- 8 Temmuz 2017
- 274
- 369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kardeşim Çamlıca medıpolde ocak ayında doğum yaptı memnun kaldı doğum ve sonrasındaki emzirme sürecinden hemsirelerdenBen de Anadolu yakasında bakıyorum. Nereye gideceğim hiç bilmiyorum
Ben ilk gebeliğimde 2li,3lü tarama yaptırmadım. Sadece ayrıntılı ultrason. Şimdi de aynı meyildeyim. Şimdi bunların yerine fetal dna diye bi şey yapıyorlarmış.
Ben de kimseye söylemiyorum ilk 3 ay ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için erkenden söylemiyorum artıkBen de aynı düşüncedeyim. Bebegi kalp atışımı görene kadar kız kardeşime bile demeyeceğim.
Folat dediğin folik asit takviyesi mi ? Ben de alıp başlamak istiyorum.
Evet evet ben solgar folate kullanıyorum gıdalarda bulunan doğal haliymiş.Ben de aynı düşüncedeyim. Bebegi kalp atışımı görene kadar kız kardeşime bile demeyeceğim.
Folat dediğin folik asit takviyesi mi ? Ben de alıp başlamak istiyorum.
Az evvel ciddi başım döndü. Bilmiyorum anlık tansiyon mu düştü neBenim bat 4 Kasım test yapmayı düşünüyorum bugün değişik bir şekilde temizlik malzemelerinden bulandim ve çok şaşırdım şuan midem havalarda
Benim de öyle oluyor, asansör aniden durmuş gibi :))Arada çok az başım dönüyor ama tansiyon gibi değil böyle beynimde karıncalar geziyor gibi. Değişik bir çocuk. :)
Evet başka çocuk olunca zor oluyor malesef insaAllah var olan çocuklarimiz için kolay geçsin Allahimmm..Az evvel ciddi başım döndü. Bilmiyorum anlık tansiyon mu düştü ne
İlk gebeliğimde 6-12 hafta arası çok yoğun bulantı kusmalarım olmuştu. Kilo kaybı yaşadım. Boğazımdan tahrişten kan geliyordu. İns bu gebelikte öyle olmam kızım var okula götür getir, yemek yap sorumluluklar var. Her şekilde ilk gebelik bu bakımdan rahat oluyor. İstediğin saat yat kalk..
Test yaptım bir dakika bekledim tek çizgi çıktı Yarım saat sonra silik bir çizgi çıkmış şaşırdım. Acaba yeni bir test almalı mıyım yoksa adetimi bekliyimTest yaptım negatif artık regl bekleyeceğim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Canım bence yanlış topiğe yazıyorsun gebeliğe hazırlık topiklerinde daha çok bilgi alabilirsin iyi şanslar.Test yaptım bir dakika bekledim tek çizgi çıktı Yarım saat sonra silik bir çizgi çıkmış şaşırdım. Acaba yeni bir test almalı mıyım yoksa adetimi bekliyim
Bat 4 Kasım deil miydi? Test yaptım. Negatif. Artık adet bekleyeceğim mesajını görünce zaten dedim ki neden bu kadar erken test yaptı. Yani daha 4-5 gün varken, döllenme olsa bile hcg idararda daha geç yükselmeye başlıyor. Erken gebelik testi de yapmış olsan bu böyle.Test yaptım bir dakika bekledim tek çizgi çıktı Yarım saat sonra silik bir çizgi çıkmış şaşırdım. Acaba yeni bir test almalı mıyım yoksa adetimi bekliyim