2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim bebişin alnında ve kafasında minik minik sivilceler var. Damlalar mi yaptı Dicem ama vücudunda yok. Hastaneden çıkarken hava ruzgarliydi pusetinde çıkartmadik battaniyeye sarılı çıktı. Arabaya binince de sıcakladi sanırım çünkü kafasının battaniyeye gelen kısmı daha çok sivilceli. Dr'a göndermeli miyim kendisi geçer mi

Yeni doğan aknesi olabilir hayatım sen yine dr foto at benimkinde de oldu sıcaklar azdırıyor. Geçiyor merak etme tek tük çıkıyor sonra

10.gunluk lohusayim kizlar. Kanamam tamamen kesildi. Sizin kanamalar ne durumda. Ben şimdi abdestimi alip rutin islerime dönebilir miyim
Benim kesilir gibi oluyor günlük ped takıyorum bulaşık şekilde geliyor akıntıyla. Sanki regl bitmiş de en son günlük pede azcik geliyor gibi. Bu kadar kanamam olmasına sasirdim ama çok çok olmadı ama süreç uzun sürdü

Kizlar su süt attirici tarifi yaptim valla tadi cok guzel oldu. Gunde kac bardak iccez bunu. Hemen sicak sicak kahve yani su bardaklarina koydum iciyorum şimdi.

3. Ayda sindirim sistemi oturuyor sanırım. Damladan sonra gaz çıkarttı evet ama kaka düzeni falan değişti bence çocuğun bir de hala ikiniyor ben sandım ki ikinmalar bitecek hep rahat olacak
Şimdi bu sindirim sistemi düzelince böyle gaz çıkarmakla ugrasmicaz dimi çocuk perişan oluyo tamam elimde baya alıştı da yazık günah kıpkırmızı oluyo

Benim oğlumda da olmuştu canım temmuzda doğmuştu doktor sıcaktan demişti çok kalın giydirmeyin sarıp sarmalamayın demişti

Bende bıktım artık gazdan belki rahat çıkarır diye yatırdım kucagımda koydum bi kahve içem dedim yine vız vız kendim ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum eyvah eyvah eyvahhhh
Tam senlik şarkı gerçekten ben hamileyken size hayrandım ya 3.ye şimdi 2.yi yapana da hayranım nasıl bir irade bu

Benim oğlumda da olmuştu canım temmuzda doğmuştu doktor sıcaktan demişti çok kalın giydirmeyin sarıp sarmalamayın demişti
Muhtemelen hastaneden çıkarken oldu o zaman ya. Sırtı da terliyor orada da minik minik vardı da kafasında çok olunca endişelendim. Gaz alırken de vücuduma yaslanınca ikimiz de yaniyoruz

Sütünü sür canım iyi geliyor bizim kızda ilk doğdugunda vardı bol bol sütümü sürdüm güzelleşir derler bide gercekten faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…