Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir de daha gebeliğin başındayız kıyafetlerimi olduğu gibi giyiyorum. Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? İşe gittiğim için hergün saatlercr iş kıyafetleriyleuim. Şusn hiç karnım olmadığı içşn giyimimde bir değişime gitmedim. İş dışında da kot giymiyorum tayt giyiyorum ama gebelik taytı değil normal taht. Rahatsız değilim içerisinde ama sıkı mı olur acaba

Ahh ahh ben de prenses gibiydim ilkinde çocuğum küçük değil ama derdi hiç bitmiyor ödevleri vesaire is ev yemek çocuk eş neye yetecegimi bilemez durumdayim. İlkinde yemek falan nasıl yapıyordum bilmiyorum silmisim kafamdan aklımda sadece oglene kadar uyuyup dinlendigim bebekle ilgili arastirmalar yaptığım geliyor 🤣
Valla her yastan cocuk zor haklisiniz evin icinde yani yetilmiyor zaten oldugu kadar modundayim ben de 🥲 o yuzden ilk cocugu olanlara tadini cikarin hamileligin diyelim 😋😋

Bende kucuk abdestimi yaptigimda, kalktigim kasigim çekiliyor. Yani sanki bağlar boyle geriliyor baski hissediyorum 🥰
Egilince geciyor mesela ama gecici kisa suruyor. Sanirim buda rahim buyumesi sizdede oluyormu kizlar, 8+6 ben
Oluyor kesik kesik agri cok yorulunca agri bazi arkadaslarimin 9 ay agridigi olmustu. Korkmayin dinlenmeye calisin agri oldugu zaman en azindan ayaklarinizi kaldirin biraz yukariya 🤗

Kızlar bir de daha gebeliğin başındayız kıyafetlerimi olduğu gibi giyiyorum. Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? İşe gittiğim için hergün saatlercr iş kıyafetleriyleuim. Şusn hiç karnım olmadığı içşn giyimimde bir değişime gitmedim. İş dışında da kot giymiyorum tayt giyiyorum ama gebelik taytı değil normal taht. Rahatsız değilim içerisinde ama sıkı mı olur acaba
Sen rahatsan sıkıntı yok merak etme cnm su dolu baloncugun icinde rahatca hareket eden bi minnos baskı zarar vermez ilk aylarda rahat ol cnm kabul olmayan bir yumurta içindeki yumurta sarısı gibi düşün patlatacak kadar baskı uygulamadığın sürece içindeki sarılığı dağıtamazsın demi extra bide uterus icinde korumada

Allah yardımcınız olsun :) çok kucağınıza almayın diğer minnoşunuzu bari :) bende bazen acaba kendimi çok mu yoruyorum diyorum sınra aklıma çocuğu olanlar gelşyor ee onlar benden fazla yoruluyorlardır diyorum
Oyy nerdee anne kucak anne kucak diye dolasiyo laf anlamaz ki 😊 ben oyle seylere takilmiyorum acikcasi agir da kaldiriorum uzaniyorumda egiliyorumda, karnimdakiyle anca uyku oncesi seviyorum konusuyorum onun haricinde butun dunyam kizim 🤗 her bunye baskaa kiyaslamaya gelmiyor inanin gercekten hamileliginizin tadini cikarin tek tavsiyem bu olur 🌸

Rabbimin hediyesi isteyerek degil tabi tesekkurler cnm ama tek cocuk daha zor 2. kolay olacak görürsün bak Allahim saglik versin insallah
Allah saglikli uzun omur versin hepsine 🤗 cocuk cok seviyorum kalabalik ailede en buyuk hayalimdir cok sanslisiniz 🌸 2. Ler allaha emanet buuuyomus zaten 🤣

Ay cok sağol icim rahatladi, neden oluyor acaba simdi kopup dusermi yerinden diye endiseleniyordm 🥹
Yok guzelim benim endiselenecek bisy degil bu aksine bebisin büyüyor ona daha rahat yer acmak icin rahim ondan once büyüyor baglar dokular gerilip esniyor e haliyle arada acı da veriyor anlik sizlama gibi korkacak bisey yok Rabbim saglikla kucagina alip tatlış tatlış aranirken koklaya koklaya emzirmeyide nasip etsin❤️

Oyy nerdee anne kucak anne kucak diye dolasiyo laf anlamaz ki 😊 ben oyle seylere takilmiyorum acikcasi agir da kaldiriorum uzaniyorumda egiliyorumda, karnimdakiyle anca uyku oncesi seviyorum konusuyorum onun haricinde butun dunyam kizim 🤗 her bunye baskaa kiyaslamaya gelmiyor inanin gercekten hamileliginizin tadini cikarin tek tavsiyem bu olur 🌸
Bende aslında sizin gibi düşünüyorum ama çevre strese sokuyor. 3 ay çok önemli çok önemli öok dikkat et diyip duruyorlar. Tamam önemki ama ne biliyşm insanlar hayatında hiçbir şey değiltirmeden gayet sağlıklı gebelik geçiriyor. Çevre beni strese sokuyor valla. Uzanma eğilme soğukta kalma ayakta çok kalma .

