- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
İyi bari o da görüyor sonuçta ne halde olduğunu konuşunca bari biraz şey yaparlar da giderler siz de çekirdek aile kalırsınız mis gibiAynen canım eşimi ikna ettim şimdi konuşacak ailesiyle kahvaltı yemeyi de reddettim içimden gelmiyor zaten eridim eski kilomdayim karnım dümdüz zayıflamak isteyene bol stres çok etkili çözüm
Dün dosemealti ruzgarliydi ondan cesaretim yoktu dışarı için.. aynen öyle yapiyim bi duruma göreİkisini bırakın evde çıkın biraz gezin bence havada çok güzel bugün sahile felan inin dün Varyant tarafındaydık biz hava o kadar güzeldi ki hem yürüyüş için hem mis gibi deniz havası bi havan değişir oturursunuz bir yere bir şeyler de içersiniz mis gibi sana çok iyi gelir
Amin inşallah canım bakayım eşim konuşuyor ne dusunecekler bilmiyorum veya tepkileriniİyi bari o da görüyor sonuçta ne halde olduğunu konuşunca bari biraz şey yaparlar da giderler siz de çekirdek aile kalırsınız mis gibi
Kocası zaten iyiymiş birkaç saatte de herhalde bir ihtiyavı olmaz gelseler dert gelmeseler dert ortaları yok ya gelirler yerleşirler ya da tamamen el ayak çekerlerAynen valla ama laf gelince babanneeemm diye severler. Çok değil ya bi saat gel dolaş git senin gelinin doğum yaptı grip olmadı yani
Yukarlar dediğin gibi serindir aşağı taraf sıcacık arabada yolda giderken bile değişiyor insanın havasıDün dosemealti ruzgarliydi ondan cesaretim yoktu dışarı için.. aynen öyle yapiyim bi duruma göre
İyi bari ya hadi güzel haberlerle gelAmin inşallah canım bakayım eşim konuşuyor ne dusunecekler bilmiyorum veya tepkilerini
Ay bide görümcem orda kalıyor yine yalnız kalmıcak yani kp. Evde iki kadınlar akşama kadar yatıyorlar biriniz çıkın gelin bi saat dimi. Yada gelmeyin çokta derdim değilsiniz ama bi arayın oda yok. Neyse ağzıma laf birikiyor elbet gün olur yapıştırırım lafı. Bana ilk dönemlerimde lohusalığımda insan lazım napayım çocuk ele gelip palazlandıktan sonra yardıma geleni ben. Yok hiç ortaları yokKocası zaten iyiymiş birkaç saatte de herhalde bir ihtiyavı olmaz gelseler dert gelmeseler dert ortaları yok ya gelirler yerleşirler ya da tamamen el ayak çekerlerOrtaları yok yani
Görümcen de gelebilir o zaman gelip birkaç saat seni dinlendirse bile ne kadar iyi gelir ya da bir işini görürsünAy bide görümcem orda kalıyor yine yalnız kalmıcak yani kp. Evde iki kadınlar akşama kadar yatıyorlar biriniz çıkın gelin bi saat dimi. Yada gelmeyin çokta derdim değilsiniz ama bi arayın oda yok. Neyse ağzıma laf birikiyor elbet gün olur yapıştırırım lafı. Bana ilk dönemlerimde lohusalığımda insan lazım napayım çocuk ele gelip palazlandıktan sonra yardıma geleni ben. Yok hiç ortaları yok
İyi bari gözün aydınEşim konuşmuş aksama gidiyorlar
Vallahi sevindim senin adına. Çok bozulmuşlardır ama. Eşin ne durumdaEşim konuşmuş aksama gidiyorlar
Aynen aynen işte görümcem de gelebilir ona tav oluyorum zaten. Öbür başka ilde görümcem doğurduktan sonra 5.gün aradı bitek bidaha da aramadıGörümcen de gelebilir o zaman gelip birkaç saat seni dinlendirse bile ne kadar iyi gelir ya da bir işini görürsün
Durumu anlatmis tamam demiş kpderim bi ihtiyac olursa geliriz demişİyi bari gözün aydınsen de kendi düzenini oturtursun ne demiş eşin
Günaydın canım , bende doğurmadımGünaydınnn yine doğurmadımmm
Çok kötü durumda eşim ama kocasıyla gelmeseymis gündüz tamam dışarı çıkıyoz odadan oda havalaniyor gece mahvoluyoruz havasız daraldık inşallah bunları goruyorlardir da bozulmazlarVallahi sevindim senin adına. Çok bozulmuşlardır ama. Eşin ne durumda
Nasıl geçti doğumBen çok şükür iyiyim canım 2 3 dikişim var oturur kalkarken onlar açıyor sadece
Eşinin yerinde olmak istemezdim. Üzüldüm şimdi ona da ama sana daha çok üzüldüm 3 gün 3 yıl gibi geldi sana da. Bidaha da uzuncaa bi süre gelmezler diye düşünüyorumÇok kötü durumda eşim ama kocasıyla gelmeseymis gündüz tamam dışarı çıkıyoz odadan oda havalaniyor gece mahvoluyoruz havasız daraldık inşallah bunları goruyorlardir da bozulmazlar
Sorsalar yeğenim de yeğenim derler başkalarına karşı şunu yaptım bunu yaptım derler hepsi aynı model bunlarınAynen aynen işte görümcem de gelebilir ona tav oluyorum zaten. Öbür başka ilde görümcem doğurduktan sonra 5.gün aradı bitek bidaha da aramadı
Bu zamanda seni düşünmeleri hak vermeleri lazım zaten başta babasının gelmesi saçmaydı bir de bunu düşünme boşver sütün daha da etkilenmesinÇok kötü durumda eşim ama kocasıyla gelmeseymis gündüz tamam dışarı çıkıyoz odadan oda havalaniyor gece mahvoluyoruz havasız daraldık inşallah bunları goruyorlardir da bozulmazlar
Düşüncesiz insana böyle yaklasiliyo malesef inan bende hiç istemezdim kim ister ki.. düşünsene bu 4.gun ve sadece yatağın üstünde geciriyorsun kapının oraya sadece 3 metre uzunlukta bi alan var.. onda da 2 kişi yan yana yuruyemiyorsunEşinin yerinde olmak istemezdim. Üzüldüm şimdi ona da ama sana daha çok üzüldüm 3 gün 3 yıl gibi geldi sana da. Bidaha da uzuncaa bi süre gelmezler diye düşünüyorum