Şimdi anladım sürecinizi
çok geçmiş olsun yeniden
evet benim temmuzda yenilenmişti paketim ve önceki seneye oranla 3 katı fiyat alıp yaptırmıştım indirimlerle ve önceki yılda paketimi 2 defa acilden sadece kullanmış olmama rağmen.yani resmen hiç kullanmamıştım. Bu arada bende bankacı sigortacıydım 1,5 sene öncesine kadar sektörü iyi biliyorum, Ne yazık ki sigorta şirketleri özellikle bekleme süresine de bağlı olduğu için bi de sgk dökümlerine de erişimleri açık olabileceği ya da talep edebileceği için tanılara yapılan işlemlere ve risklere göre fiyat çıkartıyorlar. Sizin bi de bütün paket dolu dolu olmuş ne yazık ki kullanmak durumunda kalmışsınız.
Size tavsiyem doğum yapmak istediğiniz hastaneyle aralıkta arayıp konuşun indirimli fiyat alın fiyatlar revize olmadan, sonra sigorta şirketinizden de yenileme fiyatı alın sakın son güne beklemeyin çünkü bilerek son haftaya günlere bırakıyolar zorunda kalın diye siz sürekli darlayın.
Katı katına çok fiyat çıkarsa bi de demir sağlıktan da fiyat alın o da gebeyken sigorta yapan bir şirket. Kıyaslayıp hangisi sizin için ekomomik olacak karar verirsiniz.