2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizde akşama kadar gaz sancısı çektik acıdan kıvrandı yavrum bende aglıcamtım nerdeyse şimdi uyudu bakim inşallah geçer seninkide susar mışıl mışıl uyurlar inşallah
İnşallah ya
Aynıymışız canım bişey sorucaö bebeğin kakası çok kokuyor mu benimki hep çok kokuyor ve çok fazla gürültülü yapıyor
Benim de öyle koku var ya
Bu da beni uyutmuyo bacım
klasik bir söz
Bol bol uyu özge

Sanmıyorum canım bence bastırmıslar bana cok bastırdılar zaten amelıyat esnasında 3 kere
Evet bana da bastırdılar karnına masaj yapıcaz dediler o sırada olmuş olabilir
Eşin tek yeter bence canım bir şey olursa hemşirelerden yardım istersiniz. Benim annem ve eşim ikisi kaldı ama eşim bilgisayardan çalışıyordu ondan öyle yaptık tek eşim de yetermiş. Tuvalete o götürdü bir de depend değişimini o yaptı bebek bakımını da annem halletti.
Ben tam 39 da doğurdum sıkıntı olmadı 40 ı geçerse o riskler oluyor diye biliyorum
Benim de var canım normal koca bir operasyon geçirdik. Yavaşça geçiyor az kaldı benimki
Aa öyle mi ben de bir tek bende sandım kimse bahsetmeyince iyi bari sevindim

İyi geceler hanimlar. Sezeryen olan tecrubeli annelere bir sorum olacakti depend kullandinizmi kullandiysaniz kac adet kullandiniz? Onceki dogumdan kalma 3adet var 1paket almalimiyim? Unuttum oncekinde ne kadar kullandigimi dikis yerini kapatmamak gerekiyormus birde uzun sureli kullanim onermiyorlar sanirim sezeryende

Çok teşekkür ederim, söyledikleriniz içime su serpti Allah razı olsun. Minnoşunuzla sağlıklı uzun musmutlu hayatlarınız olsun inşallah

Ayağında salla golden ellerini de sıkıca tut kızar gibi bağırarak pış pış de, muma dönüyor
Eşim en son kızdı sımsıkı kundak yaptı yatağını da pıs pıs salladım uyudu şimdi uyandı emzirdim yazık yavrumun sirti terlemiş ama emince de uyudu eşim de bırak bırak uyanırsa uyumaz sonra değiştirelim dedi inşallah hasta olmaz

Bugün bizimki de hep kucakta uyudu. Kendi yatağında bir nebze uyuyor da oturma odasında falan tam dalamiyor

Amin inşallah önemli bir şey değildir cnm.
Sagol sana da geçmiş olsun

40 ından önce saç kestirilmez diye bişey yok değil mi hurafeler yüzünden psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…