Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa benim bebeden bahsetmişsin. Hiç şaşmaz 4bucuk 5 max 6 da uyanır 1-1bucuk saat takılırız ayakta sonra geri uyur 7 civarı. 8bucukta da komple kalkarız artıkSizin bebişler tam uyanışı kaçta yapıyor acaba. 8.30 gibi yatırdığım bebem 4.5 5 o civarda tamamen gözünü açıyor uykuya döndüremiyorum var mı çözüm bulan buna
Hahahah ay ben haşhaşlı çörek yemiştim 2 gündür. Ondan mı bilmem bugün pek mayışıktı uzun uyudu bi uykusunda. Tavsiye edilirEn son 18:15 te uyandı şuan uyutamadık. Rutini uyguladık banyo+masaj+ emzirme ama etrafa bakıyor babası suan savura savura sallıyor ldşdşsşşdşd
Aynı bizde böyleyiz yanında yatmasam o sabahki uykuyu da uzun yapmayacak muhtemelen de yanında yatınca uyuyor biraz bende uyuyorumAaaa benim bebeden bahsetmişsin. Hiç şaşmaz 4bucuk 5 max 6 da uyanır 1-1bucuk saat takılırız ayakta sonra geri uyur 7 civarı. 8bucukta da komple kalkarız artık
bende 46yla kaldim 70-71 filandim dogumda ilk ay 57lere dustum 6 ay oldu 55im hala tabii bi diyette yapmiyorum cok yiyorum cok emziriyorum ama niye kaldi bu kadar kilom hic anlamiyorumYa peki kızlar şimdi ben 52 kg ile hamile kaşdım 20 kgden fazla kilo alımım oldu. Bebeğim 5,5 aylık 57-58 kg lere döndüm sizde bu sürede kg cerimi nasıl ilerledi? Birde ne kadar zayıflasamda eskisi gibi olmayacakmış hissi geldi üzerime doğum öncesi kg me 4-5 kg kaldı aslında ama anlamsız bir göbek yemin ederim daha yeni belirdi bende sonradan göbek çıkmasını da ilk defa kendimde duyuyorum. Bu konuda da psikolojim yerlerde
Artık öğün gibi veriyorsan bence biraz su desteği alsalar iyi olur pişik varsa gıdalardan asitli olanlar limon narenciye gibi onlar arttırıyor sanırım.
Teşekkürler bu süreçte anne sütü yetmediği için formül mamayı da arttırmak zorunda kalmıştık. O da kabız ve pişik yapabiliyor. Deneyip göreceğiz artık.Ya kim bu bebeği kesintisiz uyuyanlar bu arada ek gıda sonrası pişik allerjik durum göstergesi 3 gün kuralı ile anlamak mümkün oluyor deniliyor
Alerjisi var dışarıdan yiyemiyoruz öyle şeyler ben kendim haşhaşlı börek yapayım dldödçdö deneyim birHahahah ay ben haşhaşlı çörek yemiştim 2 gündür. Ondan mı bilmem bugün pek mayışıktı uzun uyudu bi uykusunda. Tavsiye edilir
Maşallah Pişik olmasına dikkat ettiniz mi besin alerjisinden olabilir diyor doktorlar
Havucu kestik şimdilik. Elma ve balkabağıyla karıştırmıştık. Hemen anlayamadık. Bir de süt yetmediği için formül mamayı artırmıştık. O da pişik ve kabızlığa neden oluyormuş maalesef.Sizin bebişler tam uyanışı kaçta yapıyor acaba. 8.30 gibi yatırdığım bebem 4.5 5 o civarda tamamen gözünü açıyor uykuya döndüremiyorum var mı çözüm bulan buna
Benim ikizlerden biri sallanmaktan nefret ediyor artık. Ne ara oldu nasıl oldu bilmiyorum. Birden itiraz etmeye başladı. Öyle bir kıyamet koparıyor ki sallamaya çalışanı dayak yemişten beter ediyor.En son 18:15 te uyandı şuan uyutamadık. Rutini uyguladık banyo+masaj+ emzirme ama etrafa bakıyor babası suan savura savura sallıyor ldşdşsşşdşd
Bende kendim yapmıştım . Dışardan yemiyoruz bizde yagı felan çok dokunuyor malum her şey sıkıntılı hele ki şu ara.Alerjisi var dışarıdan yiyemiyoruz öyle şeyler ben kendim haşhaşlı börek yapayım dldödçdö deneyim bir
Ben de imkanı yok uyuyamıyorum yatıyorum ama artık vücut biyolojik olarak belli saate alıştı sanırım 1 den aşağı uyuyamıyorum sonra saat başı kalk yat kalk yat sabaha zombi gibi evde dolaşıyorum keşke erkenden uyuyabilsem.Havucu kestik şimdilik. Elma ve balkabağıyla karıştırmıştık. Hemen anlayamadık. Bir de süt yetmediği için formül mamayı artırmıştık. O da pişik ve kabızlığa neden oluyormuş maalesef.
Uyku konusuna gelince son birkaç haftadır aynı durumu yaşıyorum. Gece beslemesini onlar uyanmadan yapmak uykuyu biraz uzatıyor. Ben de erkenden yatıyorum uykusuz kalmamak için. Uyku gerilemesiyle mücadele etmek başka türlü mümkün değil.
Tek başına mı büyütüyorsunuz Allah yardımcınız olsun bende çok hevesleniyorum ikize ama düşününce hem taşıması hem büyütmesi çok zor tüp bebekle oldu da bizim. Hastane de çift embriyo var onu transfer yaptırsak mı diye düşünüyoruz bi sonrakine ama ikisi de tutarsa çok zor ya çok güzel bişey ama büyüdüklerindeBenim ikizlerden biri sallanmaktan nefret ediyor artık. Ne ara oldu nasıl oldu bilmiyorum. Birden itiraz etmeye başladı. Öyle bir kıyamet koparıyor ki sallamaya çalışanı dayak yemişten beter ediyor.
Ben de imkanı yok uyuyamıyorum yatıyorum ama artık vücut biyolojik olarak belli saate alıştı sanırım 1 den aşağı uyuyamıyorum sonra saat başı kalk yat kalk yat sabaha zombi gibi evde dolaşıyorum keşke erkenden uyuyabilsem.
Tek başına mı büyütüyorsunuz Allah yardımcınız olsun bende çok hevesleniyorum ikize ama düşününce hem taşıması hem büyütmesi çok zor tüp bebekle oldu da bizim. Hastane de çift embriyo var onu transfer yaptırsak mı diye düşünüyoruz bi sonrakine ama ikisi de tutarsa çok zor ya çok güzel bişey ama büyüdüklerinde
Evet farkındayım bi de hazırda bi çocukta olacağını düşünürsek x3 o yüzden zaten bizimki heves olarak kalacak sanırım. Size çok çok kolaylık dilerim sağlıkla sıhhatle büyütün inşallahBazen çocuklar uyurken ağız tadıyla bir dizi izlemek, dışarı çıkmak istiyorum. Biraz da kendim için uykusuz kalayım boşver diyorum
İkizleri taşıması da büyütmesi de gerçekten çok zor. İkiz riskli gebelik oluyor zaten. Doğumdan bu yana anne, kv desteğiyle en az 2 kişi çocuklara bakıyoruz. Bazen bakıcı ve temizlikçi çağırıyoruz. Bunun dışında uykusu, yedirmesi, giydirmesi vs. her şeyi 2 kere yapıyoruz. Alışverişi saymıyorum bile Biraz hayallerinizi yıktım ama ikiz bakmak için aile desteği şart diyebilirim