2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen canım eşimi ikna ettim şimdi konuşacak ailesiyle kahvaltı yemeyi de reddettim içimden gelmiyor zaten eridim eski kilomdayim karnım dümdüz zayıflamak isteyene bol stres çok etkili çözüm
İyi bari o da görüyor sonuçta ne halde olduğunu konuşunca bari biraz şey yaparlar da giderler siz de çekirdek aile kalırsınız mis gibi

Dün dosemealti ruzgarliydi ondan cesaretim yoktu dışarı için.. aynen öyle yapiyim bi duruma göre

Aynen valla ama laf gelince babanneeemm diye severler. Çok değil ya bi saat gel dolaş git senin gelinin doğum yaptı grip olmadı yani
Kocası zaten iyiymiş birkaç saatte de herhalde bir ihtiyavı olmaz gelseler dert gelmeseler dert ortaları yok ya gelirler yerleşirler ya da tamamen el ayak çekerler Ortaları yok yani

Kocası zaten iyiymiş birkaç saatte de herhalde bir ihtiyavı olmaz gelseler dert gelmeseler dert ortaları yok ya gelirler yerleşirler ya da tamamen el ayak çekerler Ortaları yok yani
Ay bide görümcem orda kalıyor yine yalnız kalmıcak yani kp. Evde iki kadınlar akşama kadar yatıyorlar biriniz çıkın gelin bi saat dimi. Yada gelmeyin çokta derdim değilsiniz ama bi arayın oda yok. Neyse ağzıma laf birikiyor elbet gün olur yapıştırırım lafı. Bana ilk dönemlerimde lohusalığımda insan lazım napayım çocuk ele gelip palazlandıktan sonra yardıma geleni ben. Yok hiç ortaları yok

Görümcen de gelebilir o zaman gelip birkaç saat seni dinlendirse bile ne kadar iyi gelir ya da bir işini görürsün

Çok kötü durumda eşim ama kocasıyla gelmeseymis gündüz tamam dışarı çıkıyoz odadan oda havalaniyor gece mahvoluyoruz havasız daraldık inşallah bunları goruyorlardir da bozulmazlar
Eşinin yerinde olmak istemezdim. Üzüldüm şimdi ona da ama sana daha çok üzüldüm 3 gün 3 yıl gibi geldi sana da. Bidaha da uzuncaa bi süre gelmezler diye düşünüyorum

Çok kötü durumda eşim ama kocasıyla gelmeseymis gündüz tamam dışarı çıkıyoz odadan oda havalaniyor gece mahvoluyoruz havasız daraldık inşallah bunları goruyorlardir da bozulmazlar
Bu zamanda seni düşünmeleri hak vermeleri lazım zaten başta babasının gelmesi saçmaydı bir de bunu düşünme boşver sütün daha da etkilenmesin

Eşinin yerinde olmak istemezdim. Üzüldüm şimdi ona da ama sana daha çok üzüldüm 3 gün 3 yıl gibi geldi sana da. Bidaha da uzuncaa bi süre gelmezler diye düşünüyorum
Düşüncesiz insana böyle yaklasiliyo malesef inan bende hiç istemezdim kim ister ki.. düşünsene bu 4.gun ve sadece yatağın üstünde geciriyorsun kapının oraya sadece 3 metre uzunlukta bi alan var.. onda da 2 kişi yan yana yuruyemiyorsun ama kaynanam mutfagimi yıkacak şuan her şeyi pat küt koyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…