Kız ne ara doğurdunnn helal olsunAllah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Gözün aydın alşah analı babalı büyütsün inşallah iyi olduğunda anlatırsın detaylatı
Aaaa gerçek mi
Kızzz şaka degil demi
Aaaaa nasıl kızz ne araAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım sağlıkla inşallah
Anammm gerçekmiş saglıkla büyüt inşallah canım benim hoşgeldin aramızageçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canlarım benimAyyyyy çok sukur
Eve geçtin mi canım? Nasılsınız ? Müsait olunca kısa bir anlatÇok teşekkür ederim canlarım benim
Bu gün geçecez eve inşaAllah geçelim anlatacmEve geçtin mi canım? Nasılsınız ? Müsait olunca kısa bir anlat
Canım nasılsınn? Gittin mi hastaneye ?Sancılarım başladı sanırım ağrıyla uyandım uykudan 15 dk bir olmaya başladı
Hahahaha çok zorrr
Gözünüz aydın canım , Allah analı babalı büyütsün . Sen nasılsın ? Daha çok yenisiniz gelir inşallah sütün hiç stres yapma . Bol bol su iç , ilk sayfaya kaydettikleri tarifi evdekilere söyle yapsınlar , birde sütüm yok hiç deme . Genelde 3 güne geliyorKızlar doğumum oldu ama bebişim doğum anında çok yorulduğu için solunum sıkıntısıyla 2 3 gün küvezde kalıcak dün süt sağdım hiç gelmedi bugün tekrar deneyeceğim gelmesi için ekstra ne yapabilirim
Oglu yetmez mişAay niye kavga çıkartıyor
Annemle gittiğimizde kaç kilo olmuş ne olmuş yolda emsin evde tartalim falan bı heyecan vardı. Bugün kv'nin hareketleri sanki onun çocuğu da bana vermişler gibi. Yüzü düştü resmen ultrasona beni çağırdılar diye
Düzelir canım korkma doktora götürdügünde göster bizimkide kanadı bir kaç gün erken düştü ondan oluyor genelde hala bile sulanıyor doktora gidince sorucamEki Görüntüle 3427542 kızlar ya göbek bağımız düştü ama böyle bi görüntü var ve kan vardi offfff ne demek bu moralim bozuldumelegim can gulumsebebek @Chen31 Begonya2
Canım bizimde böyle doktoruna attım normal görünüyor dedi sonra kabuk bağladı zaten kuruyorEki Görüntüle 3427542 kızlar ya göbek bağımız düştü ama böyle bi görüntü var ve kan vardi offfff ne demek bu moralim bozuldumelegim can gulumsebebek @Chen31 Begonya2
Ohh çok şükür canım bazen atletine sarı bisi akıyordu doktoru normal demişti şimdi düşünce bu sarı şeyi görünce korkmuştum enfeksiyon mu diyede çok sagolasinCanım bizimde böyle doktoruna attım normal görünüyor dedi sonra kabuk bağladı zaten kuruyor
Oglu yetmez miş
Gibi birde çocuklarımızı kıskanıyorlar işte.
