Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Burda erkek ve kadın doktor arasında fiyat farkı var ilk kez böyle biseyle karşı karşıya kaldım fırsatçılığın bu boyutunu da gördük 😂
Bizimkilerin hepsi doğum hastanesinde doğum yapmış memnunlar bende ilk kontrollere orda başladım testleri mecbur yapcaz ama geriye kalan doğum kontrol vs devlette yapacam fırsatçılara ön ayak olmayacam 🤣😂 tabi burda metropol şehirlere göre hem fiyatlar uygun hemde doğum oranları yüksek diye doktorların tecrübesi artıyor yoksa mecbur özeli tercih edecektim 🤗

Burda erkek ve kadın doktor arasında fiyat farkı var ilk kez böyle biseyle karşı karşıya kaldım fırsatçılığın bu boyutunu da gördük 😂
Bizimkilerin hepsi doğum hastanesinde doğum yapmış memnunlar bende ilk kontrollere orda başladım testleri mecbur yapcaz ama geriye kalan doğum kontrol vs devlette yapacam fırsatçılara ön ayak olmayacam 🤣😂 tabi burda metropol şehirlere göre hem fiyatlar uygun hemde doğum oranları yüksek diye doktorların tecrübesi artıyor yoksa mecbur özeli tercih edecektim 🤗
Nasıl farklı ya🤣 doktordan doktora değişiyor da kadın erkek olarak ayrım işk kez duydum😀

Ben şimdiden sabitlemek istedim🤣 tabiki asla dediler 🤣 şuan 70 bin dediler . Artık doğuma kadwr akıbeti ne olur
Gerçekten çok garip Haziran için tüm testler ve doğum dahil o fiyata paket satın aldık biz. Sadece bir hastanede testler ve muayene için fiyat verdi sadece artı doğum tarihindeki doğum fiyatı dendi. Tercih etmedim tabiki 😂

Kizlar dahiliyeci pamuk gibi bi kadin cikti 🧿 luvitiron 25mg yazdi, her ay kontrole gel tsh degerine bakalim belki mg degistiririz dedi 🥰 cok sukur hallettim beklemeden. Kirtasiyeden de usg ciktisi aldim 😀😀😀
İyi bari çok sevindim o ilacın hicbi yan etkisi yok yalnız sabah uyanır uyanmaz içmeye dikkat et sakın tok karna icme çok feci mide ağrısı yapar onun dışında yıllardır 75 kullanıyorum bı sıkıntısı yok şuan 100e çıkardık haftaya bence dahada yukseltecek en son degerimde düşüş yoktu çünkü
En yakın tarihe randevu alıp usgyi tekrarla için rahatlamış olur 🤗🥰

Gözün aydın canım 😍 Bende keseye göre 5+4’teyim darısı başıma inşallah🙏🙏 doktor 1 hafta sonra gel demişti pazara denk geliyo 6 oluyorum tam ama o gün değil de birkaç gün daha sonra gitmeyi düşünüyorum. Kese mm kaç çıktı 6+4’te canım?
6+4 te kese ölçmediler bebeği ölçtü 9,72mm
Kese 13 mm, 6+0 bebek daha görünmedi normal mi sizce 🥲Eki Görüntüle 3497656
Canım çok normal bende 5+4 te gittim kese 22mm idi ve gözükmedi
Seninki sanki gözüküyor aşağıda bişey var kesenin içinde

Kizlar dahiliyeci pamuk gibi bi kadin cikti 🧿 luvitiron 25mg yazdi, her ay kontrole gel tsh degerine bakalim belki mg degistiririz dedi 🥰 cok sukur hallettim beklemeden. Kirtasiyeden de usg ciktisi aldim 😀😀😀
Bende geçen ay 25mg kullandım canım değerim düşmedi 4,87 gibi hatırlıyorum bu ay 50mg yaptı bakalım umarım fayda görürüm. Yeme içme olarak birşey tavsiye etti mi🙄 benim doktorum ilaç yeterli iyot alman lazım oda imom folik asitte var dedi ama ikna olmadım illa bir şeyler daha yapmam lazım 😄
Bende ilk kez gördüm başka hastanede öyle değildi şimdi aradım onlarda çok şaşırdı 🤣
Resmen fırsatçılık sinir oldum 🤓😂

X