- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Aynen canım ..Bu zamanda seni düşünmeleri hak vermeleri lazım zaten başta babasının gelmesi saçmaydı bir de bunu düşünme boşver sütün daha da etkilenmesin
Ah inşallah kuzum inşallah bana biraz korku perileri geldi galiba yaklaşıncaAnalık doğurduğun an yükleniyor sen bile şaşırıyorsun nasıl hallediyorum bakıyorum diye çok ta güzel tutar çokta güzel bakarsın
Korkma ben bile hiç bebek bakmadığım görmediğim halde halletmeye calisiyorumAh inşallah kuzum inşallah bana biraz korku perileri geldi galiba yaklaşınca
Kız bide neye sinir oluyorum bak. Alemdürüst görmüyorlar zaten gördüklerinde yada aradıklarında kızıma şey diyolar senin yerin ayrı sen başkasın senin gibi olmaz bilmem ne. Kızı da ben doğurdum oğlanı da. İkiside sizin oğlunuzun çocuğu anamın evinden mi getirdim. Tamam anlıyorum hani kızım cilvelenmeye ele gelmeye başladı oyun istiyor onlardan konuşuyor ediyor filan da niye ayırıyonuz ki öyle de denir mi yani. Hani desem ki kızım kıskanmasın diye öyle yapıyolar yok ciddi ciddi söylüyorlar hatta bana da diyolar kızın yerin ayrı diye. E mübarekler ben kızıma hamileyken oğlan değil diye böyle şekiller yapanda sizdiniz. Aklım ermiyor vallahiSorsalar yeğenim de yeğenim derler başkalarına karşı şunu yaptım bunu yaptım derler hepsi aynı model bunların
Çok üzüldüm canım ya . İlk bebek birde , kötü deneyim oldu sizin için . Sen yine eşine üzüldüğünü söyle . Benimde kp gelmek istemiyor , ben gelsin de yalnız kalmasın diyorum . Yoksa kaynanam hemen dönmek isterDüşüncesiz insana böyle yaklasiliyo malesef inan bende hiç istemezdim kim ister ki.. düşünsene bu 4.gun ve sadece yatağın üstünde geciriyorsun kapının oraya sadece 3 metre uzunlukta bi alan var.. onda da 2 kişi yan yana yuruyemiyorsunama kaynanam mutfagimi yıkacak şuan her şeyi pat küt koyuyo
Baya bozulmuşlar belli kafana çalar gibi iş yapıyor sanırım. Ya kocanla gelme sende dimi lohusa kadının evine. Adamda napsın nereye gitsin başka ilde kimseyi tanımaz yer bilmez evde oturuyor haliyle. Hoş gerçi ben bi kaç gün kalıp dönerim torunu görüp diyebilirdi kaynanana. Ay nerden tutsan elinde kalıyor insanınDüşüncesiz insana böyle yaklasiliyo malesef inan bende hiç istemezdim kim ister ki.. düşünsene bu 4.gun ve sadece yatağın üstünde geciriyorsun kapının oraya sadece 3 metre uzunlukta bi alan var.. onda da 2 kişi yan yana yuruyemiyorsunama kaynanam mutfagimi yıkacak şuan her şeyi pat küt koyuyo
Hiiiç korkma doğur sonra sende başlıcan şu şöylemiydi sizde nasıl olmuştu bu böylemiydi normal mi diye sormayaAh inşallah kuzum inşallah bana biraz korku perileri geldi galiba yaklaşınca
Erkek sevdikleri için öyle diyorlar canım . Bizimkilerde de vardı o durum . Ama yinede yanlış yani , aradaki kıskançlığı arttırıyorlar . İkisinide seviyoruz deyin ne olacak .Kız bide neye sinir oluyorum bak. Alemdürüst görmüyorlar zaten gördüklerinde yada aradıklarında kızıma şey diyolar senin yerin ayrı sen başkasın senin gibi olmaz bilmem ne. Kızı da ben doğurdum oğlanı da. İkiside sizin oğlunuzun çocuğu anamın evinden mi getirdim. Tamam anlıyorum hani kızım cilvelenmeye ele gelmeye başladı oyun istiyor onlardan konuşuyor ediyor filan da niye ayırıyonuz ki öyle de denir mi yani. Hani desem ki kızım kıskanmasın diye öyle yapıyolar yok ciddi ciddi söylüyorlar hatta bana da diyolar kızın yerin ayrı diye. E mübarekler ben kızıma hamileyken oğlan değil diye böyle şekiller yapanda sizdiniz. Aklım ermiyor vallahi
Çamaşırım ıpıslak oluyo dünden beri su mu sızıyo acaba dedim bugün biraz daha takip edicem ama geldiğinde foş diye bir anda geliyormuş geneldeGünaydın canım , bende doğurmadımvar mı bir değişiklik sende?
