- 16 Haziran 2018
- 764
- 1.885
- 113
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.021
Artarak çoğalıyor ya dinlenmedikçeİyileşicem derken daha kötü hasta oldum uf kolayca atlatıcam sanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artarak çoğalıyor ya dinlenmedikçeİyileşicem derken daha kötü hasta oldum uf kolayca atlatıcam sanmıştım
Valla bin kere doğurayım da emzirmeyeyim diyordum oluk oluk intihap akıyordu ilaçlarda bir yere kadar sonra tekrar bunda olmasın diye ne varsa bir de ilki tecrübesiz oluyorsun çevrendekilerin tek derdide aa sütü yok mama başladı olmuştu o dönemMeme.ucu yarası valla.ben doğum acısı gibi hissediyordum hatta o acidan dolayı emzirmek.bile istemiyordum bir ay çektim kremle filan geçti ama çok zordu hatta acaba doğum mu bu mu diyordum o kadar yani acısı beynime işliyordu bebek ağzına aldığı ilk an var ya ama bence o da bebekle ilgili ilk kızımda.hic bişey olmadı ikinci de oldu bebek doğru kavrayamadigi için oluyor.
neyse yarın işe gelmem artık 2 gün dinlenirim iyileşirim inşallah bebişim de bugün hiç tekme atmamıştı şimdi attı rahatladım çok şükür. Ona bişi olmasın da öksürdükçe sanki ona zarar veriyor gibi hissediyorum korkuyorumArtarak çoğalıyor ya dinlenmedikçe
Canım şu şekilde not aldı : tekrar değerlendirmeye alınacak 3 hafta sonra..Rapora yazmısmı canm oyle bısey?ben baktım benımkıne sonuca hersey normal normal gebelık takıbı yazmıs.
Ya işte kavrayamama problemi için kurslar filan var asıl çatlatan o ya, memenin ucunu değil de tamamen o renkli kısmı ağzına tıkmak gerekiyormuş ben de katılıcam kurslara rjfjdj ayva cekirdegini suyla azıcık ısıtıp surmek ve gumus kapak vs kurtarıyormus. Annem de ilk basta tamamını agzıma sokmadgı icin cok cekmis ama sonra boyle cozum bulmusValla bin kere doğurayım da emzirmeyeyim diyordum oluk oluk intihap akıyordu ilaçlarda bir yere kadar sonra tekrar bunda olmasın diye ne varsa bir de ilki tecrübesiz oluyorsun çevrendekilerin tek derdide aa sütü yok mama başladı olmuştu o dönem
Evet kuzum gebeliğin ilk başlarında kuru kayısı ile kurtardık resmen burda konuşmuştuk. maya91 ile baya yedikBu arada bulamadım mesajları ama kabızlık sorunu yaşayan varsa kuru kayısı çok iyi geliyormuş haberiniz olsun başka faydaları da var
Günaydıınnn, bugün nasılsın?Yok uyumadan once alcam ama uyuyabilcegimi sanmiyorum cnku surekli wc ye koşuyorum
o günleri kolay atlatmamızın sebebi şimdi de kabız olunca activia shot içiyorum çok iyiEvet kuzum gebeliğin ilk başlarında kuru kayısı ile kurtardık resmen burda konuşmuştuk. maya91 ile baya yedik
ben de ilk etapta manuel düşünüyorum ama daha sonra ihtiyacım olursa eller serbest bişi almak istiyorumKızlar günaydın
Ben de ilk etap için elektrikli değil de manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum . Bir de bugün kendi kendine biriktiren sanırım mochi onu gördüm önerilerde Bir göğüsten süt verirken diğerini sağmak için kullanılabiliyormuş Bilgisi olan var mı ? İkisi için yorumu olan var mı
Philips Avent Manuel Göğüs Pompası Scf430/10 | Babymall
Philips Avent Manuel Göğüs Pompası SCF430/10Rahatlatıcı etkili yumuşak masaj başlığı; Masaj başlığımızın yeni kadifemsi dokusu, cildinizin rahatlaması ve süt akışınızın nazikçe uyarılması için rahatlatıcı etki sağlar. Yastık, süt boşaltımını uyarmaya yardımcı olmak için bebeğinizin emme...www.babymall.com.tr
Mochi Manuel Göğüs Pompası
Yaa ayva aklımda olsun, yani kurs bende gideyim bazen biliyorum desende bilgisiz olabiliyorsunYa işte kavrayamama problemi için kurslar filan var asıl çatlatan o ya, memenin ucunu değil de tamamen o renkli kısmı ağzına tıkmak gerekiyormuş ben de katılıcam kurslara rjfjdj ayva cekirdegini suyla azıcık ısıtıp surmek ve gumus kapak vs kurtarıyormus. Annem de ilk basta tamamını agzıma sokmadgı icin cok cekmis ama sonra boyle cozum bulmus
Bunun pili ni bulmak.kolay mi acaba bilginiz varmı yuvarlak değişik biseydi sanırım piliYüklüyor…
www.amazon.com.tr
kızlar almak isteyen varsa baya dip
evet yuvarlak büyük sanki tartı pili gibi. Ama çabuk bitmez bence az enerji harcııyoor. Benim ki hala %100 doluuBunun pili ni bulmak.kolay mi acaba bilginiz varmı yuvarlak değişik biseydi sanırım pili
Agrim hafifledi ama idrarimi normal yapamiyorum cok az geliyor. Idrar torbam agriyor. Ama ilac azda olsa ise yaradi gibi sükürGünaydıınnn, bugün nasılsın?
İlacı Almaya devam ettikçe daha da etkiler belkiAgrim hafifledi ama idrarimi normal yapamiyorum cok az geliyor. Idrar torbam agriyor. Ama ilac azda olsa ise yaradi gibi sükür
Tek kullanimlik bir ilacti yani baska yok. Cok tesekkur ederim cok sagolİlacı Almaya devam ettikçe daha da etkiler belki