2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay böyle dedikçe üzülüyorum sana ya daha ne kadar kalacak eşin niye demiyor babam varken rahat edemiyor çocuk toparlasın büyüsün öyle gelin diye bu erkekler de anaları olunca ağzını açamıyorlar bu en güzel günleri geri dönüp bakınca hep kötü hatırlayacaksın onlar yüzünden gitmekle alakalı bir şey demiyorlar mı hiç baktım gitmiyorlar sen git annenin yanına orda kal

cesursavasci kız cesur yerli ırk holstein gibiydin kaynana yüzünden eser kalmadı sütten aslında yüzüne yüzüne diyeceksin senin yüzünden süt müt kalmadı cadaloz karı
Allah seni napmasin inekmis yazdığın şey ahahahah gerçekten kalmadı eşimle yine kavga ettim az önce bende psikoloji falan kalmadı g.t kadar odada tıkılıp kaldım sabah yine geldi bebek 3 kere ağladı diye ben alıyım siz dinlenin diyo bebek ağlayamaz mı gerçekten yemek yemeyi de reddediyor vücudum bugün kavga edicem sanırım kvdemle

Annem 10 saat uzaklıkta bebekle nasıl gideyim eşime dedim beni anneme bırak..
Demiyor demedikçe çıldırıyorum odam küçücük hareket alanı yok hiçbir şey yok çekip gidesim geliyor her şeyden herkesten

Bebek bu tabiki ağlayacak, deli midir nedir ya, kendi doğurmuş gibi davranıyor . 6 ay kıyafet alma diyen de oydu

Canım seni çok iyi anlıyorum benımde annem yanımda ama kvde afedersin bitarafını köseye çekince sinir oluyorsun

Bebek bu tabiki ağlayacak, deli midir nedir ya, kendi doğurmuş gibi davranıyor . 6 ay kıyafet alma diyen de oydu
Aynen canım eşimi ikna ettim şimdi konuşacak ailesiyle kahvaltı yemeyi de reddettim içimden gelmiyor zaten eridim eski kilomdayim karnım dümdüz zayıflamak isteyene bol stres çok etkili çözüm

Aynen aynen aynılarını okuyup panikledim ondan doktora görsel attım neyseki normalmiş senin 15.gün Sağlıkocağı kontrolü vardır için rahat etmezse ebeye bi göster

İkisini bırakın evde çıkın biraz gezin bence havada çok güzel bugün sahile felan inin dün Varyant tarafındaydık biz hava o kadar güzeldi ki hem yürüyüş için hem mis gibi deniz havası bi havan değişir oturursunuz bir yere bir şeyler de içersiniz mis gibi sana çok iyi gelir

Bir daha derse siz bugün yarın gideceksiniz ben alışayım böyle kalkmaya bakmaya de kendin de çok yıprandın bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…