Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir paket daha alırım sonra uygun gelmişken alayım dedim🙈
maya91 maya91 Almayın fazladan canım bir paketi ben bitirememiştim hala var birde acısına çok iyi gelmiyor gümüş kapağını çok öneriyorlar yaraları iyileştirici etkisi varmış onu alırsanız göğüs pedine de gerek kalmaz ilk gebeliğimde almadım ama şimdi düşünüyorum dün doğum yapan arkadaşımın bir günde yara olmuş kanamış bir de göğüs kremini bir ay önceden başlayıp alıştırmak lazım 🌸

Lahusa külotları varmış alın diolla😂😂😂
Depend mi ne ki o
maya91 maya91 Almayın fazladan canım bir paketi ben bitirememiştim hala var birde acısına çok iyi gelmiyor gümüş kapağını çok öneriyorlar yaraları iyileştirici etkisi varmış onu alırsanız göğüs pedine de gerek kalmaz ilk gebeliğimde almadım ama şimdi düşünüyorum dün doğum yapan arkadaşımın bir günde yara olmuş kanamış bir de göğüs kremini bir ay önceden başlayıp alıştırmak lazım 🌸
Evet evet almıştım ben 35. Haftada başlıcaam canım

Biberon ve uçları
Deterjanlar derken ben bu akşamı kapatırım 😂😂

Eklentiler

• IMG_2180.jpeg
    IMG_2180.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar aklınıza bulunsun biberon konusunda gaz sorunu olduğu için antikolik tarzı almaya bakın, umarım kimsenin çocuğu kolik olmaz lakin 4 ay gaz sorununu biz kolik biberonla anca giderdik
Bende de elektrikli sağma makinesi var ama ben şarjlı alacağım prizin başında vakit kaybı çok oluyor kendi kendine şarjlı olunca sağılıyor oda fikir olsun bence

Bende ilk hamileliğimde krem kullandım bir ay önceden başladım işe yaramadı şimdi gümüş kapak aldım inş o yarar, depent bir paket bitirmiştim ben sonra normal pedlere geçmiştim

Bende ilk hamileliğimde krem kullandım bir ay önceden başladım işe yaramadı şimdi gümüş kapak aldım inş o yarar, depent bir paket bitirmiştim ben sonra normal pedlere geçmiştim
Ay yaramadı mı şansımızı deneyelim yine de evet bende gümüş kapak alcam çünkü o acıyı unutamıyorum bir de uç sıkıntısı olunca bende çok zorlu bir süreçti benim için çıkartmak için uğraşınca da baya tahriş oldu 🤦🏻‍♀️ tam alıştık derken Süt alerjisi muhabbetine de emmeyi bıraktı 4. Ayda çektiğime de değmedi keşke emebilseydi 🤦🏻‍♀️😔

X