- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.261
Hayırlı olsun :) tü tü tü maşallahEvet oğlum olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun :) tü tü tü maşallahEvet oğlum olacak inşallah
Teşekkür ederimHayırlı olsun :) tü tü tü maşallah
İki hafta izinliyim ise gitmicem daha rahat olurum evde yaparım hepsini teşekkürlerCanim bende de var aç karnına sabah bir kaşık zeytinyağı üstüne ılık su içiyorum çok iyi geliyor. Ara öğünde kefir ve günkurusu yiyorum bunu yaptığım günler rahat oluyorum
Benim kasık kismimda komple bir dolgunluk var ve epey sert. Benim de soldan yapıyor hepArkadaslar usg muayenelerini dr hep sag tataftan yapiyor tahminimce bebis sag tarafta ama benim göbek deligimin sol hizasina dogru belirgin bir sertlik ve hafif bi şişlik var sanki. Sizlerde de var mi buna benzer biseyler?
Sen kaç haftalık oldun canımKorkuyoruz hemen canim çok normal. Çünkü az büyük olsalar hareketlerini hissetsek tamam agri oldu ama hersey yolunda deriz. Ama simdi minicikler ve agri olunca bisey mi oldu acaba diye endise duyuyor insan. Benimde bugun kasık agrim her zamankinden cok. Bende yarin kontrole gidicem sanirim. Olsun tedbirli olayim diyorum napiyimmm
Benim de komple sertBenim kasık kismimda komple bir dolgunluk var ve epey sert. Benim de soldan yapıyor hep
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesMerhabalar kızlar . Benim ne bulantım var ne baş ağrım ne de cildim kötüleşti . Ve canım hep tatlı şeyler istiyordu hatta şalgam ve turşu suyu çok severim zar zor içebiliyorum hala. İçmiyorum zaten çoğu zaman . Doktorun bugün kaynanama söyledi cinsiyeti bende konuşurlarken duydum prensesimiz olacak inşallah aslında ben kız istiyorum ilk bebeğimiz zaten . Ama bugün kayınvalidemin morali bozuldu sanki öyle hissettim . Geçende demiştim ya battaniye örmeye başlamıştı mavi almıştı rengini iplerin . Böyle olunca kötü hissettim ama bir şey çaktırmadım yanında . Sağlık en başta hayırlısıyla kucağımıza alırız umarım . Ben çok sevindim kız olmasına ama kayınvalidem değil ,kayınvalidemin de 3 oğlu var üstelik bende tek kızdım evde 3 abim vardı . Ondan hep kız çocuğu içimden geçiyordu . Şükürler olsun .
Aminnn. Canımmmm hepimizin inşallahhhHayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses
Öncelikle tebrik ederim kızınız için Kayınvalidenizin bu güzel zamanlarınızda aklınızı meşgul etmesine izin vermeyin bence sadece ve sadece kızınızla geçireceğiniz zamana odaklanınMerhabalar kızlar . Benim ne bulantım var ne baş ağrım ne de cildim kötüleşti . Ve canım hep tatlı şeyler istiyordu hatta şalgam ve turşu suyu çok severim zar zor içebiliyorum hala. İçmiyorum zaten çoğu zaman . Doktorun bugün kaynanama söyledi cinsiyeti bende konuşurlarken duydum prensesimiz olacak inşallah aslında ben kız istiyorum ilk bebeğimiz zaten . Ama bugün kayınvalidemin morali bozuldu sanki öyle hissettim . Geçende demiştim ya battaniye örmeye başlamıştı mavi almıştı rengini iplerin . Böyle olunca kötü hissettim ama bir şey çaktırmadım yanında . Sağlık en başta hayırlısıyla kucağımıza alırız umarım . Ben çok sevindim kız olmasına ama kayınvalidem değil ,kayınvalidemin de 3 oğlu var üstelik bende tek kızdım evde 3 abim vardı . Ondan hep kız çocuğu içimden geçiyordu . Şükürler olsun .
Olsunn yine boğa olacak1 Mayıs
Evet boğa burçlarını severimOlsunn yine boğa olacak
İnşallah kesinlikle öyle yapacağım . Ama ailenin ilk torunu olacak erkek istiyordu morali bozuldu . Ben öyle hissettim bende üzüldüm bunun üzerine ister istemez insan etkileniyor . Kv çok severim aslında ama bu olayda öyle hissettimÖncelikle tebrik ederim kızınız için Kayınvalidenizin bu güzel zamanlarınızda aklınızı meşgul etmesine izin vermeyin bence sadece ve sadece kızınızla geçireceğiniz zamana odaklanın
Hayırlı olsunMerhabalar kızlar . Benim ne bulantım var ne baş ağrım ne de cildim kötüleşti . Ve canım hep tatlı şeyler istiyordu hatta şalgam ve turşu suyu çok severim zar zor içebiliyorum hala. İçmiyorum zaten çoğu zaman . Doktorun bugün kaynanama söyledi cinsiyeti bende konuşurlarken duydum prensesimiz olacak inşallah aslında ben kız istiyorum ilk bebeğimiz zaten . Ama bugün kayınvalidemin morali bozuldu sanki öyle hissettim . Geçende demiştim ya battaniye örmeye başlamıştı mavi almıştı rengini iplerin . Böyle olunca kötü hissettim ama bir şey çaktırmadım yanında . Sağlık en başta hayırlısıyla kucağımıza alırız umarım . Ben çok sevindim kız olmasına ama kayınvalidem değil ,kayınvalidemin de 3 oğlu var üstelik bende tek kızdım evde 3 abim vardı . Ondan hep kız çocuğu içimden geçiyordu . Şükürler olsun .
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Valla göremedim ama erkek diyim sanaBenimkine de bakar mısın sırtı dönük ama
Kız gibi duruyorBenimkine de bakın
ben çok nadir kusma yaşadım bulantım oluyordu ama toplasan 1 iki kez kusmuşumdur. İştahım da çok açık sadece balık yiyemiyorum. Benim göbüş de çıktı pantolon vs giyemiyorum. İlk hamileliğim ama göbek epey çıktı artık anlaşılıyorKızlar biz 11+3 olduk ama ben +4 kilo aldım ve göbüsüm artık belli olmaya basladı ve kıyafetlerim dar gelmeye Gebeliğimi öğrendiğimden beri ve öncesinde iştahım çok açıktı. Mide bulantısı kusma vs. yaşamadım hiç. Sizde de böyle olanlar var mı acaba, bir davete katılacağım ancak hamileliğimi saklayamayacağım sanırım ne giysem belli oluyor