- 25 Eylül 2022
- 9.176
- 13.293
- 36
Yok canım ya koca karı lafı onlar ne istiyorsan yaptır40 ından önce saç kestirilmez diye bişey yok değil mi hurafeler yüzünden psikolojim bozuldu
Benimki kundaklayınca hiç uyumuyor canımYa kundaksiz uykuya dalarken refleksten kendini uyandırıyor hava da sıcak napcaz böyle
Her stresli olayda böyleyiz nişan düğün hep o stresini yansıttı ben yaşadığımız şey heycanlı mutlu telaşlı da olsa beraber paylaşma niyetindeyken o ailesiyle stresli olduğunu paylaşıp o küçük aklıyla bana stresi yansıtmamaya çalıştığını düşünerek daha çok stres yaptı şimdi annesi bizde gayet iyi mutlu, ama onun annesi gidip benim annem kalınca ve bebeğe benim annem bakıp ben çalışınca yine aynı sorunlar ortaya çıkıcak, büyüyememiş ya resmenKocana doğum stresi gelmiş bence canım . Önceden böyle değildi demi? Son bir aydır böyleyiz demiştin bence stresten canım doğum olunca inşallah düzelecek
Atlatmadık ki kuzum gaz sorunu bizde çok çıkarıyor ama tekrar başlıyor uyucak ama uyutmuyor. Birde artık 15 günlük olmuş canım yeni dogdugu gibi sürekli uyumuyor uyanık kalıyorlar artık benimkide öyle öylece bakıyor 2 saat uyumuyor gaza nasıl çözüm bulacaz bilmiyorum ıkınıp duruyor şuanAyy kızlarr ya biz de tam 15 günlük olduk. Gündüzleri güzel uyuyoruz. Fakat dün akşam 9 da uyutayım dedim 12buçuğa kadar uyumadı. Mememi emzik gbi kullanmaya başladı yatağa koyduğum an ıkınıyor. Masaj yapayım karnına diyorum çok ağlamaya başlıyor. Bacaklarınında çok kaldırmıyorum yenidoğan dönemi olduğu için. Yarım kundak yapıyorum uykuda irkildiğinde kalkmasın diye bazen kabul etmiyor. Acaba gaz sancısı mı bilemedim . Siz bu dönemi nasıl atlattınızzgolden-snitch melegim can P Pembepilates & daha önce doğum yapmış analaarr yardımm lütfeeennn
Gaz damlası probiyotik falan tüm tuşlara basıcaz herhaldeeAtlatmadık ki kuzum gaz sorunu bizde çok çıkarıyor ama tekrar başlıyor uyucak ama uyutmuyor. Birde artık 15 günlük olmuş canım yeni dogdugu gibi sürekli uyumuyor uyanık kalıyorlar artık benimkide öyle öylece bakıyor 2 saat uyumuyor gaza nasıl çözüm bulacaz bilmiyorum ıkınıp duruyor şuan
Basur felan mı oldu acaba canımKızlar merhaba, az önce büyük tuvaletimi yaptıktan sonra makattan kan geldi , büyük tuvaletimi yaparken biraz zorladım ondan mı acaba başka bir şey olmadı ama
Erkekler maalesef öyle canım geç olgunlaşıyorlar çocuk gibilerHer stresli olayda böyleyiz nişan düğün hep o stresini yansıttı ben yaşadığımız şey heycanlı mutlu telaşlı da olsa beraber paylaşma niyetindeyken o ailesiyle stresli olduğunu paylaşıp o küçük aklıyla bana stresi yansıtmamaya çalıştığını düşünerek daha çok stres yaptı şimdi annesi bizde gayet iyi mutlu, ama onun annesi gidip benim annem kalınca ve bebeğe benim annem bakıp ben çalışınca yine aynı sorunlar ortaya çıkıcak, büyüyememiş ya resmen
Ben abdest aldım yine kan geldi, bitti sanmıştım. 23. Günüm hala kan geliyor10.gunluk lohusayim kizlar. Kanamam tamamen kesildi. Sizin kanamalar ne durumda. Ben şimdi abdestimi alip rutin islerime dönebilir miyim
Canım artık sürekli uyumuyorlarki gün içinde uyandır baksın bıraz benımkıde dün gündüz kıyamadım 8 de uyandı 12 de uyudu oyle cıldır cıldır baktıP Pembepilates saat 10dan beri bu saat oldu uyumuyor yiyor gazınıda aldım altınıda değiştirdim yok inat etti asla uyumuyor, kucağıda tam uykuya dalıyor yatağa koyduğum an direk uyanıyor, halim kalmadı gerçekten
Kalitesini arttırıp beynini geliştirmede yardimciymisSütü mü çogaltıyor kuzum
Benimde 12.gun tamamen kesildi10.gunluk lohusayim kizlar. Kanamam tamamen kesildi. Sizin kanamalar ne durumda. Ben şimdi abdestimi alip rutin islerime dönebilir miyim
Kollarini açmaya çalışıyor bizimki de moduna göre bazen uyuyor bazen uyumuyorBenimki kundaklayınca hiç uyumuyor canım
Bazen benim de anlam veremediğim zamanlar oluyor karşılıklı birbirimize bakıyoruz . Ah bir konuşabilse her şeyi anlatacak da işte …..Ayy kızlarr ya biz de tam 15 günlük olduk. Gündüzleri güzel uyuyoruz. Fakat dün akşam 9 da uyutayım dedim 12buçuğa kadar uyumadı. Mememi emzik gbi kullanmaya başladı yatağa koyduğum an ıkınıyor. Masaj yapayım karnına diyorum çok ağlamaya başlıyor. Bacaklarınında çok kaldırmıyorum yenidoğan dönemi olduğu için. Yarım kundak yapıyorum uykuda irkildiğinde kalkmasın diye bazen kabul etmiyor. Acaba gaz sancısı mı bilemedim . Siz bu dönemi nasıl atlattınızzgolden-snitch melegim can P Pembepilates & daha önce doğum yapmış analaarr yardımm lütfeeennn
Canım stres yaptıysan eğer stres de tetikler, benim önemli sınavım olacağı zaman çok stres yaptığımda felan kan gelirdi. Bol bol kuru kayısı ye hatta yapabilirsen hoşafını yap; boool su; geçiyorKızlar merhaba, az önce büyük tuvaletimi yaptıktan sonra makattan kan geldi , büyük tuvaletimi yaparken biraz zorladım ondan mı acaba başka bir şey olmadı ama