- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.869
Aynısıı, çok gerildim.İMDAAATTTT
Susmuyor bu ya
Bize probiyotik verdi, gaz için damla verdi ona rağmen hala sancılıBen de kontrolde isteyeceğim bir şeyler canım
Benim de var canım normal koca bir operasyon geçirdik. Yavaşça geçiyor az kaldı benimkiKızlar sezaryen dikişleri altında morluk varmış benim, ben bakmaya korktum da annem üzerimi değiştirirken gördü o söyledi. Kan sulandırıcı iğnenin morluğu gibi diyor. Acaba oradan iğne mi yapıldı sizin de var mı? Dikiş kaynaklı mı diye korktum
Eşin tek yeter canım tuvalete giderken seni kaldırıp geri yatırsın bebeği kucağına versin yeter ,Arkadaşlar sezeryan sonrası gece refakatçi olarak sadece eşim kalacak ama becerir değil mi çok zor olmuyor annemler akşama kadar durur onlar gider gece eşimle kalmak istiyorum.
Kanama vs çok olursa o kısmını düşünüyorum sadece
Ayağımla salladım kollarını tuttum sıkıca, Kemal Sunal filmi gibiVur dötüne
Ay benimki de bugün bir çığlık çığlığaydı 3. Haftaya girdik atak felan mı var 3. Haftada anlamadımOof nazar değdi bebeme galibaşu an sadece memede duruyor ayrıldığı an basıyor çığlığı
Ayağında salla golden ellerini de sıkıca tut kızar gibi bağırarak pış pış de, muma dönüyorAynısıı, çok gerildim.
Canım ben sırf tarihinden dolayı 38+1 de sezaryen istedim, doktorum da olur dedi. 36. Haftaya kadar doktorum serumlarla tuttu içerde bebeği, 34 te bir sancılar başladı erken gelmesin diye sabah akşam progrsteron kullandık. 38 olunca aldı doktor sorun yaşamadık çok şükürkızlar 39 hafta oncesi doğum yapanlar bebislerde hayırlısıyla bir sorun olmadı demi? 38+1 de sezaryen istiyorum ben doktorum 39.hactaya kadar beklemekten yana.
Ama okuduğum kadarı ile öncesinde zaten ciğer gelişimi oluyormuş.
Benim doktor rutin şekilde sezaryende 39 da doğurtuyor hep risk istemiyor heralde.
Küvezde vb kalma olayı yaşadınız mı? Çocuk çok kalınca da kaka yapma yeme y da kordon dolanma oluyor diye tedirginim
Bende o mantıkla götürcem de bana hiç gelecekmiş gibi gelmiyor her zaman kaçtığı için bi bahane bulur kesinAman salla nerene bakarsa baksın4 gün duyma onu , birşey derse evet yeni doğum yaptım gayet normal dersin . İşini görsün , uardımcı olsun sonra güzelce vedalaşıp gitsin
Kaç günlük oldu canımAy benimki de bugün bir çığlık çığlığaydı 3. Haftaya girdik atak felan mı var 3. Haftada anlamadım
Benimki de tüp bebek tüp bebek olmasa da doktorum kendi gelmezse 39+1-2 gibi alıyor. Yani sanırım prosedürde öyleymiş o yüzden de öyle bekliyor. Bide şey demişti sezeryan olması bişey değiştirmez durduğu kadar durmalı diye. Son haftalar muayeneler de sıklaşıyor zaten bence kaygılanmayın.kızlar 39 hafta oncesi doğum yapanlar bebislerde hayırlısıyla bir sorun olmadı demi? 38+1 de sezaryen istiyorum ben doktorum 39.hactaya kadar beklemekten yana.
Benim doktor rutin şekilde sezaryende 39 da doğurtuyor hep risk istemiyor heralde.
Küvezde vb kalma olayı yaşadınız mı? Çocuk çok kalınca da kaka yapma yeme y da kordon dolanma oluyor diye tedirginim
Ayakta sallıcak kadar büyüdü mü kız senin bebeAyağımla salladım kollarını tuttum sıkıca, Kemal Sunal filmi gibievde elli tane beşiği anakucağı yatağı var biz ayakta sallıyoruz şükür sakinleşti, ruhu fakir bu bebeğin, biraz elit ol en pahalı beşiklerde uyu
22 canımKaç günlük oldu canım
Yok kız yastığın tamamına sığıyorAyakta sallıcak kadar büyüdü mü kız senin bebe
Bizde akşama kadar gaz sancısı çektik acıdan kıvrandı yavrum bende aglıcamtım nerdeyse şimdi uyudu bakim inşallah geçer seninkide susar mışıl mışıl uyurlar inşallahİMDAAATTTT
Susmuyor bu ya
Valla canım ne yalan söyleyim bırak yansın miden bebek gaz sancısından daha iyidir bunlar uyutmuyor biziSiz bebelerinizin gazıyla uğraşırken benim de kendi mide gazımla uğraşmam pekigeğiriyorum geğiriyorum geçmiyo gaviscon içiyorum yanmasına iyi gelmiyo sırf bunun için bile doğurmak istiyorum ay
Tam 38 haftalık oldu aldı benim doktorum bi sıkıntı olmadı bebekte çok şükür canımkızlar 39 hafta oncesi doğum yapanlar bebislerde hayırlısıyla bir sorun olmadı demi? 38+1 de sezaryen istiyorum ben doktorum 39.hactaya kadar beklemekten yana.