Saka gibilerAay niye kavga çıkartıyor
Annemle gittiğimizde kaç kilo olmuş ne olmuş yolda emsin evde tartalim falan bı heyecan vardı. Bugün kv'nin hareketleri sanki onun çocuğu da bana vermişler gibi. Yüzü düştü resmen ultrasona beni çağırdılar diye
Ben çok şükür iyiyim canım 2 3 dikişim var oturur kalkarken onlar açıyor sadeceGözünüz aydın canım , Allah analı babalı büyütsün . Sen nasılsın ? Daha çok yenisiniz gelir inşallah sütün hiç stres yapma . Bol bol su iç , ilk sayfaya kaydettikleri tarifi evdekilere söyle yapsınlar , birde sütüm yok hiç deme . Genelde 3 güne geliyor
Bende googlede arattırınca bi sürü şey gördüm en son dayanamadım doktora attım normal dedi canım. Yine göbek bağı düşmemiş gibi o kısmı kapatmadan bağladım bezini. Hemen kurudu gitti kabuklandı. Bakalım kabuk ne zaman düşecek. Göbek bağı da daha iki gün oldu düşeli geç düştü bizimki sankiOhh çok şükür canım bazen atletine sarı bisi akıyordu doktoru normal demişti şimdi düşünce bu sarı şeyi görünce korkmuştum enfeksiyon mu diyede çok sagolasin
Kesinlikle yapamıyorum.. Bir domates alacak kahvaltida 4 5 tane domatesi çatallar tiksiniyorum yemekte yemiyorum sadece Nutella yiyiyorum onu da yemediği için.. benim annemde serbetimi olsun meyvemi dışarı çıkarır ısınmasini sağlardi soğuk gaz yapar diye.. kv gelip geçerken al ağzına at diyo.. zaten bunları ben yapacaksam kv ne işi var evimde.. mutfağı kirletmis baharatliklarin dışında kimisinde maydonoz var kimisi kirli.. dün şeker kavanozundan şeker atiyim dedim içeri gitmemek için kavanoz kapağına çay dökmüş.. halima kayısı bozulmuş kutudaydi onu dökmüş.. Ben bu eve hamileyken geldim inşaat tozu temizledim kazıdım 2k vermedim.. şimdi eşime temizlikçi tut diyorum ben bu evi bu halde temizleyemem oysa dogurmadan önce her yer bal dök yalaydi annemde temiz tuttu gitmeden evide temizleyip gitti ama 2 günde içine s.cti evin..Canım kv seni çok etkiledi anladığım kadarıyla. Ne zaman gidecek peki? Böyle çok zor geçirirsin. Anne ile bir olmuyo kesinlikle. Annem yemekleri salataları bana göre yapardı. Bol dereotu falan dogruyordu önüme. Dünkü yemekte her şey bana gaz yapacak şeylerdiannem ben yapma diye kizmama rağmen temizlik yapıyordu her yeri topluyordu. Şimdi toplu olan yerlerim de dağınık. Kadın çağıracam diyorum biz yapardık ne gerek var diyor daha bir gunden bir güne süpürgenin yerini bile sormadı. Ne söylese yaparım ben sen dinlen diyorum çamaşır falan asip katkıyı sağ olsun diyeceğim o ki hepimizinki aynı annelerimiz gibi bekleme yani olamıyorlar. Sen odanda dizini filmini izle. Ben de senin gibiyim bir nevi. Odaya geliyorum hep ütü yapıyorum ortalığı toparliyrum. Çok nadir oturma odasında oturduğum. O da kp mutfaktadir benim emzirmem gerekiyordur öyle oturma odasına gidiyorum. Benim de ömrüm mutfakla yatak odasında gibi bişey ama odamda huzurluyum ben ya bir de bebisi alıyorum yanıma ikimiz de uyuyoruz kafam rahat en azından. Çocuğun bile uykusu fark ediyor daha çok uyuyor yataginda
Evrt göbek bağları geç düştü ve geç düştü diyede böyle oluyormuş ayy dün Google okudum yok gümüş nitratla orayı yakiyorlarmia can acimiyormus ama göbeğine gelirse iz kaliyormus falan bir sürü şey bende öyle göbeğin altından bağladım bakalım bugün nasıl olacak orası merak ediyorum..Bende googlede arattırınca bi sürü şey gördüm en son dayanamadım doktora attım normal dedi canım. Yine göbek bağı düşmemiş gibi o kısmı kapatmadan bağladım bezini. Hemen kurudu gitti kabuklandı. Bakalım kabuk ne zaman düşecek. Göbek bağı da daha iki gün oldu düşeli geç düştü bizimki sanki
Çok teşekkür ediyorum hemen deneyeyimTebrikler, Allah analı babalı büyütsünHoşaf tarifi var ilk sayfada onu deneyin cok verim alındı o tariften.
Yara içinde garmastan pomat sürüp göğüs kalkanı taktım faydasını gördüm çok hızlı iyileşti. Emzirmeden önce temiz şişe su ile yıkamak gerekiyor.
Gözün aydınKızlar ben doğurdumgece suyum geldi öğlen doğdu yavrum ikimizde iyiyiz elhamdulillah