Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Miniğin kalp atışını duyduk sonunda 7 haftalık olmuşuz normalde 8 hafta olması lazımdı geç döllenme olmuştur hallederiz dedi :) neyi halledecek bilmiyorum :cool: 7w 5d haftalık 13,8mm normal mı sizce
Maşaallah bence gayet iyi, 8 haftaya bir şey kalmamış ki zaten 7+5 yani 2 gün geridesiniz çok bir şey değil.

Ayy herkes doktora gitmiş bende bugün doktora gittim. 9+3 olmuşuz :) 2-3 hafta sonra ikili tarama testi veya fetal dna yaptırıcaz :) fetal dna için araştırma yapıcam fiyat almam lazım galiba biraz pahalıymış

Maşallah size :) Bende düşünüyorum fetal dna şimdiden araştırıyorum ama çok firma var ya

Ayy herkes doktora gitmiş bende bugün doktora gittim. 9+3 olmuşuz :) 2-3 hafta sonra ikili tarama testi veya fetal dna yaptırıcaz :) fetal dna için araştırma yapıcam fiyat almam lazım galiba biraz pahalıymış
Maşallah 😍 galiba en önde giden sizsiniz şu anda maşallaahh 😍🧿🧿
Maşallah size :) Bende düşünüyorum fetal dna şimdiden araştırıyorum ama çok firma var ya
size de maşallah siz de gitmiştiniz bugün🧿🧿 darısı bizim başımıza inşallah gittiğimizde 🙏🧿

Kızlar fetal dna için bilgi toplayıp aynı zamanda fiyatları öğrendiğinizde beni de etiketleyip yazar mısınız? Eğer tr fiyatları daha uyguna gelirse ben de geldiğimde yaptırabilirim yurtdışında da araştırmaya başlayacağım ama önce bi bebişi göreyim istiyorum haftaya inşallah 🙏♥️

size de maşallah siz de gitmiştiniz bugün🧿🧿 darısı bizim başımıza inşallah gittiğimizde 🙏🧿

Kızlar fetal dna için bilgi toplayıp aynı zamanda fiyatları öğrendiğinizde beni de etiketleyip yazar mısınız? Eğer tr fiyatları daha uyguna gelirse ben de geldiğimde yaptırabilirim yurtdışında da araştırmaya başlayacağım ama önce bi bebişi göreyim istiyorum haftaya inşallah 🙏♥️
Hepimize maşallah 🧿 panorama nateradan bilgi alıcam galiba yurtdışına sonuçları gönderiyormuş doğruluk olarak iyi diyorlar :) bende mayıs annelerini okuyorum onlarda memnun kalmışlar :) cinsiyette belli oluyomuş erkenden sanırım

Hepimize maşallah 🧿 panorama nateradan bilgi alıcam galiba yurtdışına sonuçları gönderiyormuş doğruluk olarak iyi diyorlar :) bende mayıs annelerini okuyorum onlarda memnun kalmışlar :) cinsiyette belli oluyomuş erkenden sanırım
Evet benim yaptıran arkadaşlarım vardı bundan 3 sene önce filan dahaca kimseye söylemediğimiz için soramıyorum onlara da şu anda 😂 hemen cinsiyeti de öğrenmişlerdi hem de sağlıkla alakalı genetik her şey de ortaya çıkıyodu.

Devlette randevu bulamadim. Yarin ozele gidicem artik yapcak bi sey yok 🤷🏻‍♀️ bebisimiz icin elimizden geleni yapicaz, yeter ki tutunsun iyice gelissin 🌸 bu arada tiroid ilacini yalnizca dahiliye mi yaziyor? Mesela baska kadin doguma gitsem o yazar mi? Oyle olursa kadin doguma giderim daha iyi 😂 doktor yuzu gormus olurum
İlk gebeliğimde de bunda da kadın doğum doktorum yazdı troid ilacını. hatta bu sefer ki endokrin doktoruna yönlendirecekti gerek yok hocam dedim bir sürü test yapan bir proftu biliyordum. verilen ilaç aynı zaten mg si az geldi hatta arrtırdık haftaya tekrar test vereceğim troidin düşmesi çok önemli ilk 3 ay. sonrasında bebek hallediyor zaten.

fetal dna konusunda dikkatli olun kızlar. 2 yıl önce yaptırmıştım güvenilir bir firmaydı amerika'ya gidiyordu kan. hatta takip numarasından kontrol bile ediyordum. daha sonra buradan bir arkadaş yaptırmıştı o bana sorunca kandırıldığını anlamıştı amerika'ya gidiyor denmiş ancak türkiye'deki bir firmaymış. parasını almaya çalışmıştı. bir de 10. hafta itibariyle yapılabiliyor ancak çok erken dönemde yeterli veri olmadığından sonuçta sıkıntı olabiliyor. kardeşim iki kez kan göndermişti bu sebeple. bu defa 12. haftadan sonra yaptıracağım.