Ayy lüzumsuzlar ikisi de yeğen yani 3 yeğenim var üçünü de ayıramam birbirinden kızı da erkeği de aman boşver iki gün sonra büyüyünce onu da severler çok da lazım değiller zatenKız bide neye sinir oluyorum bak. Alemdürüst görmüyorlar zaten gördüklerinde yada aradıklarında kızıma şey diyolar senin yerin ayrı sen başkasın senin gibi olmaz bilmem ne. Kızı da ben doğurdum oğlanı da. İkiside sizin oğlunuzun çocuğu anamın evinden mi getirdim. Tamam anlıyorum hani kızım cilvelenmeye ele gelmeye başladı oyun istiyor onlardan konuşuyor ediyor filan da niye ayırıyonuz ki öyle de denir mi yani. Hani desem ki kızım kıskanmasın diye öyle yapıyolar yok ciddi ciddi söylüyorlar hatta bana da diyolar kızın yerin ayrı diye. E mübarekler ben kızıma hamileyken oğlan değil diye böyle şekiller yapanda sizdiniz. Aklım ermiyor vallahi
Gerçekten nerden tutsan elinde kalıyor ama ne yapıyım şuan kendimi çok kötü hissetsem de mecbur boyle olmak zorundaydi diyorum.. Ne huzurum ne psikolojim hiçbir şeyim kalmadkBaya bozulmuşlar belli kafana çalar gibi iş yapıyor sanırım. Ya kocanla gelme sende dimi lohusa kadının evine. Adamda napsın nereye gitsin başka ilde kimseyi tanımaz yer bilmez evde oturuyor haliyle. Hoş gerçi ben bi kaç gün kalıp dönerim torunu görüp diyebilirdi kaynanana. Ay nerden tutsan elinde kalıyor insanın
Korkma ben bile hiç bebek bakmadığım görmediğim halde halletmeye calisiyorum
Sağolun kızlar inşallah kucağıma sağlıkla alayım da sonra sizin başınızı şişiririm heralde yineHiiiç korkma doğur sonra sende başlıcan şu şöylemiydi sizde nasıl olmuştu bu böylemiydi normal mi diye sormayaama güzel bakarsın hiç kafanı yorma korkmada millet nasıl bakıyo senin neyin eksik
İyi olmuş canım şimdi biraz daha stres olmadan bakarsın bebişineDurumu anlatmis tamam demiş kpderim bi ihtiyac olursa geliriz demiş
Aynen kıskançlık arttırıyorlar. E kızın yanında oğlanı sevmeyelim kıskanmasın bilmem ne diyolar. Bin defa anlattım doktor ayrım yapmayın büyük çocuk böyle alışamaz şımartmayın nasıl davranıyorsanız öyle davranmaya devam edin dedi diye. Yok yani oğlan anlamaz falan filan sanıyolar anlamaz ama hisseder. Ayırmayın benim çocuklarımı yani daha net nasıl anlatabilirim ki.Erkek sevdikleri için öyle diyorlar canım . Bizimkilerde de vardı o durum . Ama yinede yanlış yani , aradaki kıskançlığı arttırıyorlar . İkisinide seviyoruz deyin ne olacak .
Gelmemelerine ayrı gıcık oldum . Yeni doğum yapmışsın arada gidin , yemeği var mı bakın dimi .
Bizimkiler o durumda olsa arayıp ne zaman gelcek torunum babaannesinin evine der . İlk doğumumda eşim zorla götürmüştü , dikişlerim düşmemiş oturamıyorum , sıcakta emziremiyorum . Oda da kimse beni anlamıyor diye hem ağlayıp hem emzirmiştim .
Sevecekler zaten oda ele geldimi sevecekler de hisseder yani çocuk. Ben ayırmıyorum onların haddine mi benim çocuklarıma ayrım yapmak deli oluyorum vallahiAyy lüzumsuzlar ikisi de yeğen yani 3 yeğenim var üçünü de ayıramam birbirinden kızı da erkeği de aman boşver iki gün sonra büyüyünce onu da severler çok da lazım değiller zaten
Allahtan eşin anlayışlı ya maşallah diyelim nazara gelmeyin. İnşallah normal huzuruna psikolojine dönersin yarın sabah çekirdek ailenle yeni hayatının ilk günü artık tadını çıkarGerçekten nerden tutsan elinde kalıyor ama ne yapıyım şuan kendimi çok kötü hissetsem de mecbur boyle olmak zorundaydi diyorum.. Ne huzurum ne psikolojim hiçbir şeyim kalmadk
İnşallah bebişinle bir an önce kavuşursunuz canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar doğumum oldu ama bebişim doğum anında çok yorulduğu için solunum sıkıntısıyla 2 3 gün küvezde kalıcak dün süt sağdım hiç gelmedi bugün tekrar deneyeceğim gelmesi için ekstra ne yapabilirim
Bana normal geldi canım, bizimkini doktor çöp şiş gibi bir şeyle temizlemişti oğlumda, bunda nasıl olacak bakalımEki Görüntüle 3427542 kızlar ya göbek bağımız düştü ama böyle bi görüntü var ve kan vardi offfff ne demek bu moralim bozuldu @melegim cangulumsebebek C Chen31 @Begonya2
Tebrik ederim canım sağlıkla büyütKızlar doğumum oldu ama bebişim doğum anında çok yorulduğu için solunum sıkıntısıyla 2 3 gün küvezde kalıcak dün süt sağdım hiç gelmedi bugün tekrar deneyeceğim gelmesi için ekstra ne yapabilirim
Ay çok sevindim çok şükürEşim konuşmuş aksama gidiyorlar
Nasıl oldun canım ?Sancılarım başladı sanırım ağrıyla uyandım uykudan 15 dk bir olmaya başladı