Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hamilelikte çıktı 4.40 a öncesinde baya düşükmüş hep yok ben kendime kızdım ihmal ettim diye yarın bi gidip ölçtüreyim😊
Benim gebelikten önce 4tü. Gebelikte 3.80 görünce hemen 25 mg basladık hic aksatmadım. Bi ay sonra düştü ama diğer ay 3tü. Anlamadık ama mgyı artırmadı iyi devam et dedi :KK43:

Sat’a göre 19+üm bugün, normal şartlarda doktorum 20. Haftadan sonra perinatolojiye görün demişti fakat biraz erken gittim. Doktor baya inceledi ve emin olmamakla beraber kalpte “delik” olabileceğini fakat erken geldiğim için bunun kapanma olasılığının yüksek olduğunu, endişelenmeme gerektiğini ve emin olmak için tekrar gelmemi söyledi. Yine de bunu duymak canımı sıkmadı değil fakat çok olağan bir durum olduğunu söyledi üstüne basa basa o yüzden artık mecbur bekleyeceğim 😟
Bebeklerın kalbınde dogana kadar ıkı adet delık bulunuyormus canım.endıselencegıj bısey degıl yanı,ayrıca ne zaman gidersen gıt kapanmamıs olacak dogunca kapanıyormus detaylı olarak anlattı dr umuz bıze.senınkı nıye boyle bı acıklama yapmıs anlamadım.

Bebeklerın kalbınde dogana kadar ıkı adet delık bulunuyormus canım.endıselencegıj bısey degıl yanı,ayrıca ne zaman gidersen gıt kapanmamıs olacak dogunca kapanıyormus detaylı olarak anlattı dr umuz bıze.senınkı nıye boyle bı acıklama yapmıs anlamadım.
Aa bunu ilk defa duyuyorum… doktor var doktor var işte bunu bildiğim için evham yapıp strese girmek istemiyorum, boş yere telaşlandırıyor bazı doktorlar 🤦🏻‍♀️

Aa bunu ilk defa duyuyorum… doktor var doktor var işte bunu bildiğim için evham yapıp strese girmek istemiyorum, boş yere telaşlandırıyor bazı doktorlar 🤦🏻‍♀️
Senın ıcın makalede buldum altı cızılı yerı okuman yeterlı canım.hıc canını sıkacagım bır durum degıl yani.dogunca yuzde 99 gecıyormus.bugun benımde detaylı vardı tek tek anlattı dr.sen yazınca aklıma geldı benım hatta,hıc aklımda yer bıle etmedı,dr bbekler dogmadan kalplerındekı delık kapanmıyor dogunca kendılıgınden yuzde 99 kapanıyor bu bır sorun degıl ama bılgılenın dıye anlatıyorum dedı

Eklentiler

• IMG_5715.jpeg
    IMG_5715.jpeg
    117,1 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar bu detaylı ultrason fiyatları nedir kaça baktırdınız acaba? Ben ilkini unuttum fiyatını aradan da zaman geçti gerçi artmıştır da güncel fiyatlar nedir? Teşekkür ederim 🌸

X