Ben ilk kan tahlilini devlet hastanesinde verdim. İkincisini sağlık ocağında. Açıkçası her zaman tahlilleri özelde yaptırmak tuzlu olmuştur. Suan iyice fiyatlar coştu. Bahsettiğiniz tam kan sayımı vb gibi tahliller mi tam anlayamadım.
İlk hamileliğimde ilk muayeneyi 7. Haftaya denk getirdim. Bir seferde kese, bebek, kalp atışı hepsini gördüm. Şimdi de öyle yapmayı planlıyorum. O ilk muayenede Dr bi sayfa test istedi. Rutin şeyler. Ben de aldım elime o kağıdı. Devlet hastanesine gittim. Oradaki Dr dan talep ettim. Hamilelik boyunca da hani acil yapılması gerek bir iki şey olur onlar haricinde tüm kan tahlillerimi devlette yaptırdım.
Özeller laboratuvar testlerinden ciddi para kazanıyor. Makul olsa bi ora bi bura gidip gelmeyiz. Ama Fahis fiyatlar isteniyor.
Zaten kadın doğum muayene ücretleri ne kadar bunları da yazalım birbirimize fikir olsun arkadaşlar. Gittiğiniz hastaneyi, doktoru, sigortalı muayene ücretlerini yazalım.
İstanbul Anadolu yakasında Kartal, Maltepe, Kadıköy, Pendik te bulunan Özel ve devlet doktorlarından öneriniz varsa çok memnun olurum.