2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Havadan mi neyden bilmiyorum benimkide gece uyumadı hala uyumuyo belim çatladı artık.. tam gözünü kapatiyo yatırıyorum ayiliyo
Canım yüzüstü bırakmıştım bizim yatağa gazı rahat çıkartıyor diye uyudu öylece yatağına aldım uyumaya devam etti. Ben de uyucam diye tekrar sırtüstü çevirdim uyandı iyi peki uyumiyim kontrol ederim sürekli dedim tekrar yüzüstü çevirdim direkt daldı. Ben de yatakta kahvaltımı yapıyorum (incir,hurma,ceviz djdjdjd) analık zor işmiş

kızlar 2 saate bir uyandırma olayı ne zaman bitecek ? Çocuk huysuzlasacak iyice sürekli uykusundan uyandiriyorum (dün gece haric)
Sarılık riski azalınca en fazla 3 saatte bir uyandır demişti. Geçen ben de 3 saati geçince uyandirdim emince kustu. Söyledim dr'a hayir uyandırma o kendi uyansin dedi. Zaten 3 saati gecirtmiyor

Ben açlıktan aglicam eşim ise başladı evde sadece bebisimlr ben varım en azından huzur var yüzüstü daha kolay mı cikiyormus ben şeyi keşfettim emzirdikten sonra hemen kucağa alınca göğüs hizasına dik şekilde gegiriyo..
Allah allah yüzüstü rahatmiymis demek denerim yanında dururken

Sarılık riski azalınca en fazla 3 saatte bir uyandır demişti. Geçen ben de 3 saati geçince uyandirdim emince kustu. Söyledim dr'a hayir uyandırma o kendi uyansin dedi. Zaten 3 saati gecirtmiyor
Şimdi o zaman kaç güne denk geliyor ki benimkide sarılık olmadı şükür 10du değeri sonra 9 çıktı düştü 2 gün sonra tekrar gidicem bende o zaman çocuğa birakiyim kararı mahvoluyoz yoksa

Evet dik getirince de çıkartıyor ama bende nadir çıkarttı yüzüstü bırakınca anne karnında gibi çekiyor ayakları arkadan çıkartıyor pırt pırt şimdi öyle uyudu valla ben de telefonda falan takılırım hep böyle alisirsa napcaz bilmiyom
Sıcak diye sanırım sırtüstü pek yatmak istemiyor

Şimdi o zaman kaç güne denk geliyor ki benimkide sarılık olmadı şükür 10du değeri sonra 9 çıktı düştü 2 gün sonra tekrar gidicem bende o zaman çocuğa birakiyim kararı mahvoluyoz yoksa
Bizim 3. Gün kontrolünde 6.6ydi. Kilosu çok düşmüş o yüzden uyandırıp besleyin dedi. 2 saatte bir maks 3 saatte bir uyandırdik. 5. Gün tekrar kontrole çağırdı kilosu fazla düşünce. 5. Gün kontrolünde kilo almıştı, sarılık değeri de 3.3tu. Ya 5. Günde ya da 10. Günde ya tam hatırlamıyorum tamam artık en fazla 3 saat aç kalsin dedi. Zaten kendisi de 3 saati gecirtmiyor. İlk defa bu hafta bı geçirdi onda da kustu zaten dr da sarılık değeri düşünce ben size uyandirmayin demisimdir dedi ama öyle demedi 3 saati geçmesin dedi o gün damlaya başladık 3 saat uyuyan çocuk şimdi 1.5-2 saatte kalkıyor

Aynen bizimki de bazen çıkarın beni diye feryat ediyor sankii bi kolu aşağıda bi kolu yukarıda. Bazenn de öyle uykuya dalmak daha kolay oluyor
Kollarıda kundaklıyken asla uyumuyor illa çıkaracak o kolları tıslaya uğraşa zorla çıkarıyor bende mecbur kolları açık kundak yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…