim yaklaşık 15 dj boyunca sağ elini ya hiç açmadı yada sağ eli gelişmemiş Dr çok çeşitli şekillerde bakmaya çalıştı ama malesef sağ el avuç içi ve parmakları göremedi yarın perinatologa gideceğim detaylı usg yapılacak
Canım sıkma canını hayırlısıyla yarın güzel haberler alırsınız inşallah

X