Allah saglikli uzun omur versin hepsine 🤗 cocuk cok seviyorum kalabalik ailede en buyuk hayalimdir cok sanslisiniz 🌸 2. Ler allaha emanet buuuyomus zaten 🤣
Allah'a emanet Tabii ki hepsi Ama biraz daha bilinçli oluyorsun başına geleceklerden haberdar olduğum için tetikte oluyorsun tecrubeli oluyorsun büyüdüklerinde kavgada etseler hep birlikte oynayıp birlikte vakit geciriyorlar uzerine daha az düşünce daha cok enerji ayirabiliyorsun onlara

Bende kucuk abdestimi yaptigimda, kalktigim kasigim çekiliyor. Yani sanki bağlar boyle geriliyor baski hissediyorum 🥰
Egilince geciyor mesela ama gecici kisa suruyor. Sanirim buda rahim buyumesi sizdede oluyormu kizlar, 8+6 ben
Benim de ilk gebelikte koltuktan kalkarken oluyordu birden minik bi sanci gibi, yavas kalkinca hic olmuyodu. 6 ay once dusuk yaptim, tarih yakin oldugu icin her detayi hatirliyorum 🙈

Bende aslında sizin gibi düşünüyorum ama çevre strese sokuyor. 3 ay çok önemli çok önemli öok dikkat et diyip duruyorlar. Tamam önemki ama ne biliyşm insanlar hayatında hiçbir şey değiltirmeden gayet sağlıklı gebelik geçiriyor. Çevre beni strese sokuyor valla. Uzanma eğilme soğukta kalma ayakta çok kalma .
Iste o yuzzden dedim ilk hamilelik prenseslik ustunuze cok dusuyolar tadini cikarin miss gibi saglikli bi hamilelik olsun 🤗

Iste o yuzzden dedim ilk hamilelik prenseslik ustunuze cok dusuyolar tadini cikarin miss gibi saglikli bi hamilelik olsun 🤗
İlk hamilelik ve istenen beklenen gebelik olunca biraz fazla düşüyorlar üstümüze ben şikayetçiyim 😅 normalde hiperaktif yerimde duramayan gezmeyi hızlı hareket etmeyi seven biriyim 6 hafta oldu hastane dışında evden çıkarmadı eşim yataktan çıkmama da izin vermiyor temizlik yemek hicbiseye karıştırmıyor hep yatmaktan sırtım uyuştu artık bugün firar edip anneme kaçtım o da damadından kalan fırçaları atıp yatağa soktu beni 🤦😂😂

İlk hamilelik ve istenen beklenen gebelik olunca biraz fazla düşüyorlar üstümüze ben şikayetçiyim 😅 normalde hiperaktif yerimde duramayan gezmeyi hızlı hareket etmeyi seven biriyim 6 hafta oldu hastane dışında evden çıkarmadı eşim yataktan çıkmama da izin vermiyor temizlik yemek hicbiseye karıştırmıyor hep yatmaktan sırtım uyuştu artık bugün firar edip anneme kaçtım o da damadından kalan fırçaları atıp yatağa soktu beni 🤦😂😂
Doktor hareketsizlik iyi degil dedi vucudun egzersize ihtiyaci varmis minik yurumelere ufak alisverislere de, bir takim kasim indirimleri ozellikle anne adaylarina cok iyi geliyomus seratonin salgilaniyomus de 😂

Doktor hareketsizlik iyi degil dedi vucudun egzersize ihtiyaci varmis minik yurumelere ufak alisverislere de, bir takim kasim indirimleri ozellikle anne adaylarina cok iyi geliyomus seratonin salgilaniyomus de 😂
Ahahaha bu güzel taktikmiş ama baba adayımızda Z kuşağı olduğu için telefonu elime tutuşturur yap alişini evde arada kalk yürü der 😅😅🤣🤣

X