İlk gebeliğimde de bunda da kadın doğum doktorum yazdı troid ilacını. hatta bu sefer ki endokrin doktoruna yönlendirecekti gerek yok hocam dedim bir sürü test yapan bir proftu biliyordum. verilen ilaç aynı zaten mg si az geldi hatta arrtırdık haftaya tekrar test vereceğim troidin düşmesi çok önemli ilk 3 ay. sonrasında bebek hallediyor zaten.
Sanirim biri randevusunu iptal etmis, devlette ilk dahiliye randevusu 12 gun sonra gozukuyodu, bikac kez kontrol ederken bugun 1 saat sonrasina buldum yakinlarda, yoldayim bakalim gidiyorum insallah duzgunce ilgilenir de bosuna gelmis olmam 🤷🏻‍♀️

Merhaba benim gittiğim hastanede paket şeklinde fiyatı değişiyor en düşük paket 15 bin en yüksek paket 20 bin dendi. Başka firmalarda daha uygun olabilit

Selamlar öncelikle bebiş için çok tebrik ederim. Sigorta konusunda da düşük yapmanızın bir önemi yok ayakta tedavi haklarınız mı bitti ? Diğer türlü hala kapsam içinde olursunuz. Sigortacıyım o yüzden bilgilendirmek istedim:)) benimde tamamlayıcım var ama bununla birlikte hastaneden doğum paketi aldım dün. Tüm test ve muayeneler, doğum dahil oluyor o tarz paketleri araştırın isterseniz.
Merhabalar ben sigortalara baktığımda gebe kalmadan en az 6 ay hatta 1 sene önceden sigorta istiyorlardı o sebeple doğum paketi alırız gibi konusmustuk esımle hemen jhemen yakın olucak birbirine diye gebeyken yapılabilen sigortalar var mı ki

Kızlar gittim Dr a şükür hersey yolunda dedi kese haftasiyla uyumlu fakat bebis görünmedi. Vajinal baksak belki görünür şu an dedi. İnşallah Bi dahakine görürüz boş gebelik çıkarsa diye korkuyorum 🥹 korkacak şey bulmakta üstüme yok sanırım 🤦‍♀️

fetal dna konusunda dikkatli olun kızlar. 2 yıl önce yaptırmıştım güvenilir bir firmaydı amerika'ya gidiyordu kan. hatta takip numarasından kontrol bile ediyordum. daha sonra buradan bir arkadaş yaptırmıştı o bana sorunca kandırıldığını anlamıştı amerika'ya gidiyor denmiş ancak türkiye'deki bir firmaymış. parasını almaya çalışmıştı. bir de 10. hafta itibariyle yapılabiliyor ancak çok erken dönemde yeterli veri olmadığından sonuçta sıkıntı olabiliyor. kardeşim iki kez kan göndermişti bu sebeple. bu defa 12. haftadan sonra yaptıracağım.
Evet 10.hafta erken diyolar 12 bence de en iyisi :)

Kese 13 mm, 6+0 bebek daha görünmedi normal mi sizce 🥲
IMG-20241101-WA0001.jpeg

Şimdi anladım sürecinizi 🌸 çok geçmiş olsun yeniden🙏🌸
evet benim temmuzda yenilenmişti paketim ve önceki seneye oranla 3 katı fiyat alıp yaptırmıştım indirimlerle ve önceki yılda paketimi 2 defa acilden sadece kullanmış olmama rağmen.yani resmen hiç kullanmamıştım. Bu arada bende bankacı sigortacıydım 1,5 sene öncesine kadar sektörü iyi biliyorum, Ne yazık ki sigorta şirketleri özellikle bekleme süresine de bağlı olduğu için bi de sgk dökümlerine de erişimleri açık olabileceği ya da talep edebileceği için tanılara yapılan işlemlere ve risklere göre fiyat çıkartıyorlar. Sizin bi de bütün paket dolu dolu olmuş ne yazık ki kullanmak durumunda kalmışsınız.😔 Size tavsiyem doğum yapmak istediğiniz hastaneyle aralıkta arayıp konuşun indirimli fiyat alın fiyatlar revize olmadan, sonra sigorta şirketinizden de yenileme fiyatı alın sakın son güne beklemeyin çünkü bilerek son haftaya günlere bırakıyolar zorunda kalın diye siz sürekli darlayın.😁 Katı katına çok fiyat çıkarsa bi de demir sağlıktan da fiyat alın o da gebeyken sigorta yapan bir şirket. Kıyaslayıp hangisi sizin için ekomomik olacak karar verirsiniz. 🙏🌸
Özeller ocaktan sonrakiler için şimdiden yeni fiyat vermiyorlar ki doğum fiyatını sabitlemeyi bile sson ayda diyolar sadece 😢

X