Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme.ucu yarası valla.ben doğum acısı gibi hissediyordum hatta o acidan dolayı emzirmek.bile istemiyordum bir ay çektim kremle filan geçti ama çok zordu hatta acaba doğum mu bu mu diyordum o kadar yani acısı beynime işliyordu bebek ağzına aldığı ilk an var ya ama bence o da bebekle ilgili ilk kızımda.hic bişey olmadı ikinci de oldu bebek doğru kavrayamadigi için oluyor.
Valla bin kere doğurayım da emzirmeyeyim diyordum oluk oluk intihap akıyordu ilaçlarda bir yere kadar sonra tekrar bunda olmasın diye ne varsa bir de ilki tecrübesiz oluyorsun çevrendekilerin tek derdide aa sütü yok mama başladı olmuştu o dönem
neyse yarın işe gelmem artık 2 gün dinlenirim iyileşirim inşallah bebişim de bugün hiç tekme atmamıştı şimdi attı rahatladım çok şükür. Ona bişi olmasın da öksürdükçe sanki ona zarar veriyor gibi hissediyorum korkuyorum
Valla bin kere doğurayım da emzirmeyeyim diyordum oluk oluk intihap akıyordu ilaçlarda bir yere kadar sonra tekrar bunda olmasın diye ne varsa bir de ilki tecrübesiz oluyorsun çevrendekilerin tek derdide aa sütü yok mama başladı olmuştu o dönem
Ya işte kavrayamama problemi için kurslar filan var asıl çatlatan o ya, memenin ucunu değil de tamamen o renkli kısmı ağzına tıkmak gerekiyormuş ben de katılıcam kurslara rjfjdj ayva cekirdegini suyla azıcık ısıtıp surmek ve gumus kapak vs kurtarıyormus. Annem de ilk basta tamamını agzıma sokmadgı icin cok cekmis ama sonra boyle cozum bulmus
Kızlar günaydın Ben de ilk etap için elektrikli değil de manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum . Bir de bugün kendi kendine biriktiren sanırım mochi onu gördüm önerilerde Bir göğüsten süt verirken diğerini sağmak için kullanılabiliyormuş Bilgisi olan var mı ? İkisi için yorumu olan var mı
Philips Avent Manuel Göğüs Pompası SCF430/10Rahatlatıcı etkili yumuşak masaj başlığı; Masaj başlığımızın yeni kadifemsi dokusu, cildinizin rahatlaması ve süt akışınızın nazikçe uyarılması için rahatlatıcı etki sağlar. Yastık, süt boşaltımını uyarmaya yardımcı olmak için bebeğinizin emme...