2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim durum cozuldu.cok gazi oldugunda red ediyormus.buyuk ihtimalle kolik.butun gun duman ediyor beni

Kızlar ben aşırı ödem oldum sanırım. Doğumdan sonra eve gelince tartıldım sadece 2.5 kilo vermişim, bebek 3.5 zaten matematiğe aykırı bacaklarım fil bacağı gibi oldu ayaklarım şiş şiş. Suyu çok içiyorum, yemek de hamur işi tatlı vs yemiyorum hoşaf içiyorum bol bol. Nasıl geçer bu ödem ya, belki de kilodur tabi ama bu kadar az kilo vermek mantıklı gelmedi

Kızlar her süt içtikten sonra kusuyor bu bebek ya normal mi
Canım sızdırma şeklindeyse beyaz ve pütürlüyse normal. Oluk oluk kusuyorsa reflüyü düşündürür Emzirdikten sonra bi müddet dikey konumda tut ve doktora kontrolde söyle. Bizde de var sızdırma şeklinde. Geçen bi baya kustu üstüme halbuki dikey konumdaydı da. Fazla geldi sanırım tekrarlarsa o şekilde kusması bende söylücem doktora. Kızımda reflüden çok çektim

Canim durum cozuldu.cok gazi oldugunda red ediyormus.buyuk ihtimalle kolik.butun gun duman ediyor beni
Gaz için bişey kullanıyomusun
bende anca 6 kilo vermişim yapıştı kilolar üstüme

Reflüyse bir çözümü olur mu?

Reflüyse bir çözümü olur mu?
Canım en geç 2 yaşına kadar genelde tamamen geçiyor zaten korkulacak bişey yok. Şu dönemde de anti reflü vs var en fazla onlardan kullanırsın. Benim kızda aşırı ağır reflü vardı oluk oluk çıkarırdı sonra zamanla azaldı anti reflü filan kullandık kuvezde de toz gaviscon kullanıyolardı. Sonra strese bağlı reflü kaldı çok ağlayınca kusardı sokakta restoranda filan ağlıcak kusacak rezil olcaz diye kırk takla atardık. Artık oda geçti çok şükür. Korkma yani ondan

Tamam canım benim çok teşekkür ederim

Kız onu biri bana da söyledi arada oyna pipisiyle diye. Ama doktor bişey demedi bilemedim erkek çocuk büyütmüş olanlara sormak lazım C Chen31 filan bilir
Ben hiç duymadım canım ama bizim sünnet sonrası yapışmıştı, sünnetten sonra geriye doğru açtırmak gerekiyormuş. Normal zamanda bir şey yapmadık biz

Çok can sıkıcı şeyler canımm dua et ki hep yanında olmucaklar ben ilk çocukta neler yaşadım benim kv üst katta oturuyor görümcem gelirdi sabah 8 de alır çocugu yukarı çıkarırdı zaten sabaha kadar uyumazdı birde böyle yaparlardı saçma sapan şeyler baktım baş edemicem tavrımı koydum lafımı söyledim kimse kusura bakmasın eşimde pasifti bişe diyemezdi ben ipleri ele aldım şimdi herkes pamuk

cesursavasci kız cesur yerli ırk holstein gibiydin kaynana yüzünden eser kalmadı sütten aslında yüzüne yüzüne diyeceksin senin yüzünden süt müt kalmadı cadaloz karı
Valla stresten süt kalmıyor gerçekten bende söyle düşündümde sizler diyince birini emzirirken digeri akan sütten eser kalmadı kesinlikle stres çok etkiliyor ben sorun yaşamadım ama acaba sorun çıkacak mı diye strese çok girdim annem yanımdayken

Evet bebekte otizm riskini arttırıyor bu şekilde davranmalar diye okumuştum bir yerde . Bebekte sevilir , ablasıda sevilir büyükler daha beter kıskançlık yaptırıyor . Kaynanam şimdi oğlumun çişine takmış . Gelince ben öğretirim diyo e senden sonra nasıl uğraşcam ben diyorm , alıp bizim oraya götürürüm diyor . Brn doğum yapınca ne olcak diye düşünüyorum , o alıp götürcekmiş oğlumu yani durup yardım etmeyecekseniz , ben çocuklarımdan kurtulmaya çalışmıyorum ki . Onları anladığı şekilde diyorum , babası izin vermez kiii
Eşim ilk çocukta öyleydi de , sonra oda öğrendi ve gördü . Şimdi oda demez gidelim diye . İlk çocukta oluyor ne oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…